den här listan bjuder jag på.

Publicerad 2009-12-29 22:53:48 i Allmänt,

.. som du älskar av hela ditt hjärta - Niklas
.. som du skulle offra livet för - Niklas, sam 
.. som är den som smartaste du känner - Fia
.. som alltid får dig på strålande humör - Therese,Linda,Mango, Niklas
.. som får dig att le när allt känns tungt - Linda, Niklas
.. som är den omtänksamaste du vet - Caroline
.. som är en bitch - 
.. som är en fjortis - 
.. som är en föredetta bästa vän - Jessica
.. som är snygg - Niklas
.. som är osmart - Frida
.. som är en riktig vän - Jessica, Evelina, Sam
.. som är din älskling - hjärtat mitt
.. som är den galnaste du vet - Linda;)
.. som är den konstigaste du känner - 
.. som är underbar - dom närmaste
.. som är dum - de finns bara en
.. som du kan prata med om allt - de finns bara två underbara flickor
.. som är din barndomsvän - evelina k, evelina o, Andreas, simon, ida
.. som du saknar - mobbo och stormur
.. som betyder mest - Niklas och mina närmaste
.. som du har spenderat mest tid med - Niklas, sam 
.. som du var dum imot när du var mindre - kattis
.. som du tycker är snäll  -  alla goa vänner
.. som du har sportat med -  linda
.. som du skulle vilja krama just nu - stormur
.. som du inte har träffat på länge - saknade Evelina Oscarsson, Jessica Lundberg
.. som du vet saknar dig - evve "/
.. som du träffade idag - linda, niklas
.. som du tycker är söt - hjärtat och mina närmsta vänner
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - kudden

2009 börjar närma sig sitt slut.

Publicerad 2009-12-29 16:44:13 i Allmänt,

Råkar ha lite att göra just nu så jag skriver ett litet inlägg här. Idag var det tänkt att jag och hjärtat mitt, skulle vakna redan 11.00 men som nästan alla andra gånger sov vi längra än så. Men Niklas var tvungen att gå ut med hunden så jag fick sova ensam "/ Jag höll mig vaken ett tag efter Niklas hade gått men jag råkade somna om till 14.00 och då hade jag panik. Hatar att sova bort dagarna såhär nu ska jag försöka vända tillbaka på dygnet som vanligt igen. Niklas & jag var uppe till 4 och pratatde hojj vad trött jag var, somnade bums efter de.

Planen idag var att jag och Linda skulle ta en liten promenad till hennes mammas jobb och sen till stan och kika på lite kläder och så. Men jag sov som sagt ända till två så det blev inget med den saken. Ligger ännu i sängen fy så hemskt. Men jag väntar på min mor att hon ska komma med mina pengar, blir nämligen 1000kr rikare idag mums så gött. Sen ska jag knata till Therese och Mango och se om dom är hemma nu, dom har äntligen kommit från Götet. Sen får vi se vad som händer och fötter, tror att jag ska se Avatar den verkar grymt bra. Nåväl nu är det duschen nästa.

/Carin

you and me, we are never boring, we always do the boring to funny how it is. what opportunities there are when we are not laughing?

Publicerad 2009-12-27 01:42:25 i Allmänt,

Hojj att vi alltid ska sjuka oss, jag har alltid roligt med dig och jag älskar att få skratta med dig tills man nästan inte får någon luft, man sitter bara och skakar, för att man inte får fram något ljud. "Ett gott skratt förlänger livet" Hur länge kommer vi inte leva då? Om de vore så:o




Snacka om lättroad eller vad då? Eller var vi trötta, kommer inte ihåg skrattade förmycket så att luften tog nästan slut i lungorna. "Någon" kunde väl ställa tillbaka frukten, Ali såg de också. Men som alla vet gillar sam att leka med frukter och det är helt normalt för hon är min sam<3.

Publicerad 2009-12-27 01:11:45 i Allmänt,

Jag skriver ett litet inlägg här, har inte mycket att göra när hjärtat sitter och spelar left 4 dead 2. Det värkar ganska roligt faktiskt men läskigt, fydå. Ska försöka vara social med Evelina ett tag lovade henne de nämligen. Nu ska jag kolla om jag hittar något snyggt på Gina som jag kan beställa sen blir de bädden, nattinatt.








-

Publicerad 2009-12-26 20:19:43 i Allmänt,

Jag vill verkligen flytta hem nu till våran lägenhet hatar verkligen den här lägenheten som vi bor i nu. Jag blir o troligt stressad av att bo här. Vi kommer att bo här ännu 10000 dagar till, kan de bli mer deprimerande. Jag vill ha mitt rum för vi är nämligen halv klara med det. Vi håller på att göra en tavelvägg i mitt rum och jag vill bara att allt ska vara klart. Men vad ska man göra när vi också håller på att renovera toan och allt fanfanfan. Men något som gjorde mig lite happy var att jag ska få köpa ett nytt akvarium till rummet nu när vi flyttar hem det kan inte bli bättre. Jag och mamma hittade ett akvarium som vi är ganska sugna på men hon måste tänka. Tycker alltid att dom ska tänka på saken osv gör mig så grymt irriterad varför kan man inte bara säga JA! Ne vuxna kan verkligen gå mig på nerverna, men mamma kan vara som en ängel ibland. Jag får väl försöka att vara gullig så att hon säger ja. Nu ska jag sluta skriva och kolla vidare.

Mellandagsrea

Publicerad 2009-12-26 16:58:58 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Idag var de mellandags rea. Är de någon som har missat de? Jag blev nämligen väkt av Niklas redan klockan 11.00 han började skaka på mig som om jag var död, kände mig nästan som de. Och ett gäng irriterad hatar att bli väkt när jag är halv död. Jag fick iallafall inte sova längre, hjärtat hade bråttomt så jag fick lägga på ett kol. Allt var nästan urplockat hittade ingenting varken på mondo eller jive, men Niklas hittade en tröja från mondo och ett par skor från dojjan. Sen hittade jag även ett par nya skor och tajts. Efter de blev jag lite snål för pengarna ska jag ha till luleå nästa vecka.

I en spegel fann vi en begrundad eftertanke utav främträdande, fast i vårat hjärta har vi hittat vår eftertanke, den ligger i våran stjäl.

Publicerad 2009-12-25 16:24:17 i Allmänt,

Hej alla sötnosar! Idag är det nämligen julafton för mig igen. Idag ska jag till pappa och Stina för att öppnar mer julklapper, vilken tur jag har. Igår hann jag fara på tre ställen och öppna julklappar. Vi började hos mommo, moffa & min mobbo. The big B kom inte som tur var, det här var den bästa julen på tre hela år. Trodde nämligen att jag skulle få bita ihop i jul igen men jag slapp all huvudvärk. Efter några timmar for vi vidare till min fammo där var det mycket folk, fick även några klappar där också. Efter en snabb titt hos fammo for vi till mammas killes mamma och öppnade julklappar. Sen for jag hem och då kom älsklingen hit han fick en julklapp till när han kom. Sen har vi bara myst och kollat 2012. Men jag somnade nästan direkt så hann inte titta så mycket var alldeles för trött för det. Nu ska jag hoppa i duschen och stoppa igång en tvätt, sen blir det att beställa lite saker till mitt akvarium.

Julafton

Publicerad 2009-12-24 14:48:02 i Allmänt,

God jul allesammans:) snart ska jag fara vidare till mommo & moffa och fira jul med The big B, det ser jag verkligen fram emot (Y)

you can see my heart beating.

Publicerad 2009-12-24 02:04:25 i Allmänt,

Måste man vara annorlunda för att man ska bli accepterade av sina vänner, eller vågar man inte vara själv för att man är rädd att få dåligt omdömme. Vill man verkligen vara någon annan istället för sig själv och släppa sitt riktiga jag.





dan före dopparedan.

Publicerad 2009-12-23 15:38:13 i Allmänt,

Är det verkligen julafton imorgon? Har inte ens fått någon julkänsla även om vi har fått lov så känns det som en helt vanlig helg. Lite läskigt faktiskt brukar alltid vara lite spänd en dag före julafton men inte ens de. Idag är de dan före doppare dan och de suger för att mina släktingar / kusiner brukar alltid vara hos mamma & Jonny och äta gott. Men nu ska mammsen och Jonny på middag och vissa jobbar samt är Therese och Mango i skara de gör saken ännu värre. Men vi får se vad som händer under denna dag kanske dyker upp någon, får allt hoppas. Nu ska jag ta en lång varm dusch och sen vara men Linda,        ni får alla ha en toppen jul.

nu blir de lite film.

Publicerad 2009-12-21 23:16:48 i Allmänt,

Nu ska jag och vännen min kika lite film, den såg riktig läskig ut undra om jag behöver en kudde att gömma mig bakom, hmm..? Jag är inte så mycket för skräck precis men vad gör man.

now it's only forty-eight hours left.

Publicerad 2009-12-21 15:41:58 i Allmänt,

Onödigt eller vad? somnade klockan halv fyra inatt. Kollade någon komedi på TV3 rolig var den iallafall därför kunde jag inte somna, lega och tänkte på den dära filmen hela tiden. Sen ringde klockan 09.00 trodde att jag skulle dö kunde inte komma ur sägen. Vela bara ligga kvar och snosa lite lite till. Jag fick försöka kliva upp med detsamma och fixa mig osv. Sen knata till skolan för en ynkla 60minuter om ens de voivoi. Jag gjorde kemiprovet och de gick kanonbra! Sen har jag & Linda varit på stan och kikat lite kläder och så på stan. Hitta en klänning och en stickad tröja som jag bara måste ha! Sen gick vi ut och åt också. Så har denna förmiddan sett ut tillsammans med Linda och nu snart blir de att hämta ut Niklas julklapp. Nu ska jag kolla tv och vänta på att Annika ska komma, tjingeling.

201209

Publicerad 2009-12-20 21:27:23 i Allmänt,

Fick lite tid över så jag sätter nu framför datan och skriver ett litet inlägg. Nu har jag nästan gjort allt som ska göras. Varit ute med ralle & molly, handlat, lagat mat till Cassandra. Nu är det bara slå på en film och invänta att hon ska somna och sen får jag bege mig hemåt och hämta sakerna, sen blir det plugga plugga plugga och Playa del sol.

När Linda och jag kom hit fick vi äta turkiskmat som Ali hade lagat, guh va gott det var! Ne nu ska jag försöka få Cassi att somna så man kanske får komma hem lite tidigare, p&k.

stress stress stress..

Publicerad 2009-12-20 16:08:42 i Allmänt,

Panik! jag vaknade 13.45 jag har sovit bort hela dagen känns det som. Fan också fan fan fan! Vet inte varför det känns så, de är sista dagen på helgen och då ska man sova ut eller hur? Men jag vill inte sova bort allt har saker som måste göras. Fick nyss veta av min mentor att det är kemi prov för dom som inte gjorde provet förra veckan och jag är en av dom :o Våran idiotiska kemilärare sa att de skulle göras efter jul. Betygen är ändå satta, så vad spelar det för någon roll? Men lärare är idioter de är bara så. Och idag ska jag vara barnvakt igen, från 17.00 - 00.00 Det är hur många timmar som hellst. Men man får betalt så;) Men det kommer bli en lång lång kväll idag Usch! Men jag får bita ihop och göra det besta av situationen. Imorgon är det bara Niklas julklapp som återstår sen kan jag ta och pusta ut en aning. Har söndagsångest, fick just den stämpeln av jonte. Nu har jag inge mer tid till att sitta och slöa framför datan. Nu blir det en snabbdusch sen får jag ta och springa till Annika. Ni får ha en skön söndagskväll för de kommer inte jag ha, kanske mer stressande och långtråkig puss och kram.

Lista med saker som ska göras innan dagen är slut.

Publicerad 2009-12-18 19:20:48 i Allmänt,

Allt som jag ska hinna med innan fredags kvällen är slut!
- städa rummet mitt
-fixa mig
-fixa blombuketten
-hämta julklappar
-hämta blombuketten
-träffa faster min
-gratta fammo
-äta
-träffa Mango innan han far
-vara barnvakt med Linda
-umgås med pojken min
kommer jag hinna allt de här? :o

-

Publicerad 2009-12-17 12:30:52 i Allmänt,

Godmorgon allesammans. Har just vaknat, det var skönt att sova ut ska jag säga er. Jag tror jag inte har sovit såhär bra på flera månader. Jag brukar alltid vakna två till tre gånger per natt annars, jättejobbigt. Men inatt har jag sovit ganska djupt och det var otroligt skönt med riktig sömn. Idag blev det inge skola det var iskallt på morgonen termometen visade -27, -28 och Köldgränsen är -27 så jag stannade hemma. + att vi har tema dag hela veckan så det finns ingenting man kan missa. Nu ska jag rusa iväg ska ta lite te och en tekaka och slå på tv n och se om det finns något intressant att se.

Carin + skor = <3

Publicerad 2009-12-16 21:52:29 i Allmänt,

Då har jag hittat ännu ett par skor Converse dessutom och jag måste måste bara ha dom! Har äntligen hittat i min storlek 35 och i brunt. Har jagat efter dom här i månader, för min storlek fanns inte. Och nu helt plötsligt fanns dom bara där :o

I think I'm in love.

Why should it be so cold all the time?

Publicerad 2009-12-15 15:06:26 i Allmänt,

Som ni alla kanske har märkt är det svinkallt ute brrrr är det rätta ordet för de kalla. Kom hem nydligt och mitt hår hade fått frost på topparna och mina ben är som två stelnade pinnar. Såg ut som en riktig istapp och jag kände mig också om en. Jag undrar vad är köldgränsen egentligen för att stanna hemma från skolan. Eftersom att jag måste knata till skolan varje morgon och tänker inte göra det i -27 eller om inte -30 då stoppar jag inte foten utanför dörren. Men ingen såkallade lärare visste det heller. Men jag får ta morgondagen som den kommer, inte sant? Annars stannar jag kvar under mitt varma fluffiga täcke. Men idag lyckades jag lämna in mina arbeten, äntligen kan jag få pusta ut i några veckor /dagar. Men nu ska jag läsa igemon kemin och kolla lite granna. Sen ska jag träffa min faster som har kommit ända från Gratz och hälsat på. Lite roligt faktiskt har inte sett henne på 3år så det blir spännande.

Snart kan jag andas ut.

Publicerad 2009-12-14 23:04:33 i Allmänt,

Usch säger jag bara. Snart snart är jag klar med alla skolarbeten guh så skönt! Engelskan och Hk n är de som återstår. Men de ska in imon! Men de är typiskt mig ska alltid dra ut på saker & de ska lämnas in i sista sekunden. Men ska inte göra om det något fler gånger, har fått jobba röven av mig idag men jag får allt ta och skylla på mig själv när jag segar såhär. Men nu för att jag har varit duktig ska jag ta en bit honungsmelon och mumsa på & slå på en film. Sen tänkte jag dejta John blund men jag skippar de och dejtar Nikla istället Goonatt. Sweet Dreams♥

Long nights out there is a world of long nights.

Publicerad 2009-12-11 17:09:33 i Allmänt,

Hejsan hoppsan alla glada. Idag har jag fått orken att gå ut en liten sväng. Vilket som var skönt med friskluft. Linda var gullig som hon alltid är, och följde med mig och gjorde lite ärenden på stan. Och nu ska jag göra lite te och sen kolla ansiksboken. ciaoo:)




Hm, vems kan de vara?

Slänger in en liten lista, har inte mycket att göra.

Publicerad 2009-12-10 20:48:53 i Allmänt,

Någon som
några som förstår dig: Caroline

någon som du saknar: Jessica 
något som du längtar efter: Evelina
någon som du hatar: ingen
någon som du tänker på just nu: hjärtat
någon som du tycker om: Niklas


Senaste gången
du sov med någon av motsatt kön: Inatt
du sov med någon av samma kön: Kommer inte ihåg
du kramade någon: Idag
du borstade tänderna: Idag

du köpte något: Idag
du åt något: Idag
du åkte buss: De var ett tag sen
du åt en glass: Lördags

Vem
kramade dig senast: Magnus
pussade dig senast: hjärtat
ringde dig senast: Malin
ringde du senast: Malin


Har du
har du ätit något idag: Ja
har du pratat med någon idag: Ja
har du gråtit idag
har du skrattat idag: Ja
har du slagit någon: Ja


Jag
är singel: Nej
saknar någon just nu: Ja
sjunger i duschen: De händer
är en morgonperson: Nej!
skulle kunna ha pyjamas på mig i skola: Nej
tycker om någon just nu: Jo, hjärtat
skrattar åt mina egna skämt: Fråga Linda x)
vill ha barn: Vet inte, de ser vi då
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Lätt

Brukar du
titta dig själv i spegeln: Jo
drömma mardrömmar:Jo
klä dig i svart: Inte helt precis
hata folk: Nja
lita på folk: Ja

Sista personen som
du sov hos: hjärtat
fick dig att gråta: -
skrek på dig: Mamma måste de väl va?
skrev till dig på msn: Jonathan
skratta med digmamma
prata i telefon med dig: Malin
gjorde dig glad: Evelina
skrev ett sms åt dig: Therese

sometimes you have a heart of ice.

Publicerad 2009-12-09 19:13:02 i Allmänt,

Tror du på rykten? är det inte bättre att prata ut om de. Hennes tårfyllda ögon och stenen i magen. Har du kännt den känslan någongång. Lämna inte henne där för du är det bästa som har hänt henne och hon behöver dig.

Her heart beats for you, every second. Every breath she takes is your desire in her lungs. Without you, she can not breathe and her heart stops beating.

vänskap!

Publicerad 2009-12-09 13:49:37 i Allmänt,

"Vänskap är ingenting man får, den blir till som en gåva att vårda som ett smycke, ovärderligt.
Vänskap är trygghet, omtanke när dagen blir svår, ger ro i oro, tänder ljus i mörker.
Vänskap kräver inte, den ges frivilligt utan baktankar.."

sweet dreams what a beautiful nightmare.

Publicerad 2009-12-08 23:09:11 i Allmänt,

Nu har jag tänkt att hoppa i säng, slå på svensson svensson & sen dejta kudden. Blev så trött efter min och Niklas djupa diskussion på msn, voivoi min lilla tötnöt. Ska sluta skriva nu och försöka somna så fort som möjligt. Då blir det snabbare onsdag och då kommer hjärtat hit och myspyser med mig. Goonatt världen.

My list.

Publicerad 2009-12-08 22:27:11 i Allmänt,

Nu bjuder jag en liten lista med saker som jag önskar mig till jul. Det var ovanligt lite saker men jag nöjer mig med de.








- Ett gymkort
- ny tv
- stickade uggs
- solkort
- skissblock
- pengar
- navelsmycken
- kläder
- nytt akvarium
- hårförlängning

-Det bästa tar vi sist, denna saken har stått på min önske lista sen jag var 5år gammal. Har dock inte fått den än , men man ska aldrig sluta hoppas. Tänk att ha en egen gosig Islandshäst.

Another day home from school.

Publicerad 2009-12-08 11:36:13 i Allmänt,

Hej alla söta och underbara. Jag är otroligt trött, jag tror att mina ögon somnar snart. Ni ser om jag börjar blanda ihop alla bokstäver, då har jag somnat. Jag somnade vid två tiden hade svårt att somna. Sen har jag vaknat där i mellan typ 176480 gånger pågrund av mina onda öron. En rolig sak är att jag fick fara till läkarn idag, hatar verkligen de! Dom förstår ingenting även om man sitter och förklarar samma sak 1000 gånger -.- Men äpplen faller inte långt från träd, som Martin själv sa:) Jag trodde verkligen att jag skulle bli galen när jag var där. Jag fick sitta och vänta i en och en halv timme trodde nästan att jag skulle somna dit, men jag klarade att hålla uppe mina ögon konstigt nog. När jag väl blev mottagen så var jag bara där max 10 min sen fick jag gå. Onögigt värre, men jag behövde mina mediciner. Har inte mer att säga ska nog ta och sova ett tag har ont i hela kroppen fy tusan också :( men de hjälps inte. Får hoppas att både jag och mitt humör blir bättre efter en vilopaus. Goonatt.

I am a night person.

Publicerad 2009-12-06 22:50:24 i Allmänt,

Hej alla kvällsmänniskor. Tänkte att jag skriver ett inlägg innan jag går och dejtar John blund. En nyhet är att jag har fått öroninflammation kan de bli mer uppmuntrande? Men nu är febran borta så de är något positivt. Det blir då ingen skola imorgon för min del, ganska skönt att få vila upp sig lite grann. Har varit i skolan fast jag har varit förkyld så jag antar att jag får skylla mig själv. Men hjärtat mitt gjorde de bättre, han kom hit och kollade film med mig & de var toppen mysigt. Sen har vi ätit lite B&J och bara gotta oss. Men nu måste jag sluta skriva har en film att passa som börjar nu. Puss & kram till er som ska sova.

The hot of the hottest.

Publicerad 2009-12-05 22:56:42 i Allmänt,

Har inte mycket att göra som ni kanske märker. Förkyld åt helvete och känner mig ett gäng irriterad. Men iallafall blir de att jag stannar hemma i kväll, får sova i mammas stora säng. Mysigt eller så inte. Mitt hjärta ska sova hemma ikväll och jag ska sova här helt ensam. Känns ganska tungt suck. Men jag orkar inte gå, känns som jag bara blir sämre. Men slut pratat om de. Något som gjorde mig lite butter var att mamma och Jonny for till stugan och dom sa inte något om att Magnus skulle med. Och jag hade lätt kommit med om jag visste de men som sagt säger man inte så mycket i den här familjen x), I am just kidding. Men sen fick jag veta vad dom hade gjort & de frästade mig enormt! Plus att vi öppnar stugan till våren och jag kommer få vänta i en evighet, och jag vet verkligen inte om jag kan hålla mig så länge. De är jag lite osäker på.
Kolla in hetingarna! Fotad av: Mango,
förlåt att jag tog bilden. Men de är Rautakoskipower.

Loneliness is something I really hate.

Publicerad 2009-12-05 20:54:36 i Allmänt,

Hejsan alla friska och glada. För mig och min snuva har bara blivit allt sämre, (tragist). Jag har inte fått sova mycket i natt kan man säga. Allt snuvande och min tungandning gav inte mycket sönm. Nu är rösten tillbaka iallafall man hör vad jag säger men har fortfarande lika ont, försöker att dricka varmt hela tiden. Och jag är otriligt less på allt virus som går hela tiden. USCH! Mina öron kommer att sprängas snart tror jag de känns nästan som det iallafall, it's really scary. Halsen min gör ont ont ont! jag hade gärna velat ha en isglass just nu. Jag antar att jag får försöka hitta min räddare i nöden som kan trolla fram en iskall glass till min onda hals. Kan de bara inte finnas något dunderpiller som gör en frisk för jag faller ihop snart. Jag orkar inte vara förkyld längre och jag antar att jag kommer få vara sjuk hela julen också för denna snuva kommer inte att försvinna ur mig. Just nu känner jag att ja hade gjort vad som hellst för att bli frisk. Men ändå håller jag på att frysa ihjäl. Här ligger man fullt påklädd med mjukisar, dubbla sockar, en stor tröja och gömmer sig under ett tjockt täcke men ändå ska man frysa, vilket lidande. Nåväl jag tror nämnligen att jag ska ta och avveckla här och försöka vila ett tag innan Niklas ringer. Det var tänkt att jag skulle till han och sova, men jag vet inte ens om jag orkar ta mig dit. Får se det kanske blir lite bättre efter en vilostund. Godnatt för en liten stund.

Music brings back memories.

Publicerad 2009-12-05 00:35:23 i Allmänt,

Ibland önskar jag att man kunde gå tillbaks i tiden. Till Just dom stunderna som var perfekta. Längtar efter sommaren, varma kvällar och allt som inte kunde vara mer perfekt än vad det redan var. Kommer ihåg vi två höll ihop hela sommaren för två årsen. Minns, hög musik grannarna klaga men vi brydde oss inte vi roade oss själva och ingenting fick förstöra sommarlovet. Sena kvällar och andra toksaker som vi hittade på kan jag inte glömma. Jag gick och mötte dig sent på natten, men vad spelade det förr roll? det var sommarlov. Sandviken på natten glömmer jag aldrig jag fick skratta alldeles förmycket. Jag tror att jag aldrig har fått skratta så mycket i hela mitt liv. Men vad vore sommaren utan sin bästavän? Vad mer för tokiga saker har vi hittat på? Det går inte att skriva upp alla saker som har gjorts för det hade aldrig fått plats. Minnen som jag har fått delat med dig är oförglömliga. Är otroligt glad att just den sommaren fick jag dela tillsammans med dig. Music brings back memories.

This suffering

Publicerad 2009-12-04 16:45:14 i Allmänt,

Hejsan alla gooa och glada! Nu är det så att jag har fått den riktiga förkyldningen i mig. This suffering säger jag bara.  Vaknade på morgonen utan min röst, det var rätt obehagligt när jag knappt kunde prata. Det blev inge skola för mig kände mig för dassig för att gå till skolan. När Niklas skulle kila till skolan knatade  jag hem och guh vad det kändes jobbigt kändes som att man aldrig kom fram. Jag somnade lika snabbt som jag kom hem. Jag stoppade på en film och somnade på bumms! jag rekomenderar att film är det bästa sömnmedlet. Självklart vaknar man av att mobilen ringer -.- just då hade jag tanken att slänga den i väggen och somna om men de kunde jag naturligtvis inte. Men jag orkade inte svara med den rösten som jag har. Nåväl nu ska jag ta en långvarm dusch sen blir de väl middag tror jag? Känner mig inte alls sugen på att äta nu när jag är sjuk har ingen matlust allt. Antar att jag måste få i mig lite mat. Kanske gör en kycklingsallad med syster om hon går med på de vi får allt se. Ska spendera min kväll tillsammans med Niklas är de tänkt. Se film och ligga under ett varm täcke kan de bli bättre när man är sjukling. Nu måste jag ta tvinga mig ner i tvättis tyvärr om de ens finns kraft för det. Jag får allt se.



The time runs away

Publicerad 2009-12-03 15:40:10 i Allmänt,

Bara att du finns i min närhet är jag trygg & lycklig.
Du betyder mer än vad ord kan beskriva.
När du hör mitt hjärta slå, är det för dig.
Så fort jag ser dig & hör din röst
känner din värme.
Det är du som ger mig dom gyllene skratten.
Du är min lycka på dagen och min trygghet på natten.




      ♡
Ett år och sju underbara månader med världensfinaste.

Your heart always speaks the truth and never lie.

Publicerad 2009-12-02 20:35:41 i Allmänt,

Jag vet inte vars lusten kom ifrån. Men det är så att jag ska faktiskt börja skriva igen. För några veckor sen var jag dö less på att skriva, hade tanken att ta bort bloggen helt. Men jag la tanken bakom örat och sen kände jag.. Varför ska jag ta bort den? Man kan alltid ta en paus ifrån det istället. Och det var de jag just gjorde. Hur som helst ska inte bloggen se ut såhär, ska ta och fixa de i helg om jag får tid till de. Det kanske är dags att öppna matteboken nu för min del. Har prov om 2 dagar och jag måste skriva klart engelskan också. Men jag känner att den tanken har blåst bort med vinden. Och vad gör man göra åt saken?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela