Valborg!

Publicerad 2010-04-30 19:57:10 i Allmänt,

Idag kom jag tillbaks till skolan efter min lilla vurpa som jag drog i onsdags. Och det första man får höra av en lärare är att jag har 83843930 saker att ta igen, vilket jag inte ens har. Men jag är alltid lika ensvis så jag gick till varje lärare som jag har och kollade upp om jag lega efter men tyvärr gjorde jag inte det. Hade bara 2st muntliga redovisningar kvar och det gör man väl bort på 1 sekund? nå väl jag har gjort klart alla mina påbörjade skolarbeten, guh vad jag känner mig nördig som sitter och pluggar så här mycket! men det kanske lönar sig vem vet?

Alla mina arbeten som jag har gjort klart under dagen..

♥ engelska bokrecensionen

♥ svenska bokrecensionen

♥ läsloggen på svenskan " Flugornas herre"

♥ engelska gramatiken 

♥ matte extrauppgifter/Carin

Ensamhet

Publicerad 2010-04-25 22:15:10 i Allmänt,

sitter helt ensam här hemma fy vad tråkigt det är att vara ensam, eller ja.. Jag råkar ha hunden till sällskap så jag är väl inte helt ensam men jag vill att hjärtat ska vara här. Det är så tråkigt att sova ensam och det är otroligt tomt i sängen, man är så van att sträcka över armen och hålla om någon, men man vaknar till och märker att ingen är där. Usch säger jag då bara ensamhet är det värsta som finns, men jag får väl klara mig tills imorgon när hela gänget kommer hem. Nu ska jag göra mig i ordning för lådan och sen slå på någon film godnatt! ♥/Carin

hatar söndagar!

Publicerad 2010-04-25 19:29:12 i Allmänt,

... Jag hatar verkligen söndagar jag har väl redan sagt det 345678904824 gånger men det är bara och gilla läget antar ja,  söndag är en trist dag och mer kan man inte göra åt saken. Nu sitter jag här med lill voffslingen och kollar på Top model och snart ska vi ut på en promenad igen, härligt med lite friskluft.

/Carin

toppenväder med skinande sol

Publicerad 2010-04-25 12:43:34 i Allmänt,

Idag blev jag väkt av lillen vid tio tiden merkte att det var fint väder ute när jag drog upp persiennerna, så jag slängde i mig fil & special K. Sen drog jag ut på en långpromenad med hunden riktigt skönt faktiskt träffade många bekanta på vägen och min mentor bland annat. Det var väldigt lerigt på vissa ställen så efter en nästan två timmars lång promenad kom jag hem med en lerhund usch vad äckligt det var! så jag fick slänga henne i duschen men nu är hon ren och fin igen och luktar smultron.

/Carin

I am so confused right now.

Publicerad 2010-04-23 16:11:25 i Allmänt,

... Alltså jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag har en massa saker som snurrar kring mig just nu, när jag bara tänker på det blir jag delvis förbannad, irriterad, less och helt förvirrad. Kan livet verligen vara så jobbigt ibland? Men jag har inte tänkt att brya ihop iallafall. Ska försöka hitta på nått roligt ikväll och bara glömma de gråa, neeh om man skulle ta och fixa de dära med balklänningen och sen ta ett varmt bad.

torsdag

Publicerad 2010-04-22 18:12:30 i Allmänt,

Hejsan alla goa och glada!♥ Imorgon är det äntligen fredag och äntligen får jag sova hoppas jag! För imorgon kommer mitt lilla hjärta hem, för elli behöver en liten girlsnight imon. Sen efter skolan blir det att fara förbi elli ett tag för jag ska nämligen göra hål i tragus det kommer bli sjukt jävla snyggt!

/Carin

onsdag

Publicerad 2010-04-21 18:24:15 i Allmänt,

är det idag och shit vad veckorna flyger i väg. Snart är det äntligen sommarlov guh vad jag längtar, jag är helt slut och ett gäng less på skolan, vilket jag tror att dom flästa är. Idag har det varit ganska chill faktiskt. Kollade film på språkvalet och so n på svenskan höll jag och carro på att prata om allt möjligt och sen efteråt blev det thai med carro och jonte, det var äckligt gott! Sen rullade jag och jonte vidare på stan medans carro for och sola och sen hade vi fucking matte.. Och efter det hade vi teknik och måste bara säga att jag älskar det! Så har denna skoldag sett ut och ingenting nytt har hänt. Får se vad morgondagen bjuder på.
/Carin

I livets osynlighet.

Publicerad 2010-04-18 20:39:48 i Allmänt,

Här sitter jag och sörplar skållande het te och håller nästan på att bränna min lilla tunga. Och  väntar på att min film ska bli klar, det tar verkligen tid har jag märkt! eller så är det jag som har dåligt tålamod./Carin

James Lafferty

Publicerad 2010-04-12 18:30:48 i Allmänt,

Då gissar jag att man var tillbaks till det gamla vanliga igen då. Varför ska loven vara så korta, man hinner ändå inte göra allt vad man gör under den tiden. Men hur som helst har jag varit med carro och jonte idag, egentligen var det tänkt att vi skulle plugga men jag vet inte om det blev så mycket plugg precis. Sen drog vi ner till coopi och mötte frida och käkade. Efter de drog frida och carro till stallet och jonte fick för sig att också följa med dit. Så jag fick knata hem själv och nu sitter jag här och försöker klura ut om jag ska göra klart no analysen, känner mig ganska lat just nu så jag ska fundera ett litet tag till. Over and out!
den förbannade gitarren

Publicerad 2010-04-09 01:47:27 i Allmänt,

nu ska en nöjd och glad carin hoppa i lådan & kolla one tree hill tillsammans med världens gosigaste hund, goodnight!

upp och ner, ner och upp!
/Carin

synd att det finns vuxna som beter sig värre än vad man själv gör.

Publicerad 2010-04-08 14:44:40 i Allmänt,

hur kan det komma sig att vuxna människor kan bete sig värre än vad man själv gör. Jag har tänkt på det ganska länge och det är bara så att vissa vuxna växer aldrig upp. Dom stannar i en lägre nivå, där vars dom egentligen inte borde stannat. Visst är det okey att bete sig lite omoget när man är mindre, det har väl alla gjort. Men vuxna vet jag inte? undra vad som är felet egentligen, men det är inte normalt hur som hellst. Om man har barn bland annat ska man kunna vara en slags förebild för barnen eller barnet och inte bete sig värre än vad ens egna barn gör.

Over and out!

OOLALA

Publicerad 2010-04-05 21:44:14 i Allmänt,

nu: johan falk

sen: ett varmt skumbadÖ  G  O  N  G  O  D  I  S !/Carin


hjälp mig!

Publicerad 2010-04-05 15:52:27 i Allmänt,

jag har panik! det finns ingenting att göra här i Gällivare, de händer aldrig något allt är bara samman. Men en dag hemma får räcka, jag ska börja packa om på nytt nu. Kom nämligen hem igår. Men det här går inte!


Over and out!/Carin

Publicerad 2010-04-03 21:50:29 i Allmänt,

1år & 11månader med världens finaste!♥älskar dig Niklas♥

it´s raining men halleluja

Publicerad 2010-04-02 11:20:38 i Allmänt,

det är plus gradigt och regnar i april det känns ganska konstigt, allt är bara en dimma och jag ser knappt vars min lilla vita valp är i denna frutansvärda dimma. All snö rasar från taket och allt är blött och fuktigt (äckligt)

Jag har fått fyra timmars sömn inatt och just nu känner jag mig som en zombie, synd att vissa folk påstår att man inte behöver sova, men jag behöver min sömn! jag och mango somnade efter 05.00 och vaknade 09.00 nu funderar jag på att gå och gräva ner mig någonstans och sova. Sen går det inte att sova när man vet att en liten valp springer själv runt på älven utan att någon håller ett öga på henne jag blir nervös! Efter att jag hade vaknat till en aning så sticker hundarna upp mot byn till roger & lotta så jag får springa efter och bada i djupsnön, det var dagens äventyr och jag hoppas att det inte kommer fler. För nu ska jag slänga mig i soffan med min baby. Over and out!

/Carin

kvälls inlägg

Publicerad 2010-04-02 01:59:39 i Allmänt,

godkväll alla nattmänniskor, här sitter jag med hela högen i stugan och pratar med allihopa ganska trevligt faktiskt. Nu ska jag fortsätta att vara social, kände att detta var ett litet onödigt inlägg men spela roll. Råka hamna vid datan så..


/carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela