slöseri med tid.

Publicerad 2010-02-28 00:11:22 i Allmänt,

jag har varit dålig på att uppdatera jag vet, orkar inte säga att jag ska förbättra mig på de för det kommer jag inte heller utan jag slänger in nått inlägg när jag har tid. Gårdagen blev ganska bra ändå, jag och cao lagade middag och åt en otroligt god men onyttig chokladtårta, de var supergott! Sen kom folket en efter en och det blev ganska lyckat och roligt, mycket fick man skratta åt och jag kunde hålla mig borta från klagomål ganska stolt faktiskt;) Men någon surgubbe började klaga om att vi levde om i trappen vilket vi inte gjorde, men han påstod de konstigt nog. Mot slutet somnade carro och jag fanny jonta nikke satt och pratade, sen kom pontus tillbaka efter ett litet tag och mot fyra tiden somnade jag och hjärtat och pontus hade slocknat på sängen och jonta och fanny satt och snacka hörde jag och vid fem tiden vaknade pontus och hade panik att han hade missat bussen så trögot liftade hem med någon snubbe. Sen blev jag väckt av hunden halv tio trodde nästan att jag var död. Sen vakande resten av folket och vi satt och pratade ett bra tag men sen efter nån timme for dom hem och jag var så trött så jag somnade vid två tiden och vaknade klockan sex igen av att hunden skulle ut. och just nu gör jag inte så mycket faktikt har en liten fundering på att gå och ta en dusch men jag får vänta till boysen har gått. Nåväl ska gå och kolla vad dom har för sig orkar inte skriva nå mer ganska uttråkande ändå.




/Carin

sweet 16!

Publicerad 2010-02-22 13:58:23 i Allmänt,

Idag är de inte vilken dag som helst. Utan jag blir ett år äldre och lite klokare får jag hoppas,  försöker se det rätt positivt med att bli ett år äldre. Men när jag har fyllt 20 då ska jag sluta fylla. heheh.Vi har haft miljödag i dag så vi slutade vid 11 tiden så jag knatade hem och kikade lite oth och nu har jag & lill voffsingen knatat till mango för han ska klippa sig och jag har fått plikten att följa med till Clippet. Sen efter de blir det att baka en massa godsaker hos jonnyboy eftersom det kommer ett helt last med folk sen för att dom ska fira mig :D och sen ska jag firas en gång till i luleå om två veckor, snacka om att jag har tur;) Men nu ska jag gå och kolla om vi har alla ingredienser till alla godsaker som ska göras. Bilder kommer senare ikväll om jag har tid att sitta vid daton vilket jag inte tror, men man vet aldrig.



/Carin

mango är en goo frukt

Publicerad 2010-02-20 14:24:58 i Allmänt,

magnus om du läser de här ringer du så fort som möjligt, vars är du? Jag har råkat smsat upp alla gratis och har 0 kr på mobilen ^^
/Carin

sen en tid tillbaka

Publicerad 2010-02-18 18:27:10 i Allmänt,

nu har jag varit duktig och pluggat klart för idag och nyss kom jag ut ur en varm dusch. Och nu ska jag stoppa på mig en stor t- shirt och sen slå på One Tree Hill. Tycker att de låter som en jättebra idee, därför avrundar jag här  tjingeling.
/Carin

Godnatt

Publicerad 2010-02-14 00:34:34 i Allmänt,

sitter här och pratar med min gode vän och lyssnar på musik. Väntar på att min pojk ska komma, vilket kommer ta en evighet för honom. Nåväl datan laggar totalt måste starta om den, en ny data hade inte suttit helt fel. Tjingeling



it is Friday, my friends

Publicerad 2010-02-12 19:55:00 i Allmänt,

Och det innerbär att.. de är fredagsmys! Har längat till denna dag hela veckan och äntligen är dagen här. En ska som gör helgen någolundare lättare är att jag behöver inte sitta och plugga, lämnade in arbetet på so n idag som jag har fått kämpat med och sen fick vi göra en liten redovisning om U länderna. Men nu kan jag pusta ut iallafall.

Idag efter skolan knatade jag och cao till lassa för att förbränna bort lite fett;) vi han träna nästan i 50min tills det kom en sick människa som värkar störa sig på det minsta lilla, så vi gick efter vårat lilla samtal med den galna snubben. Sen kom mango och hämta mig eller egentligen carro också men hennes pappa han komma för. Så jag for till elli en sväng och var lite social & sen hämtade jag lilla byrackan. Och nu sitter jag & väntar på att solsidan ska börja, men medans ska jag slå över till 4 och kolla postkod & plugga lite matte eftersom de är prov på måndag. Nu ska jag springa ut med hunden.


Ni får ha en toppen fredag allihopa!
/Carin

Glatt leende

Publicerad 2010-02-09 19:04:37 i Allmänt,

Nu börjar min feber sjunka och jag börjar känna mig mer piggare. Provet gick hyfsat bra idag, bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Efter provet gick jag till elli orkade inte gå hem, var totalt slut. Men jag ska vara glad att jag fick mig själv upp ur sängen för febern kunde inte hindra denna viktiga dag. Direkt när jag kom till elli stoppade jag på tv och kikade på oth och simpsons sen slocknade jag ett litet tag. Där efter följde jag med henne när hon skulle kilppa sig, och det blev så äckligt snyggt! & frisyren passade henne till 100% de var exakt hennes stil. Sen sprang vi och köpte alvedon till mig för mitt var slut och sen lite mat på det och sen en till tupplur framför tv. Vilken bra dag det har varit förutom att jag har min jävla feber men de gå nog snart bort. Men annars kan jag inte klaga på denna dag. Och hur kan en dag vara dålig när man fick träffa världens sötaste lilla byracka.




slänger in en grymt bra låt som elli har gjort.

här ligger jag

Publicerad 2010-02-08 16:58:33 i Allmänt,

hemma i min säng och har feber, kanon. Börjar få ont i öronen hoppas bara att de inte blir något allvarligt, jag orkar inte vara sjuk. Jag har nästan sovit hela dagen idag har inte haft någon ork att sitga upp ur min säng. Ska väl palla mig upp ur denna säng snart och hämta alvedon och ladda ner någon bra film och ta en iskall dusch & där efter hoppa i säng igen. Känner mig som en 80 årig gammal kärring voivoi. Nu har jag inget mer att säga er ska tvinga mig till köket och hämta ett dunder piller.







/Carin

20100207

Publicerad 2010-02-07 20:38:55 i Allmänt,

Har hittat ett jättegulligt halsband från Betties Galleria i silver som jag har beställt. Såg på reklambilden att foki hade beställt en likadan. Naturligtvis kommer det att stå Carin ♥ Niklas. Det fanns ingen annan bild på halsbandet hur den såg ut men den här bilden får duga.

And I keep telling my reflection Ambitions are already starting to fade.

Publicerad 2010-02-07 19:32:17 i Allmänt,

kom just hem, har varit hos ellinor och hälsat på i hennes nya lägenhet som var super fin. Har inte träffat henne på år och dagar känns det som så det var lite extra rowligt. Höll nästan på att somna där jag är så förbannat trött, men det borde man väl vara om man har vaknat klockan sex på morgonen. Nä nu ska jag gå & slänga i mig en macka min mage små skriker lite tjingeling.



/Carin

klockan ringer

Publicerad 2010-02-07 09:53:35 i Allmänt,

Godmorgon kanske jag ska säga nu för en gång skull. Jag brukar inte vara uppe vid den här tiden, egentligen ska jag ligga i sängen och vakna först vid tolv halv ett tiden, fan vad skönt de hade varit! om inte...  lilla anja skulle väckt mig klockan 06.00 på morgonen. Har nämligen blivit väckt vid sex tiden både igår och idag. Men vad ska man göra? hon är ännu en liten skit. Men det var ganska skönt att vakna tidigt & sen komma in och sova till nio. Sen däe efter blev det en lång promenad men en sjövild liten valp. Och nu hade jag tänkt att gå och fika & sen gå ut med den lilla individen.








Vem faller inte för en liten alaska haski malamute.





/Carin

en liten stad som någon glömde.

Publicerad 2010-02-05 12:16:18 i Allmänt,

nu har jag lunch rast så jag for hem och käkade lite, kanske lite onödigt har bara en lektion kvar och sen slutar jag. Men om man missar frukosten på morgonen som jag oftast alltid gör så är man hungrig som en varg i de här laget. Nu har jag iallafall varit duktig och skrivit ett litet inlägg här, och får se när nästa dycker upp. Måste nämligen skynda nu och packa ska med cao på gymmet efter skolan. Nu måsta rusa till skolan, ni får ha en underbar fredag allihopa!




/Carin

Publicerad 2010-02-03 17:49:07 i Allmänt,

vill bara säga att idag är det den tredje februari, jag & hjärtat har varit tillsammans i 1år och 9 fantastiska månader
J A G Ä L S K A R D I G !

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela