vi ska leva för dig.

Publicerad 2010-01-30 14:26:42 i Allmänt,

du och elin var dom första jag lärde känna när jag flyttade hit. Tanken på att du är borta gör ont, du fanns alltid där när man ville prata om något tung och du fick alltid alla på bra humör eller om man var ledsen fick du mig att le. Nu finns du inte mer och jag kan inte inse de, för mig finns du ännu kvar men inte så långt borta. Jag kommer minnas dig som en vacker person och som alltid fanns där. Hoppas du har det bra nu jag älskar dig, Rest in peace♥




Till minne av Ellinor Öhman

tre av fem räker, kanske

Publicerad 2010-01-30 13:58:43 i Allmänt,

Fredagskvällen blev att spendera med Cao. Vi skulle nämligen på polar vinter natten eller vad de hette? sen gick vi till minnes stunden på stacken som hölls för saknade Ellinor. Måste bara tacka dig carro för att du följde med mig dit, det betyder verkligen & jag kommer att stötta dig lika mycket som du stöttade mig igår. Det var tungt att gå fram dit, men hon fick två stora roser av mig och carro. Efter de knatade jag vi till manuella och fettade oss lite grann. Sen kom hjärtat och pontus en sväng dit och var sociala. Efter vi hade tryckt i oss en pizza så for vi till stallet en sväng och kollade till världens sötaste ponny. Och där efter till stan igen, och carro skulle finna några nya shoes vilket hon gjorde också som tur var. Sen knallade vi runt på alla affärer som var öppna & träffade matte, ada och becca. Så vi gick till Jive och jag hittade en sån snygg klänning som jag ska köpa på måndag, vi var ett bra tag på Jive men efter 100 år där så gick vi mot stan igen och då mötte vi hedas, pontus, nikke och jonta så vi stod och pratade med dom ett tag och värmde oss vid någon eld mitt på stan. Sen gick jag och cao till gojjan och sen hem till mig och kikade "sommaren med Göran" rolig film de dära. Carro gick hem vid elva tiden och jag tog en varm dusch var så jävla trusen och sen gick jag knata vidare till niklas i 100 minus grader och sen somnade jag nästan på bums när jag kom dit. Och nu befinner jag mig hos Jonny och mamma, ska och handla lite till tacosen som vi ska laga senare, måste rusa nu.



/Carin

torsdag

Publicerad 2010-01-28 14:50:21 i Allmänt,

fick äntligen tillgång till en dator det finns inte en enda som funkar här! Nåväl ska försöka skriva klart min novell och sen ska jag väl chilla. Måste bara säga att de här har varit en jävligt jobbig dag, fiifan. Ingenting har fungerat, kan inte ens tänka, det finns ingen ro till att jobba. Jag skulle stannat hemma med hjärtat istället, men det går inte att vara borta, det hjälps inte man missar bara massa saker och jag har inte tänkt att ta igen de på min fritid precis så då får jag försöka palla mig till skolan och morsan får peppa mig lite.


Sen vill jag bara meddela alla att, hur nödvändigt är det att sprida rykten som inte är sant och låta de vandra vidare så att folk tror på det. Jag är bara otroligt förbannad och less på allt skit i Gällivare. Det är de allt går ut på här i denna håla. Och vem är så dum att komma på idiotiska rykten? ursäka ordspråket, men jag undrar vad skulle gällivare göra utan alla rykten?  



/Carin

inte en endaste blund.

Publicerad 2010-01-27 13:17:22 i Allmänt,

Godmorgon, idag blev det ingen skola för min del. Har inte sovit mer än 3 timmar i natt pga gårdagen. Det gick helt enkelt inte att sova, jag somnade först 05.34 och vaknade nyss. Hatar att drömma om obehagliga saker, vilket jag gör väldigt sällan men nu i natt var de värst. Nåväl tänkte inte fördröja tiden mer utan jag ska hoppa i duschen och sen fika, Peace out.



/Carin

hoppet är det sista som sviker en.

Publicerad 2010-01-26 18:18:29 i Allmänt,

Idag har jag gråtit minst tio liter känns det som, jag kan inte gråta något mer tårarna är slut & smärtan sitter fortfarande kvar.Allt känns som igår. När jag satt i soffan och kollade på disney och du tog alltid min tutte och jag började alltid att jaga dig runt bordet. Du var valp och jag var liten, vi båda var små. Jag älskade din mjuka päls och din stora lena öron. Alla växer det gör vi alla, och ibland känns det hemskt eftersom vi åldras och blir äldre.
Allt har varit underbart tills idag. Jag hoppades på att du skulle bli bättre men det gick inte att bota, de spred sig mer och mer. Jag kan inte se någon lida av smärta. Du tappade livsgnistan i ögonen och jag fick aldrig mer se dig glad igen. Du somnade i min famn och de var det alla önskade, jag hade dig i min famn till slutet & tills hjärtat slutade slå. När du tittade på mig kände jag mig hjälplös, men vi ville inte se dig lida mer. Jag satt mig på golvet brevid och stoppade filten över dig. När du var tungandad tog jag upp dig i min famn och väntade på att du skulle somna in. Det var slut med all smärta och du skulle aldrig mer få ha ont. Jag stängde dina ögon och höll om dig in i de sista tills det var dags att säga hejdå.Att mista ett djur är likadant som att mista en människa. Hunden är alltid trogen hur det än är och finns alltid där.

Jag älskar dig! ♥ *1998 / + 2010

trött..

Publicerad 2010-01-24 13:41:24 i Allmänt,

jag tror att man skriver ett litet inlägg iallafall. Just nu är jag hos niklas, ska väl börja röra på mig snart. Vill bara gå & gräva ner mig och vakna glad. Har inte så mycket mer att säga, bara att jag ska låta bloggen stå i några dagar känner inte för att blogga just nu helt enklet, ha det så bra tills dess.



/Carin

It doesn't hurt me. You wanna feel how it feels? You wanna know, know that it doesn't hurt me?

Publicerad 2010-01-23 23:38:21 i Allmänt,

ligger i sängen och lyssnar musik tillsammans med min underbara huvudvärk, ganska mysigt faktiskt. Känns som att mitt huvud sprängs snart och undra varför. Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva just nu känner mig inte på topp. Fan vad tråkigt de var att skriva, ska kika lite OC istället och vänta på att vännen min ringer de behövs.





/Carin

en gång gick det att rädda, men aldrig mer.

Publicerad 2010-01-23 13:54:09 i Allmänt,

dåligt uppdaterat dom senaste dagarna, jag vet. Jag har inte haft bloggsuget. Får väl ta igen de nu då. Just nu befinner jag mig hos Mango, jag kom hit för ett litet tag sen och äntligen har han vaknat. Jag har suttit här själv ett tag och kikat på Brooke knows best. Kanske inte världens bästa serie men det funkar väl. Idag ska jag iallafall sova med hjärtat och bara ha de myys! har inga mer planer för dagen förutom att skriva klart engelskan. Nu ska jag kika lite tv, ni får ha en underar lördag.





jag bjuder på världens bästa låt.





/Carin

på svenskan

Publicerad 2010-01-21 14:52:07 i Allmänt,

sitter jag cao och ronja och pratar lite om allt möjligt eller gamla vanliga kanske de heter. Egentligen har vi bas nu till 15.30 men jag kilar nog redan 3 orkar inte sitta här i mörkter är otroligt trött, de blir nog sängen och scrubs när jag kommer hem.

Idag gick jag carro och holma på thai och kega, det var super gott och otroligt mättande mår ännu lite illa sen vi åt. Hoppas att ni antecknan allt ointressant jag skriver. Har inte så mycket att säga ska vänta på att niklas kommer hit, sen knata hemåt.


 


dom är bara för gooa!

 

/Carin

hemma hos therese

Publicerad 2010-01-20 17:16:58 i Allmänt,

sitter jag med mango och fixar min efterlängtade mobil som jag har fått. Snart kommer de väl lite folk hit för vi ska nämligen fira Therese som har fyllt 24 hela år. Tänkte bara skriva ett mini inlägg här ska kika lite tv och invänta folket puss!




/Carin

frihet

Publicerad 2010-01-18 17:55:24 i Allmänt,

nu har jag kämpat och skrivit klart min novell och gjort klat so för idag. Mina axlar känns ganska tunga men nu har jag gjort klart två arbeten och de känns en liten aning lättare, nu har jag inte tid att skriva bort tiden för scrubs börjar puss!;*


/Carin

When you can live forever, what do you live for?

Publicerad 2010-01-17 23:28:56 i Allmänt,

Gookväll alla nattnissar, min tanke var att skriva ett inlägg redan för flera timmar sedan. Men som ni ser kom jag inte långt med den tanken så jag skriver nu ett litet ointressant inlägg innan jag och hjärtat mitt ska gå & sova. Just nu är vi i våran andra lägenhet vars vi ska sova över. Jag, niklas, magnus och kattis sitter här i mörkret och kikar på scream som snart är slut. Och vi har ätit fruktsallat plus glass, mums vad gott de var. Längtar bara till min säng som skriker efter mig kanske jag måste bege mig dit mot de hållet. Detta var kanske inte världens roligaste inlägg som jag bjöd på. Men jag är trött och skriver men världens bästa Cao så förvänta er inte att jag har tid att blogga då ;) en ganska bra ursäkt till detta men det är sant i varje fall. Nu ska jag iallafall hoppa i lådan Gooonatt sötnosar.





/Carin

datasalen med Gunnel

Publicerad 2010-01-14 14:36:22 i Allmänt,

pro såklarre, man sitter ju här med kingen... hell yeah son! han e svinigt awsome asså, men nog om det. linda dissade mig idag och jag blev så ledsen att jag var tvungen att tröstäta 7 ben & jerrys.... nu ska jag äta 10 till, hejdå ;*


/Gunnel Häggbärt the king of afterbang....

ångest

Publicerad 2010-01-11 16:18:32 i Allmänt,

Imorgon är det skola och jag har panik. Kan det inte bara vara lov en vecka till så jag hinner vända tillbaks på dygnet. Det finns inte en chans på miljonen att  jag kommer kunna vakna klockan 07.00 imorgon.

Idag skulle jag och hjärtat vakna 11 men vilket vi inte gjorde. Jag råkade vakna av han s mobil så jag kunde inte somna om, så jag försökte väcka niklas också men han var halvdöd men han vakna till slut. Vi kollade klart pirates of the caribbean. Jag råkade somna efter halva filmen så vi kikade andra halvan idag. Sen blev det  fika i andra lägenheten och stan efter de. Vi var och kollade på firrar till mitt akvarium, har bestämt några fiskar som jag ska ha iallafall. När vi kom till ankis så blev niklas kär i lillemors hund, den är grymt stor men mysig och har stora oskylldiga ögon. Man faller för den på en gång. Sen körde vi men hjärtat och nu sitter jag här och skriver ett grymt tråkigt inlägg.

Gårdagen var ganska mysig. Jag och Linda for på Coopi och handla sen blev de hemma gjord pizza, supergoo blev den. Sen efter de blev de film och andra goosaker, vi hade hyrt film men vilket vi inte kolla för den var värdelös så tur att scream var på tv. 100 år senare kom Niklas och danne kom också förbi 10 minuter och sen för både linda och danne hem till han. Då var det bara jag och nikke kvar så då blev de pirates of the caribbean älskar dom filmerna.

Nåväl nu har jag inte tänkt att slösa bort nå mer tid på skrivandet ha de gött.

/Carin

hemmaplan norskavägen 1a

Publicerad 2010-01-08 23:23:03 i Allmänt,

hitter hemma med emma, niklas och kattis. Otroligt skönt att vara hemma i våran lägenhet än är det inte klart här men det blir att sova över här iallafall. Nu ska vi hitta på något de går inte att bara sitta, kanske skriver ett inlägg sen om jag lider av tråkighet.


/Carin

ingen rubrik.

Publicerad 2010-01-07 21:22:22 i Allmänt,

Idag blev det ett litet besök på veterinärstationen eller ett "litet" besök kan jag inte medge, fick sitta där ett bra tag innan vi blev mottagna. Helix mådde inte så bra, men han fick lite medecin och annan mat för magen sin, så jag hoppas på att han blir frisk snart.



/Carin

-

Publicerad 2010-01-06 15:17:42 i Allmänt,

o m  d u  i n t e  k a n  h a n t e r a  d i n a  s v a g h e t e r 
s å  k a n  d u  a l d r i g  h e l l e r  b l i  s t a r k .


/Carin

mobilbloggar innan sängs.

Publicerad 2010-01-06 00:55:02 i Allmänt,

allt kan man missuppfatta om man förklarar de på ett otydligt sätt. Därför är det viktigt att vara tydlig när man har något att förklara eller berätta. Hur som hellst så kan det bli bråk och tårar. Sen visas allt vara en missuppfattning.


/Carin & John blund




mobilbloggar för tillfälligt.

Publicerad 2010-01-05 19:08:17 i Allmänt,

Som sagt är de fel på nätet kan knappt ringa eller smsa, men det var underligt att jag kunde komma ut på nätet med mobilen. Men i vilket fall så börjar dom mesta sakerna falla på plats, sitter här och beställer saker till lägenheten med mamma. Ganska roligt faktiskt att få köpa in lite nytt som man sen får inreda lite smått. Är verkligen sugen på att flytta hem nu och börja fixa allt i mitt gooa lilla rum, "In med det nya och ut med de gamla". Nu måste jag avrunda här för nu ska jag kolla runt på lite akvarium dekorationer med mamma fan vad trist, men allt kommer vilken dag som hellst så måste vara lite mer aktiv.



/Carin

I'm not silly I'm just a girl

Publicerad 2010-01-05 17:47:52 i Allmänt,

why you should always change your real personality when there are always people around you. You will be completely changed. There are those few who do not recognize you. Never thought you were the one that liked to talk behind others' backs, but I was wrong. Hope you do not say anything bad again, you hurt not only yourself but the people who are around you. Even if you do not really mean it, think about what you say.
why you should always change your real personality when there are always people around you. You will be completely changed. There are those few who do not recognize you. Never thought you were the one that liked to talk behind others' backs, but I was wrong. Hope you do not say anything bad again, you hurt not only yourself but the people who are around you. Even if you do not really mean it, think about what you say.

Mobil bloggar

Publicerad 2010-01-04 00:26:42 i Allmänt,

Jag tror jag håller på att frysa ihjäl. Känns som att allt blod i kroppen har fryst. Och man bär ingen känsel, allt är förfryst. Nu ska jag lägga mig under att varmt täcke och hoppas på att man tinar upp /Carin

-

Publicerad 2010-01-01 22:39:44 i Allmänt,

under 2009 har du:
Druckit alkohol? - nej
Rökt? - ja
Snusat? - ja
Rökt vattenpipa? - ja
Däckat? - nej 
Blivit påkommen? - 
Kysst en främling? - nej
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej, har ett seriöst förhållande
Kysst en kille i klassen? - neh, usch!
Gjort något dumt? - att jag har
Gjort något som du ångrar? - ja
Strulat med ditt ex? - nej
Sagt nej till sex? - ja
Haft sex? - jadå
Fixat dig i timmar? - nej, inte i timmar
Gråtit inför mer än 10 personer? - ja
Smygit ut? - behöver inte smyga ut
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - nej
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - jo, hjärtat mitt
Gråtit dig till sömns? - ja
Gråtit framför någon du älskar? - ja
Har haft sex ute i skogen? - nej
Kysst en tjej? - puss
Vaknat av att du gråter? - ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - ja
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - ja
Gått bakom ryggen på någon? - vet inte
Varit på sol semester? - nej
Badat i havet? - ja
Har haft snöbollskrig? - nej
Sett en hel fotbollsmatch? - ja
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - ja
Tagit någon på röven?-  haha på skämt
Lärt känna någon via internet? ja
Velat dö? - nej
Fått ett IG? - nej
Åkt buss i över 10 timmar?- nej
Varit ute en hel natt?- ja
Blivit tagen av polisen? - nej
Svikit en vän? - jo

fredag

Publicerad 2010-01-01 20:59:25 i Allmänt,

nu ska jag och vännen min gå ut på en liten promenix & få lite friskluft, HÄRLIGT!



/Carin

Goodbye 2009 and hello 2010!

Publicerad 2010-01-01 18:51:04 i Allmänt,

Nyår blev inte som man hade tänkt sig överhuvudtaget, både skratt och tårar men allt löste sig till slut. Men jag önskade att man hade kunnat backa tillbaka till igår "23.58" Hoppades på att få en bra start på 2010. Men i några tillfällen kändes allt så hopplöst men de blev lyckat till slut.


Gårdagen började med att jag blev väckt klockan 11.00 och skulle till mommo & moffa och fira jul igen, eftersom några av mina syskon har varit med pappa under julen så vi hade en lite minijul men det var lika mysigt för de. Vi öppnade julklappar och fika, mysmys. Fick ännu en julklapp av dom, 2000 kronor. Dom pengarna ska jag spara och köpa något vettigt.


Vid två tiden gick jag till Magnus ett tag. Sen knatade vi till kvarngatan för vi var tvungen att låna ohlssons bil för att jag skulle till coopi och handla. Vi satt där ett tag och patade med mamma och kollade hur det gick med hennes stora smörgåstårta som hon höll på att dekorera. Sen skulle Niklas med på Coopi så vi hämtade upp honom och sen for vi vidare mot Coopi. Vi handlade lite smått & Gott till kvällen och till middan som vi skulle laga. Efter allt handlande körde vi hem Niklas och jag fick min försenade julklapp av honom. Det var mina efterlängtande converse skor. Sen efter allt de for jag och Mango till Kvarngatan vars mamma och Jonny höll hus, jag for nästan direkt efter jag kom, skulle bara kolla in läget där och önska dom alla Gott nytt år.


Vi skulle laga midda, Linda och jag. Niklas kom och han skulle äta med oss, hoppades bara för Lindas skull att Daniel skulle komma men han gjorde något annat. Men det blev vi tre iallafall och mitt hjärta är grym på att laga mat, min kock. Efter middan börja vi att fixa oss och Adrian kom förbi en sväng också. När var klara sökte vi upp Niklas och Adrian och gick dit sen kom de lite folk och vi kollade hockey och lite sånt. Sen kom de lite mer folk och vissa stack därifrån men som kom tillbaka efter ett tag.Sen börja de att hända saker och jag tänkte att allt skulle bli förstört. Velade verkligen att de skulle bli en bra kväll, men vindarna vände och det blev raka motsattsen usch! Just dom minutrarna vela jag bara försvinna. Men tur att jag har vänner som alltid stöttar. Jag hatar bråk. Hur som hellst handlar de inte om mig. Men jag hatar folk som alltid ska förstöra och göra det sämre

.
Men den saken löste sig och både jag och Linda kunde pusta ut. Så vi var med Hedas och Jonte ett tag men Jonte var tvungen att kila hem så det var jag, Linda och Hedas kvar så vi stack ut en sväng, just när vi kom in till mig kom Daniel och Niklas. Det behövdes verkligen vi pratade och nikke och danne höll på att svmla. Det var roligt att man fick skratta under kvällen iallafall. Pontus kom också förbi ett tag, de var roligt att se han. Har nämligen inte sett honom på månader känns de som. Sen for Danne, hedas ,pontus & linda. Då var det bara jag och hjärtat kvar, ganska skönt var de har inte sovi själva med varandra på evigheter.


Magnus velade att vi skulle komma till kvarnis så vi knatade dit och önska dom ett gott nytt år:) Fick också träffa Therese, frank och han s hund som var urgullig! Nikke och Mango satt och snacka om wow och jag fattade 0% av det dom snacka om. Så vi gick ner på gården vars vi har en kåta och dom hade gjort eld där innen och jag höll på att smälta där inne, så jag och niklas stannade där inne i en kvart högst. Sen gick vi till Elin och dom och önskade ännu folket där ett gott nytt år. Och vi spelade wii ett tag och jag pratade med Malin och siv ett tag, ganska roligt faktiskt:) En timma hos Malin & Roger började jag bli trött så vi knallade hem till mig. Sen gick vi och sov vilken frid de var! tyst, mörkt, och ingen annan var hemma än bara jag och Hjärtat mitt.

2010 Blev räddat till slut tackvare underbara vänner & roligt sällskap. Massor med kärlek till er!♥


/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela