bokat tid till min tatuering

Publicerad 2010-06-30 22:58:40 i Allmänt,

nu har jag bestämt mig för att göra en tatuering men det blir lite innan skolan börjar. Jag har gått runt och tänkt på det här ett ganska bra tag nu, men jag vet inte vad jag ska göra för tatuering. Men efter jag ansträngde hjärnan lite kom jag fram till att det ska stå någonting speciellt och något som passar in på mig som person men jag vet inte vars jag ska ha den antingen vid revbenen eller lite nedanför nacken kanske?


/Carin

sommarjobb?

Publicerad 2010-06-29 16:15:04 i Allmänt,

suck.. alla har fått sommarjobb förutom jag! känner mig desperat efter pengar, jag längtar bara tills jag får jobb och tjänar egna pengar. Men eftersom min pappa var så otroligt lat av sig och glömde att fråga om sommarjobb i aitik så ringde min pappa idag med ett "dåligt samvete" och jag fick ett sommarjobb av han vilket som låter hur konstigt som helst. Men eftersom jag aldrig nästan träffar han så föreslog han att jag skulle komma och hälsa på han och då får jag pengar en bra summa pengar också;) så jag kunde inte motstå, men en gång i veckan det är ju in ingenting men han verkar vara nöjd med de och jag är nöjd med mitt "sommarjobb" som han kallade det hojj vilken knäpp farsgubbe man han.

/Carin

en plats i solen

Publicerad 2010-06-29 13:51:37 i Allmänt,

äntligen hittade jag kents nya skiva på spotify det har tagit mig ett bra tag, men nu är låtarna hittade och jag fann sjukt bra låtar som jag bara älskar älskar!

bjuder på den bästa:

/Carin

jag är trött på den här hålan!

Publicerad 2010-06-20 23:21:16 i Allmänt,

Jag är verkligen trött på det här vädret vill bara fara här ifrån till något varmt ställe. Jag har helt gett upp tanken och hoppet på att det kommer bli sommar här för det bara regnar hela tiden och det kommer det väl göra sommarlovet och det kommer vara piss, så om planerna går som dom ska far jag och magnus till piteå och firar midsommar med familjen öqvist och stannar där i några dagar så jag hoppas och håller tummarna för fint väder. Men det hade inte suttit fel med en sista minuten heller till turkiet eller till något annat ställe det hade varit mer än perfekt! men man kan väl alltid drömma.. Men hade velat hitta på något med niklas med det är inte så lätt när han ännu sommarjobbar, så jag får väl vänta några hundra dagar till och sen hoppas jag att vi ska fara någonstans har lite små planer faktiskt men nu är det bara frågan om tid./ Carin

"Du är inte rädd för att lita på kärleken"

Publicerad 2010-06-20 20:53:55 i Allmänt,


Fiskarna 19/2-20/3

KÄRLEK

 

Ett år som tar ditt kärleksliv vidare mot nya mål, steg för steg. Medan årets första halva bjuder på passion, flirt, sexiga situationer och spännande utmaningar så handlar andra halvan av året om stora beslut och kärlek på största möjliga allvar. Det är dags för ett stort åtagande och för seriöst menade löften. Ovanligt många fiskar gifter sig eller satsar på barn. Du är inte rädd för att utvecklas och du är inte heller rädd för att lita på kärleken. Ett intensivt, givande år som bidrar med många riktigt vackra minnen.

ÄVENTYR

 

Det här är ditt år. 2010 håller stjärnorna dig om ryggen, nästan allt du gör blir en succé och du ställs hela tiden inför nya spännande möjligheter. Detta är ett år utan förbehåll, du kan satsa på nästan vad som helst och räkna med framgång. Det är bara under sommaren som tempot blir lägre, men i gengäld tar din ekonomi ett rejält skutt åt rätt håll just under sommaren. Detta är ett år att njuta av. Passa på att göra saker som du kanske tvekat lite inför, res till nya platser, vidga din vänskapskrets och lär dig nya saker.


PENGAR

 

Kanske shoppar du lite väl mycket och onekligen blir det gott om utgifter eftersom du har en livlig och spännande fritid under året. Men din ekonomi mår ändå ganska bra. Du fyndar hela tiden när du shoppar och även i andra sammanhang hittar du billiga och smarta alternativ som får pengarna att räcka långt. En rejäl dos tur som allra mest märks under sommaren gör också att din plånbok mår ganska bra. Det här är ett år för utveckling och förnyelse, du förädlar eller byter ut din stil, din garderob och en hel del andra saker i ditt liv.


/Carin

ett litet onödigt kvällsinlägg..

Publicerad 2010-06-13 22:32:49 i Allmänt,

sitter och kollar Harispray och borstar mina garrar ska snart hoppa i säng för imorgon ska man och övningsköra. Nåväl önska mig lycka till, men innan jag somnar ska jag kolla klart Harispray. Det är sjukt vad Zac Efron är snygg! Godnatt

/Carin

horoskop

Publicerad 2010-06-12 23:38:24 i Allmänt,

Du vet vad du vill, men har du det som krävs för att faktiskt få det? Priset för att uppnå dina drömmars mål är kanske för stort? Men lyckligtvis är du faktiskt djupare, starkare och rikare än du tror, så om du bara vågar kasta loss och vågar riskera att göra förluster på vägen, kan du lyckas. Kör bara på trots att du kan få kraftigt motstånd den här veckan!

Kärlek: En ny romans är möjlig med någon som är äldre än du. En sport kan visa sig bli en lönsam historia./Carin

fredag

Publicerad 2010-06-11 13:49:44 i Allmänt,

På det senaste har jag varit väldigt känslig, lättstött och rädd för saker som jag egentligen inte borde vara rädd för. Mitt humör har varit som en enda berg och dalbana men jag har tänkt på det ganska mycket och det är någon eller någonting som har gjort mig till en svagare person för det här är inte alls lik mig. Men jag tror eller snarare känner jag att på det senaste har jag mest framförallt lagt så mycket energi på dom som jag bryr om det har tagit all min energi. Jag har försökt att lägga dom i förstahand och försökt göra allt för dom eftersom det är dom människorna som jag tycker om, men jag har glömt mig själv. Jag har inte ens tänkt på mig själv utan alla andra och det har tagit på min svaga punkt. Många säger att jag alltid är hjälpsam eller allt förhjälpsam, gullig, omtänksam, glad och sprallig och det är en sån tjej jag vill vara igen. Kunna lee oftare. Men jag vet inte om jag kan vara den jag har varit på sistone eftersom det är inte jag och det är den jag inte vill vara utan mig själv, efter det här har jag funderat över.. Varför dela med sig av sina kunskaper, glädje allt överhuvudtaget om man inte får något tillbaka. Därför ska jag inte vara ledsen utan stolt för vad jag gör mot dom som jag tycker & bryrom för jag vill inte stöta bort mig själv igen och det kommer inte att hända.
När man tappar bort sig själv har man två val.
hitta den man var förut..
eller låta henne försvinna.


För ibland måste man se på sig själv utifrån
& minnas den man egentligen skulle vara.
den man ville vara.
den man är.


/Carin

Grundalbal 2010

Publicerad 2010-06-10 23:26:03 i Allmänt,

Slänger in lite bilder från balen, tur att 94:orna fick någolunda fint väder och slapp regnet men lite mer solsken hade inte suttit fel ändå.

foto: Natalie Wettainen/Carin

10/6-10

Publicerad 2010-06-10 16:41:00 i Allmänt,

Idag är det balen och det blir att fara upp till malmberget med therese & frank och fota alla 9:or som ska gå rödamattan. Det känns ganska konstigt att jag inte ska gå med niklas och ganska tråkigt också men jag valde att inte att gå så han fick hitta sig någon som han kunde gå med men det känns konstigt och bra samtidigt för jag vela inte att han skulle missa balen som jag gör nu. Men jag vet egentligen inte om grundalbalen är en sån stor grejj det hade varit en helt annan sak om det hade varit studentbalen. Men nu ska jag  vara fotograf och det känns nästan lika bra.


/Carin

vi är nära slutet

Publicerad 2010-06-09 21:40:03 i Allmänt,

kan inte fatta att det är bara två dagar kvar till sommarlovet och två dagar kvar tills jag aldrig mer behöver komma tillbaka till sjöparken igen, men det finns både för och nackdelar med det hela ändå. Men för det mesta känns det som en befrielse, man får börja om på nytt till hösten och lära känna nya människor. Men det känns konstigt att våran klass kommer att splittras, nog för att våran klass har alltid varit lite speciell och crazy men det spelar ingen roll hur som helst kommer det vara trist och skönt på samma gång. På fredag kommer man säkerligen fälla en tår men samtidigt kommer man känna sig fri och lättad att man äntligen går ut grundskolan och aldrig mer behöva återvända.

/Carin

you take my heart with one glance

Publicerad 2010-06-08 10:43:30 i Allmänt,

jag hade tänkt att skrapa ihop ett inlägg om det nu går. Igår fick jag två stycken beställingar så jag har suttit och rita till två i natt så jag var ett gäng trött imorse, vakande upp med huvudvärk så jag orkade inte gå till skolan gick istället och tog en ipren och tillbaks till sängen istället. Jag har faktiskt inget mer att säga ska hoppa i duschen nu ha de gött.


/Carin

a drop in the ocean

Publicerad 2010-06-05 20:53:33 i Allmänt,

slänger in ett urtråkigt och värdelöst inlägg här eftersom jag har inte mycket annat för mig. Ligger i våran nya divansoffa som är så gudomligt skön jag tror att jag ska ta den kungliga plattsen i kväll eftersom jag är nästan 110% säker på att jag kommer inte få något sällskap ikväll. Så jag tror att jag ska kila en sväng till statoil och hyra en film och slänga mig framför tv tillsammans med inge Puss!

mitt lilla tråkiga tidsfördriv som jag råkar ha

/Carin

det finns bara ett ord och det är hojj..

Publicerad 2010-06-05 17:54:08 i Allmänt,

Idag är det inte alls någon bra dag känner jag, allt känns bara piss och vädret gör en mer deprimerad. Plus att det finns vissa människor som har svårt att svara när man ringer och det finns folk som är otroligt sega så att man hinner springa till dokkas och tillbaka innan dom ens är klara, undra hur denna dag kommer att sluta egentligen. Just nu vill jag bara gå och sova, sen vakna upp imorgon och vara på top 10 humör önska mig Lycka till.
människor som inte kan trycka på (grön lur) och svara ska helt enkelt inte ha mobil, så är det bara inget snack om saken.

du är min drog.

Publicerad 2010-06-02 21:22:53 i Allmänt,

det är sjukt att vad jag saknar mitt hjärta, men som tur är kommer han hem imorgon kväll men det känns som en evighet till dess. Känns som att jag inte har varit med honom på flera dagar vilket jag inte har och det är sjukt vad man kan längta, men det är ju en positiv sak iallafall.


/Carin

Wednesday in my ass..

Publicerad 2010-06-02 08:32:31 i Allmänt,

Godmorgon alla pigga och glada idag är det onsdag och det betyder att denna dag kommer att gå så segt som bara den. Men det är iallafall fint väder så det kan man ta till sig lite för att bli lite på bättre humör, jag är då stendöd även om jag somnade halv elva det var grymt skönt att hoppa i säng ganska tidigt ändå. Nu har jag inte tid att sitta här och slösa bort min lilla morgon timme som jag ska hinna göra mig i ordning till skolan. Over and out!

/Carin

sommar sommar och sol

Publicerad 2010-06-01 21:28:20 i Allmänt,

äntligen har jag bara en sak kvar som återstår i skolan och det är den förbannade matten eller snarare matteprovet. Jag som är så duktig och flytta upp saker hela tiden hade till och med glömt bort att jag hade ett halvt matteprov kvar att göra som jag tydligen hade börjat på för ett bra tag sedan, men det var bra att jag kom på det så jag inte har något kvar för det får jag inte ha, det är ett måste att vara klar med allt som jag ska ha gjort under grundskolan. Men jag har varit duktig och pluggat en hel del så jag han följa med mamma upp till Harrys och kollade vad erik och oscars klass hade för sig, men jag kom inte för att vara med små ungarna utan att vara lite social med sandra som höll på att drunkna av tråkigheter där uppe på dundret. Det var ganska roligt faktiskt eftersom Eddis pappa Mattis var där och han är grym på att fota och då tog han en massa otroliga snygga bilder till och med jag hamnade med på en massa bilder tillsammans med ett gäng där, men det är väl inte konstigt att han är grym på att fota om han är fotograf ^^

... från det ena till det andra så har det varit en sjukt skön dag idag, man har bara varit ute och glidigt överallt och till och med på språkvalet fick vi fara och fika med svenska engelskan. Det var otroligt smarrigt med en isglass i sommarvärmen, dock hoppas jag att värmen håller sig nu eftersom det är ju i princip sommar nu och jag vill inte ha några kalla vindar mer eller dåligt väder nu får det ta och räcka!

/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela