south park

Publicerad 2010-05-29 23:10:54 i Allmänt,

Gookväll om man nu kan säga så.. Här sitter jag i en av världens mysigaste lägenhet och kollar på south park (Grymt skön serie) kvällen blev inte som tänkt eftersom jag hade lite so kvar att göra men det gör inget, man överlever. Tanken var inte att slänga sig framför bloggen och skriva ännu ett uttråkande inlägg men jag gjorde det iallafall, nu ska jag gå och göra en ansiktsmask puss på er!



/Carin

s5230

Publicerad 2010-05-25 13:42:57 i Allmänt,

.... Och självklart håller min mobil på att gå sönder, jag kan varken skicka sms eller ringa, den lägger på av sig själv och dör mitt i allt. Hur i h*lvete kan det komma sig? den är knappt ett halv år och är nästan sönder. Men jag har kommit fram till att samsung är ingen vidare bra, j*vla plast skit!
/Carin

livet är bra så länge inget är åt helvete.

Publicerad 2010-05-25 13:16:16 i Allmänt,

Idag är det tisdag och jag är ännu hemma hade tänkt att gå till skolan idag men jag är fortfarande sjuk / förkyld. Men imon ska jag palla mig till skolan, det spelar ingen roll om jag så fast är döende så ska jag krypa dit. Eller det där var kanske att ta i lite grann, men det är ungefär så jag känner just nu. Jag måste få klart det sista små sakerna jag har kvar i skolan.


Jag har sökt efter smycken till min piercing som jag har i bröstvårtan, men jag hittar ingen som jag vill ha riktigt. Det finns ingen som faller mig direkt i smaken sådär. Och jag har sån lust att byta nu när man äntligen får byta för min läk stav har blivit alldeles förlång när allt har läkt. Men jag kanske hittar nått smycke i luleå på torsdag, jag får väl gå förbi Kristina på solgården och se om det finns något där som faller mig i smaken, så får jag äntligen byta till någon snyggare stav.

/Carin

jag är ipren den intelligenta värktabletten.

Publicerad 2010-05-23 13:44:00 i Allmänt,

söndag igen fy kan det blir mer deprimerande? plus att jag har blivit sjuk igen och jag är så jävla trött på allt virus bokstavligt talat. Men imon ska jag besöka min läkare igen efter jag har varit i skolan och tur som det är har vi miljödag imorgon så jag behöver bara gå en timme i skolan, tummen upp för det. Och på tisdag ska jag springa tre kilometer och jag vet att jag kommer kola av eller svimma, egentligen är det väldigt farligt för mig att anstränga mig när jag är sjuk eftersom mitt immunförsvar är nere på botte, men jag har tänkt att sattsan allt vad jag har dom här få dagarna som vi har kvar av skolan så jag har tänkt att ta alla risker. Men jag går bara till onsdag för på torsdag morgon far jag och hjärtat till luleå och shoppar. Och imorgon blir det en pluggis dag hade jag tänkt för jag vill inte ha någon press på mig nu mot slutet. Och nu tänker jag inte sitta och nöta ut tangenterna mer, ska hämta honungsmelon och kolla OC, over and out!





/Carin

Petra Mede show

Publicerad 2010-05-17 22:57:42 i Allmänt,

här sitter man dryg och trött framför tv:n och tittar på petra mede show, men det får duga. Hon är grymt rolig och lite speciell på sitt egna lilla sätt & just därför gillar jag hennes sjuka program. Men nu ska jag gå och putsa mina gaddar sen ska jag hoppa i säng och kolla på Jackass, G O O D N I G H T !





/Carin

sommarkänslor ända ut i fingertopparna

Publicerad 2010-05-15 21:15:59 i Allmänt,

äntligen lite värme till gällivare och sol nästan hela dagen, helt underbart. Tänkte tidigare försöka mobilblogga men min mobil fick nått flipp så det gick tyvärr inte. Men idag har jag varit ute nästan hela dan, jag har varit och solat och varit och kollat på mosters nya hundvalp en liten Golden retriver sjukt söt var han. Egentligen bör man inte kolla på hundvalpar om man själv inte ska ha en, man blir så otroligt valpsugen. Men nog pratat om det.. sen har jag varit förbi Therese och Frank och kolla läget till och med Mango var där så det var lite extra kul. Sen skulle dem på grillfest så vi körde dit dem och sen kom jag och niklas dit och grillade hos Ola, guh så gott det var. Efter det for niklas hem och jag for hem till mig, och nu har jag ingen aning om vars den människan är, känner på mig att nikke och dem kommer hit snart. Men nu har jag inte tänkt att skriva mer, det är ganska uttråkande faktiskt. Ska hoppa i badet istället och sen slå på Wallander och äta lite BJ.



/Carin

fanhelvetesjävla...

Publicerad 2010-05-08 16:03:11 i Allmänt,

Fick just ett sms, och det är så att det är någon jävla turk som har tagit min pink bike.. Fan också! att man inte kan få ha sina egna saker utan att det är någon jävla lodis som ska röra ens saker, H E L V E T E ! jag exploderar snart av ren ilska! :@

äntligen!

Publicerad 2010-05-07 14:36:54 i Allmänt,

Idag är det fredag och jag kan säga att denna dag började inte alls så bra men på nått sätt ganska bra. Det började med att jag vaknade och kollade på klockan och då var den 03.43 och det kändes som att jag hade sovit förlänge men jag hade bara sovit i drygt 4 timmar då, så jag somnade om och den vakande jag av att niklas vakna för klockan börja pipa och ha sig. Så jag satt mig upp yrvaken och kollade runt i rummet och la mig lika snabbt som jag kom upp. Niklas skulle till skolan och självklart jag också det men nått kändes fel.. Och jag hade försovit mig I G E N ! ärligt talat fattar jag inte hur jag lyckas? jag har haft på larmet men har tydligen inte hört varken de eller mamma. Så när jag kelv upp höll mamma, eric & oscar på att packa eftersom dom skulle till stugan och det kändes ingen ide att gå till skolan vid halv tolv tiden så jag stannade hemma och kikade svenska hollywood fruar.


Och ikväll blir det att fara och hälsa på min faster som har kommit hit från Gratz och hon har med sin nya kille från luleå om jag nu inte minns helt fel. Men det ska bli spännande, träffade henne i julas så det ska bli kul att träffa hennes nya pojkvän. Så kvällen blir väl att umgås med faster och hennes nya kille.


/Carin

up up and away

Publicerad 2010-05-06 14:42:35 i Allmänt,

Jag slänger in ett inlägg här, har ingenting att göra sitter här med anna och ellen i deras klass rum och kollar när dom jobbar. Egentligen vet jag inte vad jag gör kvar i skolan känns ganska onödigt men jag vill inte få någon frånvaro -.- Men jag ska försöka vara lite gullig mot anneli så jag kanske få gå hem och plugga istället, för min usb sak är helt konstig, jag kan inte öppna mitt arbete på datan & det sjukaste är att det står inte varför mitt arbete inte går att öppna, känner mig lite smått irriterad.. hatar skolans datorer S K R Ä R! 

Och från det ena till de andra har magnus klarat taxikortet idag Grattis!<3


/Carin

vilken dum jävel....

Publicerad 2010-05-03 15:48:55 i Allmänt,

Vissa människor är så jävla skratt retande att det inte är sant. Jag vet mycket drama nu förtiden...

Men asså människooor! Förstår mig inte på vissa! Speciellt människor som tar för givet hela tiden, ta för givet är det värsta jag vet. Människor som inte har respekt. Eller människor som inte tar hänsyn till andra. NEJ DU ÄR INTE DEN ENDA I VÄRLDEN!! Vart fan tog folks princip vägen?

Ok men nu har jagt lagt den sista energin på denna situation och nu sätter jag punkt för detta. Ska inte låta detta förstöra min dag. Jag ska  laga lite käk och gå ut med hunden och sen hoppa i badet och där efter vara med världens finaste pojk! Efter dom idag är det våran 2 års dag!♥
/Carin

Idol 2010

Publicerad 2010-05-02 11:59:14 i Allmänt,

Önska dig all lycka till idag vi alla håller tummarna.

bli inte sur nu, de här var den enda bliden jag hade på dig ;)




/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela