2010.10.31

Publicerad 2010-10-31 00:57:08 i Allmänt,

ska snart hoppa i lådan och dejta kudden, ska bara göra klart min förbannade engelska bokrecension. Det SUGER verkligen det är inte ens nära kul att göra en bokrecension det är verkligen en av dom tråkigaste sakerna man måste göra i skolan.

Men dagen / kvällen har varit rolig. Vi for och hyrde en film på gojan sen gick vi upp till becca. Sen gick vi ut och lekte lite i snön x) Efter att carro & ada gick hem knatade jag becca och holma tillbaka in för det var så jäkla kallt ute. Sen gick holma hem och sen efter ett tag gick jag hem. Och nu sitter man här och försöker skrapa ihop en bokrecension vilket känns minde kul. Tror att jag gör klart resten imon orkar inte mer. godnatt.


/Carin

en dag till!!!

Publicerad 2010-10-28 15:56:06 i Allmänt,

då har man avklarat näst sista skoldagen innan lovet. Kändes ganska skönt att göra bort provet idag i medicinskgrundkurs. Jag hoppas att det gick bra för det kändes som det, svarade på allt och frågorna var inte alls svåra vilket jag trodde att dom skulle vara. Men jag var lite osäker på latinskatermerna men jag kunde 20 av 22 så får hålla tummarna.

Imon har vi matte prov och jag MÅSTE plugga som ett psyk för jag MÅSTE ha like bra resultat som förra veckan på testet. morgondagen kommer bli ganska bra, kommer nog bara ha engelska och sen matteprovet & sen har jag lov!
Jag har hunnit vara på dollar och inhandla massa ramar eftersom jag har fem beställningar så detta ska bli spännande och kul. Sen for jag på kicks och inhandla lite smink med mamma men imon blir det mer smink. Sen har jag också hunnit med en snabbhandling och nu ska jag strax fara och leverera en bild till Marie Johansson, det ska bli spännande och se vad hon tycker. Plus att nu börjar pengarna rulla in och det gillas starkt. Jäklar vad jag är snabb och byta samtalsämne nånå.. så kan det vara när man har en massa ointressanta saker att skriva om. Nu ska jag börja gå mot Jonny och se vad folket har för sig. Känner att jag behöver friskluft gillar inte att sitta inne.

det rullar på

Publicerad 2010-10-27 15:02:52 i Allmänt,

har fått en ny beställning på en liten hund, vet inte riktigt vad det är för ras men nån slags golvmopp iallafall. Bjuder på en halvklar bild som ska levereras imorgon.


/Carin

datakunskap

Publicerad 2010-10-26 16:29:31 i Allmänt,

.. är inte det roligaste ämnet i skolan precis men det har varit tråkigt att sitta varje lektion och anteckna en massa saker. Men förra veckan började vi med photoshop. Äntligen! det är de enda positiva med datakunskapen. Bjuder på två av bilderna.


/Carin

"Vänner får man inte, man förtjänar dom".

Publicerad 2010-10-26 14:27:59 i Allmänt,

Ibland förstår jag inte varför man måste känna saker, känna smärta. Jag har så fruktansvärt ont i munnen och jag vet inte hur många alvedon jag har tagit idag, jag har tappat räkningen och ingenting hjälper.

Idag är det tisdag och det betyder att imorgon är det onsdag vilket också betyder att vi har prov i anatomi och fysiologi imon. så idag ska jag sitta och plugga hela dagen och bland annat plugga latinska termer och göra klart en bildbeställning för pengar hade inte suttit helt fel just nu. Måste även hinna på dollar och inhandla ramar SUCK!





/Carin

fredags, lördags och söndagsmys för hela slanten

Publicerad 2010-10-25 12:28:53 i Allmänt,

Jag måste säga att jag har haft en toppen helg tillsammans med fyra andra toppen tjejer. Vi har kollat idol, pratat om allt möjligt, hittat på lite dumsaker (a) och smidigt fin fina planer. Och igår gjorde vi fruktsallad & glass och kikade film det var jättemysigt. Sen fick vi sällskap av Niklas och efter ett tag kom Matti. Sen var nästan söndagskvällen slut så vid tio tiden gick alla hem och jag hjärtat kom hem till mig och det blev massvis med mys.



/Carin

I stand firmly with both feet on the ground

Publicerad 2010-10-23 17:25:30 i Allmänt,

Just nu känns allt bara så bra. Jag vet egentligen inte varför, men det är väl för att det går framåt i skolan och det känns kanon och sen för att man har underbara vänner och en pojkvän som råkar vara världens finaste. Och för att pappa peppar mig enormt mycket just nu. Egentligen vet jag faktiskt inte varför han gör det men det känns väl skönt ändå även om han aldrig har brytt sig om min skolgång så är det kanske inte allt försent men nästan på gränsen. Vi har haft en jättetuff period jag och han. Det har verkligen varit som en berg och dalbana. Men just nu känner jag mig ganska stabil och har båda fötterna på jorden och just nu vill jag bara vara vars jag är i livet.




/Carin

då var det tisdag igen..

Publicerad 2010-10-19 08:31:05 i Allmänt,

ska snart börja röra mig mot bilen och åka till skolan. Usch jag hatar verkligen tisdagar bara för att jag slutar 16:20 det ska inte behövas kännas så men tyvärr så gör det de ändå, varje tisdag går man med tunga steg in till skolan. Ingen höjdare iallafall. Men jag ska sluta fyra idag för jag måste på apoteket innan dom stänger för att jag har sån fruktansvärd hosta och tugandad är jag också. Jag har verkligen inte sovit bra i natt, har kallsvettas och drömt konstiga drömmar och min hosta har stört min sömn så jag är ett gäng trött. Men jag får ta och bita ihop för snart är det lov och då ska jag bara ta det lugnt. Nu hade jag tänkt att börja gå till bilen.


/Carin

duktig är ordet

Publicerad 2010-10-17 15:33:32 i Allmänt,

måste bara säga att jag värkar lyckas med allt. Jag lagade kyckling och ris till kattis och när riset var klart spilde jag kokhett vatten på min mage och det gör jävligt ont bokstavligen. Men jag är duktig, och på nått sätt lyckas jag alltid klanta till det.

/Carin

14:47

Publicerad 2010-10-17 14:27:34 i Allmänt,

söndag är väl ingen rolig elr speciell dag iallafall, skulle till stallet idag men jag orkade inte eftersom jag har blivit förkyld så idag ska jag bara ta det lugnt och plugga lite matte eftersom vi har ett test på procent imon, innan vi ska ha själva provet så ska plugga lite. Får väl höra med katti hur det gick på tävlingen, hoppas att det gick bra för carro :)

nu hade jag tänkt att slänga i mig lite mat och sen plugga lite och vänta på att min mor ska komma hem från luleå.

/Carin

stronger

Publicerad 2010-10-16 13:02:30 i Allmänt,

gårdagen var jätterolig, for till carro vid nio tiden sen kom becca och holma, vi satt och pratade lite om allt möjligt sen kom ada efter ett tag och sen drog vi ner till coop för att köpa nått onyttigt. Eller onyttigt och onyttigt ada var väl den som var nyttigast, hon köpte en rödpaprika och en mjölk :) sen knatade vi hem till carro igen och efter vägen mot carro hände en massa roliga saker. Sen kom grape dit och sen blev vi där hela kvällen och sen var det bara jag och carro kvar efter alla hade gått så niklas kom och mötte mig vid statoil och sen gick vi hem och myste.


Och idag blir det att umgås med fredrik ett tag som jag inte har sett på flera månader, längtar verkligen att träffa han. Sen efter det får jag se vad som händer och fötter. Nu ska jag käka någonting för min mage skriker efter mat.


/Carin

10-10-10

Publicerad 2010-10-10 13:19:47 i Allmänt,

shit vad det blåser ute. Vaknade imorse av att det lät jättekonstigt, men då var det blåsten som lät. Hojj jag gillar verkligen inte när det blåser. Idag blir det nog bara en hemmadag tills det iallafall slutar blåsa så man inte blåser bort.


/ Carin

tagga tagga tagga!

Publicerad 2010-10-06 17:05:51 i Allmänt,

jag längtar till morgondagen faktiskt för då är det bara en dag till fredag fast mest längtar jag till fredag. Men imorgon ska jag och fira lilla moa som fyller år. Sen ska jag hämta ut magnus paket som har kommit nu är lite orolig faktiskt att den inte ska få plats i bilen, men jag får hoppas på det bästa. Sen på fredag blir det att vara hemma hos ada med en massa underbara människor och bara ha kul längtar verkligen.

nu ska jag slå en signal till min mama och se vad hon har för sig en sån här onsdagseftermiddag.


/Carin

den senaste..

Publicerad 2010-10-05 12:40:49 i Allmänt,

slänger upp en bild på en av mina nya beställningar. Jag blev inte riktigt 100% nöjd med den men den blev mycket bättre än vad jag föreställde mig. Och nu har jag äntligen fått en ny beställning, älskar verkligen hösten när det är mörkt och man kan sitta inne och teckna och få in lite extra money.

/Carin

klippning och färgning på g

Publicerad 2010-10-03 18:08:13 i Allmänt,

Imon ska jag äntligen klippa mig och färg håret. Jag har sökt på en massa olika saker för att hitta den perfekta frisyren och färgen och den fanns rakt framför mig. Tänkte mig lite Sophia Bush look. Hon har alltid så snygga frisyrer och färger tycker jag.

tänkte faktiskt denna:





/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela