.....

Publicerad 2011-03-31 19:45:27 i Allmänt,

har ont i hela kroppen all kraft har tagit slut. Mitt hjärta skriker och jag ser inget annat än dig i mina tankar. Varje natt är jobbig det kan ta timmar innan jag somnar, mardrömmar kommer varje natt och jag har ingen som finns intill mig. Ena delen av min säng är tom och jag lägger alltid min högra hand på din sida och låter tårarna rinna ner för mina kinder. Jag är inte rädd för att dölja mina känslor men det är svårt att hålla dom insom sig för att du inte ska se mig ledsen. Jag leer endast för din skull och ingen annans. Känner mig helt ensam, jag vet inte vilken väg jag ska välja, jag är fortfarande kvar här. Jag vill inte välja en väg att gå ensam. Jag tänker vänta på dig vid vägen och gå med dig. Det finns så mycket kvar, lågan har inte brunnit ut än även om den är svag kan man alltid rädda den om man är stark nog för att kämpa. När jag vaknar vänder jag mig mot din sida och önskar att du ligger där, men jag insåg att jag lever i en ensamhet och med ett halvt ♥. Kommer inte sluta kämpa. Det får göra hur ont det vill och tårar får det rinna. Men jag vet att jag är stark nog för att inte ge upp, och jag tänker aldrig sluta tvivla på oss.

/Carin

DETTA ÄR INTE SLUTET

Publicerad 2011-03-31 15:09:16 i Allmänt,

kom hem för ett tag sen, fick hämtning av min gulliga moffa. Jag har varit duktig och pluggat ett tag också och sen ska jag tvinga mig själv och även min lilla mor att hjälpa mig med rapporten plus att jag ska hinna plugga lite till innan provet som är imon. och nu sitter jag och väntar på att becca ska höra av sig, så drar vi en fika på stan :)

/Carin

TID

Publicerad 2011-03-31 11:05:38 i Allmänt,

sitter i skolan och försöker skriva min rapport men det går inte så mycket framåt om jag ska vara helt ärlig. Sitter och tänker på helt andra saker som jag bara vill ska lösa sig och jag hoppas allt löser sig med lite tid. Som tur är har jag becca att prata med och det känns så mycket bättre ♥. Vill verkligen att allt ska bli bra igen. Det är 100000 tankar och känslor som jag har just nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vad ska jag göra för att tiden ska gå? Ska verkligen göra allt för att tiden ska gå fort. Måste bara komma på nått bra.Fick en bild av Thomas idag på valparna, nu vill jag inget annat än att hämta hem min lilla bebis!/Carin

SENARE

Publicerad 2011-03-31 08:29:37 i Allmänt,

då ska jag snart börja röra mig mot bussen.. har bara två lektioner idag och det känns superskönt! För övrigt är jag trött och orkar knappt hålla mina ögon öppna. Längtar bara till påsklovet just nu, jag förstår inte hur jag ska orka detta. men men, imon är det fredag iaf hoppas att det händer nått roligt, fast jag måste ändå plugga och jag måste verkligen plugga idag för vi har prov imon!!! Nä nu ska jag ta på mig jackan och gå till bussen, livet är helt värdelöst just nu.

/Carin

GODNATT!

Publicerad 2011-03-30 22:36:06 i Allmänt,

har just duschat och nu sitter jag och kollar bb, är sjukt trött funderar på att sova snart. Men det är så jobbigt.. vaknar varje natt flera gånger./Carin

LITE NYTT

Publicerad 2011-03-30 21:03:44 i Allmänt,

fick lite nya saker i min garderob och jag älskar det! det jag mest blev nöjd med var självklart underkläderna, tycker själv att det är viktigt att ha matchande underkläder hehe, Men det är ju ja det, och den svinsnygga svarta bodyn. Sen fick jag en söt blus, en svart tröja och ett linne och även jättefina sängkläder.

jag glömde lägga upp igår en bild på mitt nya mineralpuder som jag har börjat köra med och den är verkligen kanon! ↓
/Carin

I'm not afraid, I believe in you.

Publicerad 2011-03-30 18:09:15 i Allmänt,

nu har jag tänkt lite granna och jag har kommit fram till att jag ska bli duktig och plugga som bara den tills maj. Egenligen har vi inte så mycket kvar men det känns som det, plus att jag har fått en massa beställningar på tavlor och tatueringsskisser. Men först och främst ska jag ta och göra klart lillemors tavla som är faktiskt snart klar. Jag ska hinna göra 2 matte prov + nationella i både matte och engelska, en rapport på svenskan, ett prov i medicinsk grundkurs och ett prov nu på fredag i blodtryck och sen har vi påsklov. Sen är det frid och fröjd och nästan maj, då far jag ner till helsingborg med mamma.

/Carin

JAG BLIR SVAG NÄR JAG SER DIG

Publicerad 2011-03-29 11:17:39 i Allmänt,

tre lektioner återstår och jag håller på att dööööööööö! jag H A T A R tisdagar. och jag pallar inte skolan nå mer, fast jag vet att jag måste. Kan det inte bara bli maj snart så jag kan få slippa denna skola? För jag behöver vekligen tid för mig själv och umgås med mina vänner, jag vill kunna slippa allt som har med skola att göra och åka ner till helsingborg för några dagar, är det för mycket att begära?

/Carin

VILKEN SKITDAG!

Publicerad 2011-03-29 08:29:55 i Allmänt,

fy vad tisdagar är tråkiga, det måste vara den värsta dagen på hela veckan om inte annat. Man börjar 08:00 - 16:20 och det är ganska tungt. Nåväl denna dag kommer att bestå av en massa plugg och sen ska jag och träna, det är väl allt jag kommer hinna göra idag, nog för att man kanske får med mamma på stan så jag kan få inhandla nått hehe.

Jag har varken skol eller mat lust än, jag lever för det mesta på proviva, men det är gott!♥ och från det ena till de andra så ska jag bli ljushårig igen. Känner själv att det behövs en förändring om inte annat, är ganska less på mitt bruna hår, fast nu har jag ljusa slingor i det men mer blir det. Nu tycker jag att jag har bytt samtalsämne 1000000 gånger så jag orkar inte skriva mer peace!

/Carin

I want to be in your arms.

Publicerad 2011-03-28 07:54:41 i Allmänt,

Igår gick dagen så snabbt att jag inte hann tänka på morgondagen och när jag vaknade för ett tag sen kändes det väldigt tungt. Jag vill bara få tid för mig själv och göra saker som får mig på andra tankar just nu, men det kommer jag inte att få heller när jag måste gå till skolan. Det är fortfarande 100 år kvar tills nästa lov och jag känner att jag redan håller på falla ihop. Vet inte vad jag ska ta mig till just nu..

Längtar tills jag slutar så jag får gå och köpa lite saker & sen ringa och boka tid för......

/Carin

7 DAGAR

Publicerad 2011-03-26 11:18:53 i Allmänt,

Fick nya bilder idag av Thomas på Diva och valparna, dom är helt bedårande. Idag är dom precis 1 vecka gamla, jag måste hålla ut några veckor till och det känns tungt. nu har jag två saker att kämpa för! ♥

/Carin

ojoj!

Publicerad 2011-03-25 22:08:09 i Allmänt,

För ett tag sen var jag hos elli och pratade en hel del och om allt möjligt och jag höll henne sällskap och fick höra när hon sjöng och spelade sina nya låtar, wow säger jag bara! och jag hade en lite rolig ide så på måndag ska vi färga mitt hår och ögonbrynen och klippa mig, så jag måste bara fundera hur jag vill ha det. Känner själv att det behövs en förändring. Efter det kom micke och kevin och hämtade upp oss och sen for jag hem och nu sitter jag här med min onda mage, vet inte vad jag ska göra.. känns som att jag avlider snart med alla mina smärtor. Ska ta några alvedon och försöka vila ett tag iaf.

/Carin

FREDAG

Publicerad 2011-03-25 18:27:30 i Allmänt,

denna dag har inte alls varit bra fram tills jag becca och ada tog en tur runt stan och tog en fika på nyfiket i några timmar och innan det sprang vi runt på alla cafeer i stan förutom 1 hehe, då fick man skratta iaf och tänka på helt andra saker än när man sitter hemma och mår skit. Men jag lyckades dricka cola och äta en halv chokladboll. Men allt med mat och goda saker smakar ingenting nåmer, det finns inget som är gott längre. Så på måndag ska jag till vårdcentralen och kolla hur mycket jag har gått ner osv, jag vet att det är inte hälsosamt det här men vad ska man göra? vars ska jag få all kraft ifrån? Nu ska jag sitta och klura på vad jag ada och becca ska hitta på senare :)

/Carin

sömnlösa nätter, tårfyllda ögon, smärta och svaghet.

Publicerad 2011-03-25 11:47:55 i Allmänt,

Det spelar ingen roll, jag tar dag för dag och vissa är värre än andra. Men jag slutar aldrig tro och hoppas för jag vet att det finns hopp och jag kommer aldrig att ge upp. Jag ska kämpa ensam tills vidare. Jag slutar aldrig tro på oss, jag kämpar varje sekund som kommer bli till veckor. Det spelar ingen roll. Jag vet vars mitt hjärta hör hemma.

/Carin

BLOGGPAUS!

Publicerad 2011-03-24 10:02:41 i Allmänt,

Jag känner att jag inte kan blogga just nu, jag måste spendera tid med mina vänner och vara för mig själv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska aldrig sluta tro eller ge upp hoppet, det är det sista jag tänker göra. Jag ska kämpa in i det sista och göra allt och ställa allt till rätta. Men det är tid som alla behöver ibland eller hur? Det känns lidligt för mig, jag lever på saft eller vatten och huvudvärkstabletter och sover 1-4 timmar /natt. Men det får jag ta, tänker ALDRIG ge upp. Jag ska vänta. Det finns många som har gett upp, men det tänker inte jag göra, jag har sett att det finns hopp för många, bara om man vill tro.

/Carin

CONVINCED WE WERE EACH OTHERS DESTINY

Publicerad 2011-03-24 08:18:40 i Allmänt,

Just nu känns det som att hela min värld rasar samman. Att orken inte finns kvar mer. Som ett ljus där lågan har brunnit ut och som en ros har tappat alla sina blad. Jag vela aldrig att det skulle sluta såhär. Men jag vet vad vi har att kämpa för och vi ska nå dit tillsammans men på olika håll. Mitt hjärta ropar efter dig och jag vill att vi finner en gnista igen, men det är tiden vi båda behöver. Jag lider mer än någonsin, men jag ska kämpa för att göra allt som du vill känna. Jag kommer att vänta och ge all tid i världen för att du ska känna dig redo igen. Jag är övertygad om att vi är varandras öde, vi ska finna gnistan och göra det till en brand och göra allt starkare. Men det är tiden som är lidlig för mig, men jag vet att jag tvekar inte en sekund på oss. Alla förhållanden har en svacka och det här är våran. A true Love story never ends och det är vår story.

/Carin

REACHING FORWARD

Publicerad 2011-03-22 14:40:05 i Allmänt,

Då var det 9 hela dagar kvar av denna månad, sen är vi inne i april och jag hoppas hoppas hoppas att den månaden kommer gå snabbt. Jag ska verkligen göra allt för att det ska gå fort. Men jag vet själv att det kommer kännas som en evighet. Men jag ska kämpa på dom sista veckorna. Just nu vill jag bara ner till Helsingborg och hämta min lilla bebis ♥

/Carin

- MÅNDAG

Publicerad 2011-03-21 09:26:21 i Allmänt,

Godmorgon! :)


Morgonen blev just så mycket bättre. För att jag kollade mina mail för ett tag sen och jag hade fått 2 mail av Thomas från kullabergetskenneln och han sa att Diva hade fått 4 små killar och 3 töser igår. Jag är helt överlycklig just nu! :) Eftersom då kommer jag få en tik för jag var tredje i kö som vela ha en liten bebisflicka och det blev precis 3, åhh :) om 4 veckor ska vi bestämma namn osv. Nu längtar jag bara som den, vill ha den nu. Fan vad mysigt det kommer bli med en liten bebis. Idag blir det att fara och kolla på massa leksaker och halsband och allt annat en liten pys behöver. Men det kommer att gå så långsamt nu när man väntar. Men på ett sätt känns det som att den är snart här.

Nu ska jag klä på mig och sen gå till bussen. Nu är det inte många veckor tills jag får sommarlov, jag måste verkligen hämpa nu dom sista veckorna.. För den sista maj börjar mitt sommarlov ;)/Carin


2011-03-19

Publicerad 2011-03-19 09:33:46 i Allmänt,

Godmorgon! ;)
har vaknat för ett tag sen, sitter och kollar när mamma städar mitt rum hehe ;) Det blev så himla fint ska ni veta. Idag blir det att fara med mami och köpa nya möbler till mitt rum och sen blir det marknaden en sväng, jag måste se om jag hittar ett nytt smycke till bröstvårtan ;) och efter det har jag fullt upp med att måla lillemors tavla och den kommer också bli sjukt snygg. Nu ska jag klä på mig för 10 ska jag vara klar puss!

/Carin

FREDAG!

Publicerad 2011-03-18 11:13:59 i Allmänt,

jag har P A N I K och det är på riktigt! jag tror att min lilla iphone inte mår så bra. Vaknade upp vid halv nio och jag skulle stiga upp 06:10 och då vare så att min mobil har slagits av under natten och då ringde inte mitt alarm. Så nu sitter jag i en nystädad lägenhet som jag har städat :). Ska börja göra mig i ordning för Bitte kommer vid 12 tiden hit, sen ska vi fara och köpa färg och allt annat material till tavlan:). Sen blir det att måla hela dagen, marknaden får vänta tills imon hehe ;)

/Carin

FÄRGSTARKA FÄRGER

Publicerad 2011-03-17 21:58:04 i Allmänt,

Imon kommer Bitte hit men en overhead som jag ska ha till lillemors tavla :), så imorgon blir det att inhandla lite nytt till rummet samt hämta saker av håkan på colorama och sen hem och måla. Sen på kvällen blir det att fara ut och åka skidor. Jag kommer att lägga upp bilder under tiden jag målar :). Nu ska jag se big brother, sen blir det en dusch och efter det väntas sängen./Carin

DON'T HOLD YOUR BREATH

Publicerad 2011-03-17 08:56:00 i Allmänt,

Idag blir det att fixa klart det sista i mitt rum:). Men före det har jag massa saker som ska göras. Jag ska till tandis och boka tid för jag har ont i mina tänder som jag snart ska få operera bort. Sen ska jag förbi vårdcentralen och boka tid där, och efter det ska jag umgås med evve och vi ska vara hurtiga och ta en springtur i det fina vädret och senare ikväll blir det skidor :).


Nu är det inte många dagar till Diva ska valpa och jag är väldigt nervös och hoppas på det bästa så att jag får en av hennes valpar i slutet av maj. Det är bara att hålla tummarna. Det var beräknat att jag skulle få en valp i april, men eftersom jag tackade nej till den andra uppfödaren så får jag hoppas att Diva får minst 3 bebisflickor :). hoppas hoppas hoppas! Dom är beräknade att komma nu på söndag :)

/Carin

DAGENS HOROSKOP

Publicerad 2011-03-16 20:48:08 i Allmänt,

Fiskarna Vecka: 11 (2011-03-14 - 2011-03-20)

Du har en förmåga att koncentrera dig för att göra ett jobb på bästa tänkbara sätt. Du känner dig stark och kommer inte att ge upp förrän du är nöjd med resultatet. Den här ihärdigheten är en talang som ofta inte får det erkännande den är förtjänt av. Men den här veckan kommer både du och det arbete du utför att få stormande applåder.

/Carin

VILKEN DAG!

Publicerad 2011-03-16 16:11:51 i Allmänt,

YEEEY! :)

Jag är lite rolig som jag är, knallade till pressis för att köpa en loka för jag har verkligen dille på det. Passade på att köpa en trisslott och det händer inte i vanliga fall, hoppades på att jag skulle vinna en slant iaf och vipps så var jag 500 spänn rikare :). Det var inge svårare än så, gudarna där uppe älskar mig verkligen;). Jag har verkligen så tur ibland och jag älskar det! Nu ska jag ta och fira det med en isglass hehe.;)/Carin


H&M MOONLESS NIGHT

Publicerad 2011-03-16 10:48:37 i Allmänt,

Tycker att det är så snyggt med svarta naglar måste beställa eller köpa ett nytt svart lack för den är nästan slut. Plus att jag är helt desperat i mintgrönt just nu, jag måste verkligen hitta en mintgrön tröja nu såhär till våren hade passat perfekt.

/Carin

IT'S A WONDERFUL DAY!

Publicerad 2011-03-16 10:13:13 i Allmänt,

Vilken underbar dag detta blev, jag vaknar upp av att solen lyser på mig och jag bara flyger upp från sägen och gör mig klar på ca 30 minuter. Sen fikar jag snabbt och hinner sitta på datan ett tag och chilla med en kopp te. Sen är man duktig som alltid och hinner även skriva ut en liten uppsats som man skulle skriva om efter sin apu. Efter det borsta gaddarna och slänger på sina converse och slänga på mössan för att döla morgonfrillan, sen gå sakta men säkert till bussen. Sen fick jag veta att studiebesöket var idag så vi hade bara en lektion och nu har jag hål till 12 eller vi ska mötas där 11:50. Så jag och elina tog bussen ner till stan och jag knalla hem och tog en fika, sen blir det att slå en pling till elina så ska vi mötas och ta en promenad till lassa.Senare idag blir det att fixa klart mitt rum och efter det ska vi inhandla lite saker till mitt rum. Allt känns så himla bra nu, när allt går som det ska. Det är bara hänga med i svängarna.

/Carin

SHOOLTIME

Publicerad 2011-03-16 06:51:22 i Allmänt,

Godmorgon!
nu är jag klar, ska börja gå till bussen strax. Idag blir det nog en chilldag hoppas jag eftersom vi har studiebesök på rehab, om jag nu minns rätt? hade inget mer att säga, ha en underbar dag allihopa!

/Carin

CHOCOLATE

Publicerad 2011-03-15 14:47:36 i Allmänt,

mamma beställde innan jul med massor av ansiktsprodukter till mig och jag har inte hunnit använda upp allt precis. Nu ska jag köra på CHOCOLATE. Det är tre små burkar med choklad i av olika sorter honungschoklad, mjölkchoklad och vitchoklad. Dom luktar sjukt gott och fräscht.

Den första är en facial peeling. Man applicerar den på rengjort ansikte och låter den verka i 5-10 minuter.
Detta är en ansiktsmask som rengör på djuper och tar bort smuts från huden. Man applicerar den på huden och låter den värka i 10-15 min.
Den sista burken innerhåller vitchoklad och är ett slags viterbalsam som man kan smörja på läpparna och torra fläckar. Funkar hur bra som helst, och det bästa är att man luktar choklad i en hel dag.

/Carin

SOFTSHELL JACKA

Publicerad 2011-03-15 11:48:53 i Allmänt,


Nu har den äntligen kommit. Jag beställde en softshell jacka till niklas, tyckte att den var enkelsnygg och svart. Plus att den är mjuk på insidan. Funderar också på att beställa en softhells jacka fast i en annan färg och i tjejmodell såklart!

/Carin

BIT FÖR BIT

Publicerad 2011-03-15 09:46:31 i Allmänt,

Idag blir det att smälla upp tapeterna i mitt rum äntligen börjar saker att falla på sin plats. Imorgon blir mitt rum klart förutom alla saker som ska in dit och spegelväggen. Ska inhandla allt nytt vill verkligen inte ha nått gammalt kvar i mitt rum. Rummet kommer kännas så mycket större när det är ljusa tapeter plus min smarta ide om att göra en spegelvägg. Det kommer bli så fint!

/Carin

TRÖTT!

Publicerad 2011-03-14 18:10:57 i Allmänt,

orkade inte laga någon middag idag så katti fick gå och beställa käk åt oss, känner mig hyfsat lat idag. Nu väntar jag bara på att hon ska komma med min grekiskasallad, mums! till det ska jag kolla på sista avsnittet av solsidan. Hoppas att det kommer en ny säsong.


/Carin

SVAR PÅ TAL

Publicerad 2011-03-14 15:12:31 i Allmänt,

fick tidigare igår en fråga varför jag tackade nej till valpen som jag la ut bilder på igår.


Det är så att jag vill att som uppfödare och säljare har man ett visst ansvar både för valp och valpköparn. Man ska vara uppriktig och säga om det finns några krav , vad som kommer att medfölja vid valpköpet osv. Dom som min mamma tog kontakt med gav oss vibbarna att vi hade tingat tiken och tyckte det var helt okej. Efter några dagar kontaktade jag hundsäljaren och fick veta att "dom" hade varit otydliga om att dom skulle utse vem hunden var mest lämplig till. Vi var dom första som ringde på henne och efter 2-3 dagar var det många som hade hört av sig på henne. Hur som helst blev det jag som fick ta hunden om jag fortfarande var intresserad av valpköpet och det var jag inte. På ett sätt känns det jävligt surt att tacka nej eftersom dom tyckte att valpen hade passat bäst i våran familj pga att jag har krav med hunden för att den kommer ta mest tid av min fritid. Men nu är det bara vänta tills jag får min lilla söta sak.

/Carin

HELGEN

Publicerad 2011-03-14 09:09:46 i Allmänt,

Jag och niklas följde med till stugan under helgen och hade det så mysigt. Bjuder på några bilder.

"Franks träd" som han har kört över förra våren.
/Carin

NEJ TACK!

Publicerad 2011-03-13 21:41:08 i Allmänt,

tackade nej till en rottisbebistjej, pga många orsaker. Men snart får jag min lilla tjej som jag längtar så mycket efter.

bilder på tiken som jag tackade nej till.
/Carin

"GODMORGON"

Publicerad 2011-03-11 09:10:23 i Allmänt,

uppe med tuppen! :)

Godmorgon allesammans, har vaknat redan klockan åtta och jag var hur pigg som helst. Känner att denna dag kommer bli en toppen dag. Ska käka lite frulle och sen gå till intrersport och inhandla ett nytt underställ, även apoteket får jag inte glömma! måste köpa ansiktsprodukter, och sen inhandla lite saker åt mig och hjärtat. För det är nämligen så att vi ska följa med till stugan, känner att jag måste få komma bort från den här lilla hålan. Men det kommer bli skönt med lite friskluft och sånt.


Gårdagen var som den var. Jag vaknade upp med världens huvudvärk, men med lite hjälp av alvedon så försvann den. Sen blev det en sväng förbli malin och roger och efter det for jag och körde bil lite här och där. Det var roligt att köra när det var lite halt hehe. Och mor min var lite förvånad hur jag kunde köra så bra utan att hon ens hade sagt hur jag skulle göra, men det är för att jag har läst på, det kan vara nyttigt att plugga ibland. ;) Har inget mer att säga, ska klä på mig och be mamma fixa frulle, sen stan och efter det, packa .

/Carin

MOBILBLOGGAR

Publicerad 2011-03-10 13:19:18 i Allmänt,

Snacka om finväder idag, det är hur varmt som helst i solen, åhh vad glad jag blir när det är varmt och när solen kikar fram. Det känns verkligen som vår idag och jag älskar det! Nu ska jag fortsätta mysa i solen och lyssna på musik.


/Carin

2011-03-09

Publicerad 2011-03-09 10:04:39 i Allmänt,

Det är inte så många dagar kvar av sportlovet, tycker att det borde vara två veckort istället för en. Man hinner egentligen inte så mycket på 7 dagar. och jag vill inte tillbaka till skolan! Nu har jag varit borta i 5 långa veckor och det har varit underbart, jag är inte alls peppad för att gå till skolan på måndag. Jag får nog ta och njuta dom dagarna som finns kvar av lovet och börja räkna ner till sommarlovet istället. Ska fortsätta skriva klart uppsatsen och efter det blir det en dusch.

/Carin

SVAR PÅ TAL

Publicerad 2011-03-06 09:17:55 i Allmänt,

Vaför jag vill ha en rottweiler? Det är för att jag tycker att dom är en av dom finsta hundraserna och för att dom är verkligen speciella hundar. En rottis är en enmanshund och vill ha mycket uppmärksamhet av ägaren och man bör ha en stabil hand och även ha hundvana sen tidigare. En sån hund kräver väldigt mycket både psykiskt och fysiskt träning och det kommer jag att ge den. Och det är väldigt viktigt från första början att man är snäll men bestämd för det behöver en sån hund. Och jag ska anmäla mig till BKH valpkurs på måndag så att jag och min hundvalp kan träna lydnad, och det är även viktigt att valpen får träffa andra valpar så den får prata med andra valpar men samtidigt den ska lyda ägaren. Jag tycker att folk har stämplat rottweiler som en "farlig och aggressiv" hund. Men det är inte alltid så, dom är väldigt kärleksfulla och enorma kelgrisar. Hunden blir det vad man gör den till.

/Carin

SKISS

Publicerad 2011-03-05 20:42:03 i Allmänt,

såhär kommer mitt rum se ut när det är klart. Vars min gamla fondvägg var kommer jag ha en spegelvägg över hela den väggen. Långsidan kommer bli den nya fondväggen. Och dom andra väggarna kommer att ha en sjuk snygg färg som lutar lite åt caffe latte hållet men som kommer att vara lite ljusare. Men det kommer bli sjukt snyggt hur som helst, sen är det bara inredningen med en massa saker osv.
/Carin

Shhh...

Publicerad 2011-03-05 09:31:26 i Allmänt,

Godmorgon allihopa! :)

Har vaknat klockan halv åtta idag, kunde inte somna om så jag började att måla listerna i mitt rum, dom var så fula så jag har målat dom vita istället. Nu väntar jag bara på att det ska torka och sen ska jag måla 2 varv till och sen är det klart iallafall. Vi ska nog börja med väggarna idag som tur är för på måndag ska jag nog hämta mina tapeter. Kommer lägga upp en skiss på mitt rum, hur det kommer se ut i grunden men det lägger jag upp senare idag. Ska ta målarburken och börja måla igen.

/Carin

YEEEEY!

Publicerad 2011-03-04 19:02:39 i Allmänt,

I april kommer vi ha en liten nykomling i familjen på fyra små tassar springandes i lägenheten.

/Carin

2011-03-04

Publicerad 2011-03-04 09:18:56 i Allmänt,

Snart är klockan tio, ska börja ta fram kläder och göra mig i ordning, sen blir det kyrkan nästa..


/Carin

MITT FINA RUM!

Publicerad 2011-03-03 11:27:07 i Allmänt,

just nu ser mitt rum ut såhär fick lite hjälp av erik och oskar, för riva tapeter är inte mitt jobb hehe.

det ser inte så himla fint ut just nu, längtar tills jag får upp mina snygga tapeter och när vi ska inreda det. åååh vill att det ska vara klart nu så man får börja fixa och dona hur man vill. Hur som helst började vi riva sista väggen igår och det visade sig att jag hade 5 andra tapeter under mina, fy så hemskt. Hatar top dom gör verkligen inte deras jobb om man säger så. Men nu kommer allt bli snyggt och bra i mitt lilla rum.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela