SNICKIS 5

Publicerad 2011-10-31 18:01:32 i Allmänt,

sitter nu på snickis hos öqvist och chillar. ska snart börja röra mig hemåt, ska ta en promenad hem och sen ska jag vara med min fina♥.

/carin

tisdag

Publicerad 2011-10-25 08:49:54 i Allmänt,

morron!

har sovit med min fina idag♥. jag kom hem innan åtta, tog på mig varmare kläder och tog en promenad till kvarnis för att väcka mamma. Sitter här och fikar med morsan, vi ska snart till abborrtjärn och gå med hunden ett tag. Nu ska jag bege mig ut och starta bilen & skrapa rutorna.

/carin

mobilbloggar

Publicerad 2011-10-22 14:11:07 i Allmänt,

just nu befinner jag mig i stugan, hjärtat körde hit mig för ett tag sen. Har spenderat natten i hakkas tillsammans med min fina <3

Just nu sitter vi ett gäng och kollar film, ska väl börja hjälpa morsan med maten, eftersom det är ett helt gäng som ska komma och käka idag. Sen blir det stan troligtvis, vet inte än. Men de lockar iallafall just nu. Men som sagt, dagen är ju lång.

/carin

2011-10-21

Publicerad 2011-10-21 10:06:42 i Allmänt,

bokat tid till frissan för färgning, funderar faktiskt på sarah jessica parkers hårfärg, nått i den stilen iallafall.. den är så snygg!
/carin

DAGENS LÅT.

Publicerad 2011-10-17 12:22:03 i Allmänt,

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

mobilbloggar

Publicerad 2011-10-16 16:15:17 i Allmänt,

ligger i soffan och lyssnar musik efter ett långt telefonsamtal med min far. Känner mig ganska trött och har värk i hela kroppen, vill inte bli sjuk nu :( Ska nog slå igång en film med erik och oskar, sen blir det en promenad med hunden och efter det vettifan.

/carin

RÄKNAR DAGAR.

Publicerad 2011-10-16 14:20:37 i Allmänt,

äntligen går allt som det ska, nästa vecka packar jag väskan och rullar ner mot söder med magnus. Jag längtar som en galning, vill åka nu! Vill bara slänga in allt i bilen, lyssna massa bra musik och snacka massa goja med magnus och bara njuta att vi är påväg ner. Leif vet inte att jag ska komma till skara så det kommer bli en överraskning + att jag kommer ta med min lilla/stor vovve. Har saknat han jättemycket och nu är det inte många dagar kvar. Längtar som en tok att få träffa thereses lillbebis så det ska bli spännande och att gå på elsas dop. Känns ganska skönt att vi ska bila ner så vi kan åka runt lite överallt, vi ska till skara, allingsås och göteborg och sen säkert nån annanstans också. Så nu är det nedräkning.



/carin

2011-10-12

Publicerad 2011-10-12 18:27:41 i Allmänt,

hej folket!

Ligger i soffan och kollar lite serier, sjukt tråkigt.. men jag ids inte göra nått när jag är såhär irriterad då är det lika att stanna kvar i soffa ett tag till. Fick världens ryck och ville gå till snickis 5 eller ta en titt förbi rotis, men då vägrade mamma att följa med för att hon är så otroligt LAT. Fast egentligen hade jag kunnat gå ensam, det har inte sån stor betydelse, men då har jag ju inge batteri på min mobil, glömde laddan hos martin -.- så jag kan inte ringa och höra om folket är hemma & jag vet inte om jag vågar chansa precis. Eh, jag går iallafall.. får hoppas att nån är hemma, hejdå!

10 OKTOBER

Publicerad 2011-10-10 09:02:59 i Allmänt,

MORRON!

Har sovit med hjärtat inatt, värsta myspys!♥ Jag kom hem innan åtta, käkade frulle med katti och sen tog jag en promenix med hunden. Det är nämligen så att noomi har aldrig sett snö så det var ganska skoj att se hur hon reagera när vi kom ut. Ska ut igen om ett tag, då blir det en långprommis så hon får busa av sig. Men först ska jag bädda ner mig i soffan och kolla plastikdoktor 90210 ;)

/carin

PANIK!

Publicerad 2011-10-08 21:29:37 i Allmänt,

jag måste verkligen köpa en ny vinterjacka, men jag hittar ingen som jag vill ha. Plus att alla vinterjackor har inte ens kommit in än, fett irriterande. Fast jag har två vinterjackor med då är det ju så att en luktar RÖK och den andra luktar gammal FIMP! Inte så roligt precis, den tredje jackan har gått sönder eftersom min gulliga syster lånade den också och min höstjacka är för kall. Känns kanoners, jag kommer frysa ihjäl och bli sjuk.

/carin

you make me feel this way.

Publicerad 2011-10-07 20:29:12 i Allmänt,

Det är ganska konstigt att en pojke kan få en att må såhär bra. Man känner sig alldeles varm och lycklig inuti. Han behöver bara se mig i ögonen så får han en att le. Varje gång han berättar hur mycket han tycker om mig får man som ett lyckorus i hela kroppen. När man ger han en puss vill man aldrig sluta pussa honom, och när han håller om en vill man att han aldrig ska släppa taget. Man får fjärilar i magen varje gång man ser på honom. Ögonen som han har gör mig mer kär och att vakna varje morgon utav att han ligger bakom en och kysser en på kinden är helt underbart!



/carin

7 OKTOBER

Publicerad 2011-10-07 19:02:03 i Allmänt,

kom hem för en liten stund sen, har varit ute med vovvsingen. nu väntar jag på att idol ska börja, sen ska jag ta ett bad och efter det blir det sängen och en bra film på det. Imon ska jag upp på dundret med noomi och promenera, sen ska jag till malin och gratta henne. Nu ska jag fortsätta kolla kläder, orkar int blogga. Kyss!


/carin

Publicerad 2011-10-05 15:18:28 i Allmänt,

fel att bara vara såhär brun hela tiden? eller att det är sommar året om. Måste nog fara och fylla på mitt solkort efter jag har varit och tränat.







/carin

MORRON!

Publicerad 2011-10-03 08:51:54 i Allmänt,

kom in för en liten stund sen, har varit ute med vovven ett tag. nu ska jag käka frulle och kolla mitt favvoprogram plastikdoktor 90210. Efter det ska jag förbi mommo & moffa en sväng och ta en långprommis med hunden när det ändå är hyfsat fint väder ute.

/carin

KATTI GÄSTBLOGGAR IGEN!

Publicerad 2011-10-01 15:18:33 i Allmänt,

tjabba tjena hallå!

sitter och diggar musik i mitt rum och chillar banan, ska vara med elin på ett tag. Men jag bloggar lite på syrrans blogg istället för det är liksom mycket roligar hehe ;) aja, ska ta och dricka lite pepsi och fortsätta digga musik till elin kommer, peace love katti! ;*
slänger upp några bilder på syrran, haha nå får man sig ett gott skratt när hon är med och ska hålla på xD tänkte bara säga syrran att du är grym!♥




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela