-

Publicerad 2012-04-30 15:40:56 i Allmänt,

har just varit på en långpromenad med fyrbentingen, skönt! nu ska jag slänga mig i soffan och käka jordgubbar och kolla fullt hus som råkade vara på tv ;b

Måndag

Publicerad 2012-04-30 11:23:25 i Allmänt,

Tjabba!

vaknade vid nio tiden idag, sen tog jag en promenad med noomi :) efter det borsta jag av henne, hon släpper så jävla mycket hår just nu.. äckligt och jobbigt! Sen har jag klippt klorna på henne och sen fick hon bada. Så nu har jag en ren och fin vovve :D Nu ska jag käka frulle med katti och Jennifer, herrå!

gårdagen

Publicerad 2012-04-30 10:58:17 i Allmänt,

igår har jag lata hela dagen, nästan ;b lagade middag innan mamma kom från jobbet, sen drog jag mamma katti o cissi på Ica, köpte jordgubbar och lite godis ;p efter det tog jag och mamma en promenad med hunden, superhärligt! När vi kom hem tog jag ett bad, sen somnade jag nästan i 2 timmar ;) värsta skönt. Blev väck av hjärtat hihi. Sen kom han och hämtade mig så åkte vi hem till han och käkade godis & jordgubbar och kollade film, myspys!! <3

go natt

Publicerad 2012-04-27 22:26:54 i Allmänt,

Äntligen ligger jag i sängen eller jaa... äntligen och äntligen. Jag är ju hemma, inte kul. Har varit trött hela dan så det är sköt att lägga sig i en säng iallafall. Ska kolla oth och sen försöka sova lite granna. Just nu saknar jag min andra halva som är i hakkas. Ska sova utan honom inatt :( nu ska jag krypa ner i täcket och sakna mitt hjärta <3 natti allihopa!!

Fredag

Publicerad 2012-04-27 09:21:44 i Allmänt,

morron morron!

Här ligger jag i sängen och myser ;b ska snart kliva upp och ta min dagliga morronpromenix med hunden. Sen ska jag hämta ut mitt paket och massa hundmat. Ska även på skojakt! Måste köpa nya skor :) Vad som händer sen har jag ingen aning om, kanske det blir byn lite senare.. ska bara dit och kolla läget :) annars vet jag int ;) aja det var allt för mig!

LOVE

Publicerad 2012-04-26 15:16:53 i Allmänt,

snart får jag dom här snygga shortsen hem i brevlådan. Nu fan får det bli sommar!!!

Torsdag

Publicerad 2012-04-26 14:54:24 i Allmänt,

Tjabba!

Först nu är jag hemma. Har inte varit hemma på hela dan ;b Vaknade vid halv 10 så kom mamma och hämtade mig, jag åkte till mommo och käka frulle. När jag satt och fika babbla mamma i radion, fick nästan mackan i halsen ;b Hahah!! Jag ska också dit och snacka nån gång i maj ;) hehe. Aja nog pratat om det. Jag och mamma åkte till Malin & Roger och gratta Roger som fyller år idag :) så där blev det lite fika. Sen drog vi och handla lite mer ingredienser till tårtan som Malin skulle göra. Ska strax & handla och söka en present till Rickard som också fyller år idag, så ska dit och gratta han. Idag blire mycket fika hehe ;) nu ska jag springa snabbt ner till tvättis..... på återseende!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_200035300.jpg" class="image">

-

Publicerad 2012-04-25 18:49:51 i Allmänt,

Här sitter jag svintrött och skrattar åt erik och oskar som sitter och slår samt skriker massa fula ord åt varandra medan dom spelar FIFA. hehe.

För ett tag sen tog jag och Linda en långpromenad i finvädret med hundarna, det var superskönt! :) vi gick mer än en timma iallafall. När vi kom hem käka vi och nu har Linda däckar här i köket ;b hihi. Jag är också svintrött!! Men ska inte sova, nej nej! ;) Nu ska jag göra nått vettigt, men vet inte vad.. måste hitta på nått, he. Hejdå!

Onsdag 25 April

Publicerad 2012-04-25 10:30:38 i Allmänt,

Morron!!

Idag blev jag väckt av mamma, jag hoppade direkt i kläderna, sen åkte vi mot dundret och släppte hunden. Efter det käka jag frulle och nu ligger jag i sängen och kollar OC ;) ska snart byta om och sen ta en springtur. Men ska kolla klart oc först ;b. Vi hörs!!

Måndag

Publicerad 2012-04-23 15:38:45 i Allmänt,

Somnade med huvudvärk och vaknade idag med huvudvärk, inte kul. När jag kom hem möttes jag av en glad vovve vid dörren som ville ut, så då var jag tvungen att gå ut med hon.. värsta JOBBIGT. När jag kom hem somna ja nästan direkt, värsta skönt! Vid halv 2 tiden kom Linda hit, då tog vi en långpromenad :) Nu ligger jag i sängen och kollar oth som vanligt ;) Ska och handla på en liten stund, sen träna hunden. Vad som händer efter de vet jag int. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla några episoder tills morsan kommer hem, herrå!!

!

Publicerad 2012-04-22 17:10:15 i Allmänt,

Jag fick lust att göra hål i öronen, ska nog göra det imorron på båda sidorna. Det kommer nog bli snyggt ;)

 

21 APRIL

Publicerad 2012-04-21 12:22:24 i Allmänt,

Hejhopp!!

Jag och mamma blev lite sugna att åka förbi djurmagazinet och kolla om dom hade fått in nya hundsaker och fiskar och fåglar. Och det hade dom! :D Mamma blev sugen på att köpa ett akvarium till mitt rum när hon såg alla nya fiskar, det hade varit supersnyggt med ett stort akvarium i mitt rum! Kanske det blir ett här framöver ;) hoppas. Noomi fick följa med in iallafall, det var massa småbarn som kom fram och klappade henne ;b Hon fick massa godis av Robban och jag fynda en ny kedja åt hon och lite hundgodis och beställde 2 säckar med mat åt hon :) Sen fick jag en skyllt av dom från djurmagazinet, jättesnällt! Dom är nya och har just kommit in i butiken.

Lördag

Publicerad 2012-04-21 09:35:34 i Allmänt,

ångest.. Jag vaknade tjugo över sju och kunde inte somna om. Så jag har legat och lyssnat musik till åtta eller nått sånt. Planen var att jag skulle fara och springa på morgonen. Men det öste ner massa äcklig snö.. Så jag tappade lusten. Då hoppade jag i kläderna och for till dundret istället och promenerade med hunden. Har kommit hem för ett litet tag sen, ska slå igång ett avsnitt av oth och bara mysa med vovven :)

-

Publicerad 2012-04-20 22:39:15 i Allmänt,

Skriver några rader innan jag somnar. Jag tog en joggningtur för ett tag sen, sprang ca en timma. Superskönt! ;b När jag kom hem blev det en kalldusch och nu ligger jag i sängen och kollar one tree hill. Aja nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova. Natti allihopa!!

Jumpsuit

Publicerad 2012-04-20 14:49:24 i Allmänt,

Jag kunde inte låta bli, jag var tvungen att klicka hem den här snygga! Nu vill jag ha sommar ;b

Fredag

Publicerad 2012-04-20 12:33:55 i Allmänt,

Äntligen fredag! Hittills har jag hunnit vara på en långpromenad med mamma och vovven på dundret, superskönt! Efter det blev det frulle hos mommo och moffa, vi käkade frukost ute i finvädret. Det var jättemysigt! :) Sen har jag myst i solen fram tills vi skulle åka och göra lite ärenden på stan. Just nu sitter jag i bilen och väntar på att mami ska komma så vi kan åka och handla. Lite senare blir det en till långpromenad, det är så fint väder ute, kan inte sitta inne då ;) har ingen aning om vad som händer sen, det får vi allt se ;) Nu ska jag och handla lite käk. Tjingeling!!

Torsdag

Publicerad 2012-04-19 14:40:51 i Allmänt,

Heeey!

Hittills har dagen varit kanon. Började med att jag och mamma tog en promenad till Malmberget, ett plus i kanten att det var strålande sol ;) Sen blev det gofrulle hos mommo och moffa, efter att vi hade fikat satt vi oss ute på verandan och chilla i solen :) Jag var lite duktig och tog en till promenad med vovven när jag kom hem ;b nu ligger jag och fyrbentingen i soffan och kollar one tree hill :p vad som händer sen vet jag int, har inget planerat, det är nog bäst så. Aja nu ska jag fortsätta vara lat ett tag till ;) på återseende!!

Ny vecka

Publicerad 2012-04-16 09:29:18 i Allmänt,

hejhopp!

Redan en ny vecka, dagarna har gått såfort så man har nästan blivit lite dagvild ;b Sitter iallafall ute och myser i solen med musik i lurarna, det kan inte bli bättre! ;) Jag har sovit superdåligt inatt, vaknade av världens huvudvärk.. värsta konstigt :( Har varit vaken till och från hela tiden. Under natten har jag underhållit mig med lite musik och mobilspel.. sen har jag legat och kollat på hjärtat när han har sovit och småskrattat när han snackade i sömnen ;p Jag lyckades somna om nån gång vid 5 tiden iallafall.

Det som fick mig att somna var när hjärtat kom och höll om mig, då somna jag nästan direkt. Älskar att vara i hans armar, det finns inget mysigare och bättre! <3

Lördag

Publicerad 2012-04-14 10:38:18 i Allmänt,

Morron!

Sitter ute och gottar mig i solen med death cab for cutie i lurarna ;) Jag hade tänkt åka till byn idag, men jag ångrade mig. Stannar nog i stan istället. Nu ska jag fortsätta mysa i solen och lyssna musik :) ha de!!

valpsjuk!

Publicerad 2012-04-13 21:02:13 i Allmänt,

Jag har kollat igenom noomis album med mamma idag. Gissa om man blev valpsugen eller vaaad? Och för nån natt sen drömde jag att Martin köpte en rottisvalp åt mig ;b voivoi, inte blir det någon ny hund här inte.. När noomi är ca 3år ska jag skaffa en till liten rottis. Jag har alltid velat ha 3 rottisar. Det finns inget mysigare än en rottisvalp, dom är så tjocka å klumpiga med stora tassar och luktar gott, precis som en liten nallebjörn ^^

En liten kul grej som hände idag ;b

Publicerad 2012-04-13 20:46:11 i Allmänt,



Träffade min gamla lärare när jag var och promenerade. Hon stanna och fråga vad min hund var för ras. När jag sa rottweiler backade hon några steg bakåt o sa: är dom inte farliga? Jag bara småskratta lite och frågade själv vad hennes hund var för ras, fast jag visste det redan. Men jag måste vara lite fräck ibland hehe ;p Hursomhelst kolla hon malligt på mig och säger "bichon havanais". Då sa jag, satan dom är ju som fan å bita en i fötterna och dom skäller som fan!! Då säger hon neeeh, dom är så fina så. Då sa ja.. Jaa, precis som en rottweiler. Bara för att jag har en rottweiler behöver den inte vara elak & aggressiv, och bara för att du har en söt liten mopp så betyder det inte att den är snäll bara för att den är liten.

Det roligaste av allt var att.. om jag inte hade sagt rottweiler så hade hon aldrig backat bakåt. Då hade hon stått bredvid mig som hon gjorde innan. Sånt där gör mig så förbannad! Jäkla kärring!! Men ändå lite smått kul att folk har respekt för just dom hundarna, då känner man sig säker iaf!

Fredag!

Publicerad 2012-04-13 12:06:55 i Allmänt,

hej!

Idag vakande jag av att grannarna skrek som nå jävla idioter! Självklart så kunde jag inte somna om igen...... så jag hoppade upp ur sängen ganska snabbt och knatade hem :b När jag kom hem var det en glad fyrbenting som stod vid dörren och viftade på svansen med kopplet i munnen, så vi gick ut direkt :) Sen har jag suttit på balkongen och myst i solen, superhärligt! ;) Nu vill jag ha sommar. Vill kunna gå i linne, shorts och converse hela dagarna!! aja det var allt för mig, på återseende.

Torsdag

Publicerad 2012-04-12 09:54:16 i Allmänt,

Hejhopp!

Ska strax hoppa i kläderna och gå ut på en långpromenad med vovven. Jag har varit vaken sen halv 9 och ligger ännu i sängen ;b Vaknade av att jag hade svintungt att andas.. tror att förkylningen är på g, inte kul :( nåväl hade inte så mycket mer att berätta, ska nog göra mig redo. Hejs!

Utkast

Publicerad 2012-04-11 09:45:21 i Allmänt,

hej!!

Har varit och tränat spår med noomi. Det gick jättebra, känner mig lite stolt faktiskt. Att se henne utvecklas så jädrans snabbt och är ganska häftigt ;b Hon blir bara mer och mer arbetsvillig & nyfiken, vilket är ett stort framsteg. Snart ska vi börja träna inför mentaltestet och utställningen till våren och sommarn :) Längtar tills hon är riktigt stabil så jag kan få börja använda skyddsarmar och lite andra häftiga grejjor ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_197904384.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_197904384.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_197904517.jpg" class="image">

-

Publicerad 2012-04-09 15:18:39 i Allmänt,

Hello!

Helgen har varit toppen, förutom att jag åkte på världens huvudvärk och halsont. I lördags åkte vi ut till byn och grattade mommo, käkade påskmiddag med släkten och hängde med mobbo & Pettsson :) På kvällen kom hjärtat och hämtade mig, sen for vi till hakkas. Där blev det massa skratt och mys ;b Vi åkte till sammakko på kvällen och kollade massa fyllon hehe, riktigt kul faktiskt ;p Hursomhelst kom vi hem igår, jag chilla hela dan och kikade bb med lillasyster. Sen på kvällen blev det filmmys med hjärtat <3

 

påskafton hela dagen lång!

Publicerad 2012-04-07 10:38:45 i Allmänt,

godmorgon!

Jag har vaknat för en liten stund sen, ligger dock ännu kvar i sängen ;b Idag är det ju påskafton, inte så speciellt egentligen. Men samtidigt mysigt. :) Ska strax börja knata hemåt. Måste hinna ut med myran, duscha, packa och joxa lite.. Jag ska vara klar till 12, få se hur detta går ;p nåja, ska väl inte ligga här och slösa på tiden, nu är det bara upp & hoppa!! ;)

HEJ!

Publicerad 2012-04-06 23:55:29 i Allmänt,

Nu ligger jag i sängen, äntligen! Har varit hos Magnus, där har vi dampat och svamlat, käkat glass och kollat the muppets movie ;D Efter ett tag blev vi så trötta så vi båda somna i soffan. Jag vaknade av att ja frös så då tyckte jag att det var lika att gå hem till hjärtat. Så nu ligger jag i sängen och kollar castle, jag inväntar shooter som börjar strax :) får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna ;) nu mina vänner ska jag hoppa i min one piece och lägga mig under täcket. Natti allihopa!

hachiko

Publicerad 2012-04-06 18:57:30 i Allmänt,

Jag har just kommit hem ifrån rotis. Nu ligger jag hemma i soffan och kollar hachiko. Älskar den filmen! Kan se den flera gånger om.

Fredag

Publicerad 2012-04-06 15:56:04 i Allmänt,


Snacka om att den här dagen har varit upp och ner & känslosam. Av massa olika anledningar trodde jag att påsken skulle bli bra, men det är tveksamt "/ Ikväll ska jag iallafall ta en joggningtur och efter det blir det bastu, skönt! Imorgon åker jag iallafall till byn och grattar mommo, och efter det blire väl att hänga i hakkas med hjärtat om inte planen ändras åter igen? :s

 

6 april

Publicerad 2012-04-06 07:41:14 i Allmänt,

Jaaa, om jag säger såhär så blev det inte så mycket sömn ändå. Jag är svintrött men kan inte sova om ;s Hunden har väckt mig till och från sen halv 4 imorse och däremellan har jag fått sova lite grann. Noomi fick ju lugnande igår när vi var hos doktorn så då har hon varit fyllehund hela dan, och vid 3 tiden inatt blev hon superpigg för att de slutade verka. Satan vad jag blev förbannad, när en stor jäkla klump sätter sig på en när man sover, fick knappt nå luft och innan jag fatta att det var hunden som satt på min mage hehe ;b nåväl ska väl klä på mig snart och gå en runda med fröken i svart så hon får springa av sig.

-

Publicerad 2012-04-06 00:31:42 i Allmänt,

Tänkte skriva några rader innan jag somnar ;b Jag kom hem för en liten stund sen, Erika kom och hämtade mig ifrån Magnus. Innan det har jag hunnit hänga med Linda ett tag, sen blev det coopi och efter det åkte jag och mami till faster Karin vars tess magnus & elsa var :) Vi blev bjuden på palt när vi kom dit, så jag hamnade i paltkoma och la mig i soffan och kollade hockey med gänget :) Egentligen skulle vi bara förbi en snabbis till Karin o hurtig, för att lillan skulle få en överraskning av mig :D Men när man väl kommer dit blir man kvar ett bra tag hehe ;) Efter vi hade varit där åkte vi vidare till rotis för att rasta hunden, sen hann jag just komma hem så hämtade mango upp mig så drog vi på gojjan och köpte lite onyttiga saker till one tree hill som vi skulle se. Sen har det inte hänt så mycket mer.. Nu ligger man i sängen och kollar OC och har just pratat med hjärtat som är i byn, saknar han<3 Även fast vi ses imon så känns det som en evighet bara för att
jag ligger här hemma i min säng helt ensam, inte kul. Aja nu ska jag krypa ner under täcker och försöka sova, godnatt allihopa!

TORSDAG

Publicerad 2012-04-05 13:24:31 i Allmänt,

hello!

Idag har jag vaknat vid 8 tiden fast innan de har jag kollat på klockan typ hundra gånger till och från och jag var superpigg ;b Sen vare värsta mysigt på morronen för att hjärtat var ledig så har myst med han hela morronen <3 fram till 11 tiden då jag for och släppte vovven på dundret så hon fick dampa av sig lite ;p Klockan 11.30 hade noomi tid hos farbror doktorn för hon skulle få sin 1års spruta, vitaminer och snygga till klorna lite grann. Men hon fick lite lugnande så nu har jag en fyllehund här hemma som knappt kan stå på bena hehe ;) Nu ska jag trycka i mig lite käk, har inte ätit nått än.. sen blire att slappa framför OC & ta hand om min lille bebis, tills jag ska och pierca mig! ;) herrå!!

04042012

Publicerad 2012-04-04 15:45:55 i Allmänt,

Imorgon kl 16 ska jag och pierca mig, och detta är min sista ;b

Dock kommer tandläkarn börja gapa hur farligt det är och att man skadar tänderna osv, men vem bryr sig? Om jag ändå ska få tandställning kan jag ju passa på att sätta lite annat skrot i munnen oxå hehe ;)

Morron!!

Publicerad 2012-04-04 09:47:05 i Allmänt,

Tjabba!

Ligger ännu i sängen.. Jag har svinont i huvudet och i munnen tack vare min tandläkare som har stoppat massa skrot i min käft! och nästa månad får jag tandställning också, hoj massa jävla onödiga grejjor. Fast jag vet att jag behöver de, men iallafall.. så därför ska jag tröst pierca mig imorgon kl 4 hehe ;) så det hinner läka innan jag får tandställningen, kommer ha massa skrot i käften då hahahah! ;b aja, nu ska jag hoppa i kläderna och fara mot dundret med min lilla fyrbenting ensväng :) på återseende!!

morron!!

Publicerad 2012-04-04 09:37:21 i Allmänt,

Tjabba!

Ligger i sängen och har vaknat för en liten stund sen. Tror att jag ska ligga här ett tag till ;p Jag har ont i huvudet och i munnen tack vare min tandläkare som har stoppat massa skrot i käften på mig, inte kul :( och nästa månad får jag tandställning.. roligt värre! Hursomhelst ska jag ta min dagliga morronpromenix med vovven, sen hem och käka frulle ;b efter de hade jag tänkt så en signal till Therese och tvinga med henne på en promenad ;) annars får jag väl fara dit och busa med lillan. Man kanske skulle avrunda här och börja göra sig redo istället? aja, på återseende!

Tisdag

Publicerad 2012-04-03 16:32:14 i Allmänt,

tjena!

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt ;b på morgonen tog jag en promenix med vovven som vanligt. Efter det hoppade jag i träningskläderna och tog en joggningrunda, det var superhärligt! när jag kom hem stod två paket utanför dörren och dom var till mig :D då blev dagen genast mycket bättre ;). Har även hunnit vara på snickis ett tag och busat med lillan. Nu när man äntligen har kommit hem ska jag slänga på ett avsnitt av OC och slå en pling till veterinären :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela