TORSDAG 27 DECEMBER

Publicerad 2012-12-28 00:12:40 i

idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt före mesta. Tog en promenad med Petra och vovvarna på dan, ja trodde det bara va -13 ute men det var visst -22 haha! det stack i kinderna och när jag kom hem var mina tår iskalla, kände ingen känsel i fötterna.. Vid 7 tiden kom evve och jessi 😃. Evve tog med mille så noomi har fått vara med sin kille idag ☺. Hjärtat är i byn så ikväll får jag sova ensam.... Tråkigt, gillar inte att sova utan honom 😔. Aja nu ska jag borsta gaddarna och sen hoppa i lådan. Natti!

GÅRDAGEN

Publicerad 2012-12-27 11:38:24 i

Igår for jag, Petra, Magnus och Erika till Luleå och slösade lite pengar. Jäklar vad mycket folk det var överallt. Efter lite shopping gick vi till baan thai och käka och sen stan igen 😄. Jag och Petra glömde bort att dom stängde fyra så vi var typ dom sista på shopping haha!! Innan vi åkte hem så for vi förbi donken och Max 😊👌. Älskar att åka bil när det är mörkt ute och att lyssna musik, jag somna nästan direkt hehe jag var såå trött. När jag kom hem var det en glad vovve som stod vid dörren och hade väntat på mig ❤. Efter ett tag gick jag och hjärtat ut med hunden, det var så jäkla kallt så när vi kom in hoppade vi i duschen och sen i sängen. Jag var svintrött. Har vaknat för ett litet tag sedan. Ska nog gå ut med hunden snart...

BARA EN DAG KVAR

Publicerad 2012-12-23 20:44:00 i Allmänt,

Till julafton!! och sista avsnittet av julkalendern.. Den var inte så bra faktiskt, kollade bara för att samma spöken va med annars hade jag inte orkat följa nån julkalender, aja nog pratat om det. Imorgon skulle pappa komma förbi med julklappar åt mig, tro det eller ej, får hoppas att han håller det. Julafton ska jag vara hos mommo och moffa som vanligt, fast det är så mysigt ♥. Har alltid firat jul där. Sen på kvällen lämnar jag min vovve hos mommo och moffa & åker till hakkas och firar med hjärtat och hans familj :) 
 
Idag har jag och hjärtat varit på stan, jag var tvungen att köpa dom sista julklapparna hehe :) Hittade allt iallafall så nu är alla klappar klara. Sen beställde vi pizza & for hem. Efter det kom lillebror förbi ett tag, eller ja nån timma ;p Jag har även hunnit förbi petra ensväng och lämnat hennes julklapp och önskat hennes familj god jul :) och nu ligger jag i soffan och väntar på att filmen ska bli klar, har laddat ner tomten är far till alla barnen ;D Det är verkligen en film som man har sett hundratals gången haha. Kanske lite uttjatad... Men den är så rolig och den tillhör ju julen. Väntar bara på att martin ska komma hem, så vi kan mysa ner oss i soffan och kika den ;b Ha en mysig söndag & God Jul!! 
 
 
/Carin

LÖRDAG

Publicerad 2012-12-22 10:17:53 i

morron!! 😄

ligger i soffan och kollar julkalendern, tänkt om bara två dagar är det julafton! Vart tog december vägen? Allt har gått så fort... och snart är det nyår. Ska snart gå ut med min fyrbenta kompis men hon ligger ännu och sover, hinner nog ta en dusch före. Hade oxå tänkt gå till Magnus en snabbis och lämna fika, sen invänta evve. Vi ska och kika på stan, jag måste köpa dom sista julklapparna idag. Nu ska jag hoppa i duschen, ha en mysig lördag!!

19-12-2012

Publicerad 2012-12-19 11:09:38 i

Halloj! 😄

Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska tatuera mig, Åååh va jag har längtat!! Jag hade tänkt att tatuera in min älskade hund på skulderbladet... men det blir inte än eftersom jag är inte så säker på vart jag ska placera den. Så det får bli näst nästa gång 😉. Efter jag har gjort denna så har jag bara två kvar som jag vill ha och ska göra, sen är jag nöjd och då får det faktiskt dröja ett tag innan jag gör några fler!

10:24

Publicerad 2012-12-15 10:24:00 i Allmänt,

Morron!!
 
Jag har då varit vaken tidigt, redan klockan sju. Har tvättis.. springer upp och ner för trapporna hela tiden. Har hunnit vara ute med fyrbentingen också. Hade tänkt hinna hämta ut ett paket, men få se om jag hinner och ids. Ska diska och städa, det är lika när man väl är igång hehe. Nu ska jag rusa ner till tvättis sen slänga mig i soffan och kolla julkalendern. Ha en mysig lördag!
 
/Carin

FREDAG

Publicerad 2012-12-14 13:39:00 i

idag är det fredag, tråkigt värre!! Ingen kunde passa min vovve tills imon så jag får stanna i stan, sjukt tråkigt. Ja som ville följa med hjärtat till byn. Undra vad man ska hitta på idag då... Hade tänkt tvätta kläder men tvättis var upptagen så får tvätta imon istället. bläää va tråkigt..

TORSDAG

Publicerad 2012-12-13 16:01:34 i

halloj!!

Ligger i soffan och kollar oth ❤. Jag var ju hos tandis igår och dom var så snälla och stoppade räls nertill också.... sen spände dom både uppe och nere, det gör så jävla ont!! Jag kan inte äta nått heller. Har vaknat flera gånger inatt av att det spänner i tänderna och sen hade vi slut på Alvedon så mamma fick komma med brusalvedon för det är mkt bättre.. ska jag leva på yoghurt och Alvedon i en vecka yeeeey! Nu ska jag ta och laga middag till min prins och sen åka o sola. Ha de!!

/Carin

DREAMCATCHERTATTOO

Publicerad 2012-12-12 22:57:57 i

Gissa om jag är sugen på en såhär tatuering! Ska till Eva i januari, dock blir det inte en drömfångare utan något helt annat. Ska boka en till tid i februari för att göra min drömfångare. Det får bli min födelsedagspresent till mig själv haha!! Är så jäkla tatueringssugen. När man väl har gjort en kan man inte sluta 😉.

12-12-12

Publicerad 2012-12-12 11:37:00 i

jaha redan onsdag, snart helg igen! 😄 Ligger i sängen och kollar tv, väntar på att hjärtat ska komma hem på lunch så jag får pussa lite på han 😊❤. Halv två ska jag till tandis, undra vad dom ska hitta på nu då.... 😩 efter det ska jag till bilkörskolan och om jag hinner så far jag till mommo ensväng. Sen ska jag och hjärtat hämta ut våra nya tapeter som har kommit, elr jaa fondväggen 😋. Dock har vi inte hittat någon tapet som vi ska ha på dom andra väggarna. Men det ska vi fara o kika på Colorama ist 😄. Längtar tills vårat sovrum är klart, det kommer bli så fint ❤.

/Carin

THE COVE

Publicerad 2012-12-11 14:33:00 i Allmänt,

Fick ett filmtips, den heter the cove. Säkert har dom flesta sett den, filmen kom ut 2009. Det handlar om delfiner och den enorma delfinslakten i Japan. Jag fattar inte hur folk kan göra så. Japanerna bryr sig inte om delfinerna, allt handlar bara om pengar. Regeringen skadar, hotar och hånar dom människorna som kommer dit och försöker filma/fota och dela med sig till resten av världen vad dom håller på med. Ibland kunde jag inte ens titta och gissa om jag har gråtit. Vissa scener är så hemska, till exempel när dom jagar in delfinerna till en udde. Där särar dom föräldrarna och barnen. Där tas barnen ifrån sina föräldrar en bit utanför udden och föräldrarna jagas in till udden. Vattnet blir helt rött och delfinerna slaktas brutalt framför sina barn. Jakten på delfiner utanför en kustby i Japan avslöjas av ett gäng aktivister ledda av Ric OBarry, mannen som tränade Flipper. 
 
Kan inte fatta att det verkligen är så. Att allt detta har hänt på riktigt, det är helt sjukt. Kan inte förstå hur dom kan göra så mot delfinerna, mot ett av världens mest intelligenta och vackra djur. Det är verkligen värt att se den här filmen!
 
 

HELGEN

Publicerad 2012-12-10 10:43:00 i Allmänt,

Tjenis! 
 
Jag har inte orkat skriva när blogg.se appen tjorvar hela tiden!!!! Helgen har varit rätt så okej iallafall. Fredag har jag suttit med körkortsboken och sen fick världens skallebank så jag somnade ett tag. Tur att det gick över iallafall. Sen på kvällen kom petra och sanna så vi käka glass och bär och kollade X factor finalen och surra :) På lördan åkte jag vid lunch till mommo och lata. Men vi en långpromenad med hunden och sen baka vi. Kom hem vid halv åtta och då blev det mys med hjärtat ♥. Igår har vi inte gjort nått speciellt, kollat film, ätit pizza och bara latat oss hehe. Fast jag och petra tog en promenad med hundarna på kvällen, det var jätteskönt. När jag kom hem blev det fika och solsidan, sen hoppa vi i lådan. Det har varit en bra helg ändå. Nu ska jag börja måndagen med att kolla julkalendern och sen hämta ut mitt paket. Ha en bra måndag!! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela