beslutsångest

Publicerad 2012-02-29 14:21:24 i Allmänt,

För ett litet tag sen ringde jag till Veronica och frågade om hon hade lust att färga och klippa samt sätta hårförlängning på mig :) men blev lite snål hehe ;) om jag gör det kommer några tusenlappar springa iväg, men det kanske är värt, har velat göra de ganska länge nu men har alltid varit så jäkla snål! Tror nästan att jag ska göra de, kanske åker upp till Malmberget och bokar tid ändå ;)

-

Publicerad 2012-02-29 13:51:01 i Allmänt,

jag kommer älska dig mer än någon annan, jag kommer hålla dig närmare än någon annan och när jag tittar dig i ögonen ser jag inte bara inte en färg utan hela min värld.

gårdagen

Publicerad 2012-02-29 11:58:22 i Allmänt,

Eftersom det var goväder igår så blev det en långpromenad med vovven efter skoterspåret i Malmberget. For förbi mommo och moffa ensväng, käkade lite blåbärspaj och surrade ett tag med dom. Sen for jag hem och latade mig, kollade några gamla episoder av oth och väntade på att Petra skulle sluta. Vid 4 tiden drog jag till Petra, vi tog en runda på stan och köpte en pizza xP sen knatade vi hem till mig :) Vid 9 tiden kom älsklingen och hämtade upp mig och Petra, sen skjutsade vi hem hon och efter de for vi hem till hjärtat <3

tisdag

Publicerad 2012-02-28 09:40:51 i Allmänt,

tjena!

sitter i köket och käkar frulle med mami, har just ringt och snackat med Eva så den 22 mars ska jag till Töre och tatuera mig, spännande! nu blev den här dagen genast mkt bättre ;)

27

Publicerad 2012-02-27 15:00:06 i Allmänt,

Nu har man inhandlat lite nya kläder till middan ikväll. Ska med syrran och käka middag med victoria (mammas kusin) som har kommit och hälsat på, ska bli kul att träffa hon eftersom vi ses 1 gång per år ;s ska strax hoppa i duschen och börja småfixa lite. Jag slänger upp bilder ikväll, om jag nu kommer ihåg ;)

finväder och 20 minusgrader

Publicerad 2012-02-27 09:52:02 i Allmänt,

har just käkat frulle, ska hoppa i duschen strax sen ska jag och fota mig och hämta massa hundmat till mitt monster, fara till banken och fixa lite. Och efter de ska jag hämta ut tågbiljetterna till mig o Petra, för på torsdag åker vi till Luleå och slösar lite pengar :)

Måndag

Publicerad 2012-02-27 09:43:48 i Allmänt,


kom nyss hem, nu ligger jag i soffan och kollar tv. Jag är svintrött, har sovit jättedåligt inatt.. När jag inte kunde somna om låg jag ett bra tag och tittade på hjärtat när han sov och insåg hur mycket jag älskar honom. Jag hade gjort vad som helst för han. Även fast vi ses varje dag och sover med varann varje dag så blir man alltid lika glad att se han, såfort mobilen ringer hoppas man att de är han. Och varje gång man ser på han får man små fjärilar i magen. Det finns inget bättre än att pussa på han och att få hålla om honom. Det går inte att beskriva kärleken till han, den är obeskrivlig.

söndag

Publicerad 2012-02-26 15:50:19 i Allmänt,

sticker strax iväg och tränar min lilla odåga, idag blir de hårdträning för fröken. Jag har varit lite lat och låtit hon vila lite för mkt... Men det får hon ta igen idag så hon är helt slutkörd sen hehe ;) Ska även börja dra tyngder med hon snart så att hon får snyggare gång, kropp och mer muskler.

Lördag

Publicerad 2012-02-25 14:53:02 i Allmänt,

tjena!

Idag vaknade jag vid halv 9 tiden för att hjärtat skulle fara o köra skoter.. Men jag drog täcket över huvudet och somnade om en stund till ;) Sen knatade jag hem och gick ut med pyret en sväng, käkade frulle och efter de drog jag o lillasyster på stan en sväng. Jag fynda en bh, trosor och ett halsband. Katti hämtade också ut våra örhängen, alltid lika kul att fynda nått smått :) Fast på torsdag drar jag och Petra till luleå och slösar lite pengar, längtar! ;)

gårdagen

Publicerad 2012-02-24 09:21:41 i Allmänt,

..... började med att hämta ut hm paketen, sen for jag och mamma vidare till mommo o moffa ensväng, sen blev det en långpromenad i finvädret efter skoterspåret mot dundret. Efter promenaden tog vi en fika och sen vid 3 tiden hämtade Petra och hennes pappa upp mig så for vi ut med skotern med cissi och dom :) Efter några timmars skoteråkande for jag och Petra hem till henne, sen blev d käk och en långdusch på d. Sen vid 8 tiden hämtade hjärtat upp mig, sen for vi till han <3

torsdag

Publicerad 2012-02-23 08:43:07 i Allmänt,


jaha då har man fyllt år ;b gårdagen var kalasbra. Fick massor med fina gratulationer och kort av släkten från söder som inte kunde komma. Även några av mina gamla lärare kom ihåg att jag fyllde år, hahaha ;o Sen på eftermiddan kom massa folk hit och vi fika, pratade och jag fick öppna paket hehe ;)

jag fick:

blommor
kläder
örhängen
presentkort på app store
lotter
5000:-
Thomas sabo armband (av älsklingen)

21/2

Publicerad 2012-02-21 13:22:24 i Allmänt,

tjabba tjena hallå!

Kom nyss hem från en långpromenad i toppen vädret med mitt lilla monster. Nu ligger jag och latar i soffan med lillasyster och snackar gojja. Ska strax hoppa i duschen, sen fara förbi coopi och handla till morgondagen när det kommer massa folk hit:) nääh, om man skulle ta och göra någon nytta så man får saker gjort nån gång ;) tack o hej

vaafan?

Publicerad 2012-02-17 02:52:30 i Allmänt,

Vaknade för ca 1 tim sen och nu kan jag inte somna om... har ont i halsen och har tungt att andas. Det är nog förkylning på g. Ligger och lyssnar när hjärtat snackar i sömnen haha ;) Måste försöka somna om.. men de är inte så jävla lätt de heller, har kollat fb 15677532 gånger, lyssnat musik och läst massa bloggar.. Nääh om man skulle göra ett försök och sova ett tag till?? ;s

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela