torsdag

Publicerad 2012-07-05 10:25:32 i Allmänt,

morron!! :).
 
Har just tryckt i mig lite frulle, nu ska jag strax hoppa i kläderna och fara till mommo och passa min lilla vovve medan dom är på begravning. Så nu blir det några timmars bus innan jag börjar jobba. Efter jobbet blir det att packa väskan, så allt är klart när jag slutar på fredag för då drar jag direkt till byn och stannar där helgen. Oj, nu måste jag hoppa i kläderna, annars kommer jag aldrig iväg. hejdå!

4 JULI

Publicerad 2012-07-04 22:24:57 i Allmänt,

vilken bra dag det har varit, tack vare vädret!! Jag och petra har tagit en promenad till rotis och där satt vi oss och sola, vi fick faktiskt färg. Sen har vi gottat oss med melon och lite annat :). Vi har även hunnit vara förbi maria & gänget såhär på kvällskvisten :). Nu är jag hemma iallafall, ska slå igång ett avsnitt av svenska hollywoodfruar, det var som ett tag sen. Det är väl det som jag ska göra nu, sen väntar sängen och jobbelijobb imon.. jobbar dock em, men det kan vara skönt det också. Då slipper jag ju vakna så jävla tidigt;). Nu ska jag krypa ner i soffan och skriva till min saknade prins♥ och kolla tv. tjingeling!
 

Onsdag

Publicerad 2012-07-04 12:57:13 i Allmänt,

morsning korsning!:)
 
jäklar vad trött jag är.. somnade värsta sent igår, eftersom hjärtat inte var hemma :( lyckades iallafall somna till slut hehe. Idag hade jag tänkt hänga med petra, ta sig ut i finvädret och köpa sig årets första kulglass:) (jag är seg, jag vet..) Efter det blir det nog middag & tvättning hos mommo och moffa. Det var nog allt jag hade att berätta hittills. Eller jo, idag har jag boka frissatid hos verran:) så den 17 augusti blir jag korthårig igen, yeey! nu ska jag kila, ha de! 

GÅRDAGEN

Publicerad 2012-07-03 13:48:13 i Allmänt,

Halloj!:)
 
jag är verkligen usel på att blogga hehe ;) blogg.se appen är cp så jag har inte orkat, till och med glömt haha. Igår fick jag träffa min saknade bebis, jag har nog aldrig sett henne så lycklig när jag öppnade dörren. Jag blev ner brottad av henne och fick massor av pussar. Självklart blev det en hel bus, mys och promenader innan hon åkte tillbaka till byn. Snacka om att en hund kan lämna ett sånt stort tomrum efter sig. Fast hon har det mycket bättre där i byn och hon stormtrivs, vilket är ett plus. ;) Vid tre tiden drog jag och moffa förbi coopi och djurmagazinet. Därefter blev det middag och elin & katti kom förbi och mommo och moffa åkte tillbaks byn igen. Det dröjde inte länge så for katti & elin, så jag hade inget att göra så jag slog igång bastun, superskönt! Och sen käkade jag varma mackor & kikade film tills hjärtat kom.:) Sen mot kvällen blev det filmmys med min prins♥♥ 


Idag hade jag tänkt att baka hos mommo, kanske handla eftersom det är tomt i kylen! och ta tag i den där tvätten och kanske tillaga en god middag med lillasyster om hon nu ids. :) så kommer min dag se ut. Nu ska jag nog ringa och väcka katti sen ta en snabbdusch. ha de!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela