2012-06-27

Publicerad 2012-06-27 17:12:23 i Allmänt,

halloj!

Jag passar på att skriva några rader medan min kåmpis är i duschen. Tidigare idag drog jag och petra till gunilla och sola, superskönt! Sen har vi bara tagit det lugnt. För övrigt så händer det inte så mycket. Jag har lämnat hunden till byn, där kommer hon få vara nästan hela sommaren eftersom jag jobbar. Sen är det väl inte så mycket mer. Ska iallafall kämpa igenom 25 arbetsdagar, sen är jag ledig!!! Det var väl allt jag hade att berätta hittills. Nånå nu ska jag kila vidare. ha de!!

A R T O N D E J U N I

Publicerad 2012-06-18 12:11:46 i Allmänt,

helgen började bra, långpromenad med hunden, kikat bilarna på stan, roligt sällskap och massa tokigheter. Den slutade dock inge vidare. Tack vare två egoister.

Idag har jag hunnit städa här hemma och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Hade nämligen tänkt ta en långpromenad, men då ringde Mommo och sa att dom var påväg in till stan.. så vi ska väl joxa med massa blommor när hon kommer hit. Sen blir det en solning på det hela, skönt!! Nu hade jag tänkt njuta dom sista dagarna som ledig, på måndag börjar jag att jobba. Bläää!!!

-

Publicerad 2012-06-15 21:02:42 i Allmänt,

En lång morronpromenad med evve och vovvarna, solning med Petra och en springtur. Det har varit en ganska så bra dag idag om man bortser ifrån tvättstugan och vädret. Just nu ligger jag i soffan och lyssnar musik och tänker.... Kvällen kommer nog inte bli så mycket roligare än såhär. Har tvättis att passa och däremellan kollar jag OC. Funderar på att ta ett varmt bad och lyssna på massa bra musik, det behövs.

FREDAG

Publicerad 2012-06-15 09:34:23 i Allmänt,

Morron!

Har just käkat lite fil och nu hade jag tänkt att hoppa i kläderna ;b ska snart ringa och väcka evve hehe. Vi hade tänkt att gå ut med våra fyrbenta kompisar :) Noomi har äntligen fått en riktig lekkompis!! Det är så kul och se när hon får leka med andra hundar. Det var väl allt jag hade att berätta just nu, tjing.

12:56

Publicerad 2012-06-13 12:54:24 i Allmänt,

hejsan hoppsan!

Raggade med mamma till djurmagazinet för en liten stund sen. Jag har köpt lite ben och godis åt vovven. Snart ska jag klippa klorna på min fyrbenting, det kommer bli en brottningsmatch kan jag säga er. Lika roligt varje gång hahah, men till slut ger hon väl säg eftersom hon vet att jag är mer envis än vad hon är ;b och efter att man har klippt dom där jäkla klorna kommer vovven vara sur hela dan. Det är just därför jag åkte och köpte lite gott åt henne hehe ;p önska mig lycka till nu!

 

Tisdag 12/6

Publicerad 2012-06-12 16:16:05 i Allmänt,

Idag blev det byn på morronen fast pissvädret ;b Där har vi joxat och fixat lite grejer. Sen blev det toppen väder så vi har varit ute och gjort ett och annat :) sen kom Titti och Pettsson förbi. Efter vi hade käkat blev det jordgubbar och glass heheh ;) sen har vi fixat på gården och det.. Har kommit hem för ett liter tag sen, ligger och kollar skilda världar :p blev lite trött efter byn. nu hade jag tänkt fortsätta kolla film och lata ett tag, sen blir det en låååång dusch!

S Ö N D A G

Publicerad 2012-06-10 17:15:21 i Allmänt,

Halloj!

Här ligger jag i soffan och latar hehe ;b Har varit i abborrtjärn med hunden i nästan 2 tim, skönt! Men äckligt jävla väder!! träningen gick bra idag för min lilla fyrbenting, nu har jag en trött hund som kommer sova hela eftermiddan, vilket är ett plus ;) Jag blev också lite trött i armen haha :p nu ska jag fundera vad jag ska slänga ihop för käk, sen får det bli ett bad och skilda världar. Hejsis!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_206091863.jpg" class="image">

00:00

Publicerad 2012-06-09 00:00:59 i Allmänt,

Jag tänkte skriva några onödiga rader innan jag kryper under täcket och kollar skilda världar ;b Just nu vill jag vara med min andra halva som är i byn. Jag hade velat vara där med han.. Men som sagt ingen vill ta hand om min lilla vovven. Lite klurigt dedär... ska nog gå o borsta tänderna nu, lägga mig i sängen och försöka sova så jag inte är halvdöd imorgon när jag ska till dokkas. Nåja, det var nog allt som jag hade på hjärtat. Vi hörs!!

Fredag 8/6

Publicerad 2012-06-08 14:39:49 i Allmänt,

07:40 blev jag väckt av mamma, fiifan va trött jag var.. hade lust att krypa under täcket och sova ett tag till, men icke! innan nio åkte vi och kollade på småttingarnas avslutning, skulle fota dom. Efter det blev det att kolla Kattis avslutning OCKSÅ, usch vad less man blev att sitta där heheh ;b Aja nu har dom sommarlov iallafall, skönt! Snart har jag varit ledig i ett år, fattar inte att det har gått så fort, lite förlänge kanske. Men det behövdes iallafall :) Ska jobba hela sommarn och till hösten har jag lite planer ;b Nu hoppas jag bara att det blir bättre väder, är sjukt less på dehär pissvädret.. nånå det var allt för mig, hej!

Torsdag 7/6 2012

Publicerad 2012-06-07 16:16:18 i Allmänt,

jäklar vad jag har hunnit med mycket idag :D ska strax springa ner till tvättis och sen invänta elin. Där efter ska jag springa på stan en snabbis med Kattis och sen fara och kolla/fota dom som ska gå grundalbalen :) herrå!!

Onsdag 6/6 2012

Publicerad 2012-06-06 00:37:05 i Allmänt,

Trött carin här!

Dock kan jag inte sova.. ligger i sängen och vrider & vänder hela tiden. Hjärtat är i byn så jag ska sova här hemma inatt. Tur att jag har min vovve som sällskap iallafall :) ska slå igång skilda världar och hoppas att jag somnar.. natti!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela