SÖNDAG

Publicerad 2013-02-10 17:03:36 i

vilket härligt väder det har varit idag, ååh vad jag längtar till våren ;D längtar tills snön börjar smälta och solen börjar värma, det är så mysigt.

vaknade vid halv elva idag, for och släppte hunden en vända. Hon har fått springa lös och busa idag. Hennes hosta har börjat försvinna så ja lät hon springa av sig :) vid ett tiden for jag och mamma upp till Malmberget och kolla när Erik o Oskar hade match. Det gick sådär... Träffade även pappa ensväng och fick en slant. Det har väl inte hänt så mycket mer, har käkat pizza med hjärtat och nu ligger ja i sängen och kollar tv. Ska nog ta en promenad på ett litet tag.

-

Publicerad 2013-02-08 21:52:34 i

Ett par nya skor och en mössa. En tidig födelsedagspresent från pappa. Tur att jag fick välja presenten själv hahah ;b Längtar tills paketet landar i brevlådan!!!!

TORSDAG

Publicerad 2013-02-07 15:02:40 i

nu är det bara 15 dagar kvar tills jag ska till Töre och tatuera mig, som jag har längtat! Och 15 dagar kvar tills jag fyller år ;b Ganska roligt att jag fick tatueringstid på min födelsedag hehe ;b Det blir väl ensväng till Luleå efter jag har tatuerat mig. Hoppas att dom här dagarna går fort nu!

MÅNDAG 4 FEBRUARI

Publicerad 2013-02-04 11:18:23 i

hojj vilken natt!! Jag har sovit jättedåligt för att lillan har fått nån konstig hosta och har då hostat hela natten... Får hoppas att det försvinner under dagen, jag var tvungen att ringa veterinären och rådfråga. Men om det inte går över tills imon måste hon in och kollas. Vi är typ stammis på Djurkliniken hehe ;) fast dom tycker att det är så kul när noomi kommer, tur är ju det haha :D Trodde att vi skulle få slippa veterinärbesök efter hennes operation men inte det. Tur att hon har bästa försäkringen för veterinärbesök, annars hade det blivit riktigt dyrt!! Men vad gör man inte för sin bebis? ❤

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela