2010.11.29

Publicerad 2010-11-29 22:22:05 i Allmänt,

har just duschat och ska slå på en film och vänta på att Niklas ska ringa. Han for för ett tag sen, vi har suttit och kollat i resekataloger jag niklas och kattis. Vi kom fram till att vi har att välja mellan turkiet, grekland, tunisien, thailand, egypten och ayia napa. Men vi vet inte riktigt ännu men det lockar otroligt mycket. Aja hade inget mer att informera om gonatt.



/Carin

ny vecka och nya tag

Publicerad 2010-11-29 11:12:06 i Allmänt,

Idag är det måndag vilket inte är nått speciellt förutom att idag blir det massa pluggande till dataprovet men före det ska jag hinna handla, hämta ut ett paket gå förbi resebyrån med mamma och kanske ta en solning efter det. Så ser min tråkiga dag ut, hade inget mer att informera er om förutom att jag har bestämt mig vilken hårfärg jag ska ha det kommer bli sjukt snyggt ;)

/Carin

klurigt

Publicerad 2010-11-28 22:26:58 i Allmänt,

på tala om hårfärger så ska jag till frissan den 16:e december för färgning och konstigt nog tror jag att jag vill bli lite ljushårig nu. Jag hittade snygga färger som jag hade kunnat tänka mig att ha men jag är inte säker på vilken i så fall. Det blir lite klurigt de här. Får höra vad niklas tycker. Men om det någon som blir glad så är det min pappa för att jag ska bli ljus igen.

/Carin

första advent

Publicerad 2010-11-28 13:33:20 i Allmänt,

kan inte fatta att det redan är första advent idag egentligen förstår jag inte vars tiden rinner iväg. Det har gått lika fort som sand rinner ur en hand. Men det är en positiv sak iallafall.

Gårdagen var ganska lugn med anda ord. Var och kollade basket med Carro och becca efter det blev de dollar en snabbis och sen raka vägen hem och käka. Fick lite tid över så jag kikade nån film på TV. Mot halvsju tiden knatade jag till blåforell för att kolla på julkonsert med min moffa för dom hade en biljett över och jag kunde inte tacka nej plus att jag hade lovat att sälja fika där tillsammans med några från kullekören, men det var jättemysigt med lite julstämning.

Idag ska jag och några b-rudar ta bussen upp till malmberget för att kolla hockey. Sen hade jag och niklas tänkt att äta ute (fast nått nyttig för min del.) och sen ska vi väl kolla runt på stan det är skyltsöndag idag och det passar perfekt för jag har sett några snygga plagg som han kanske hade gillat.

hade inte tänkt att skriva mer måste börja fixa mig lite nu.



/Carin

all have their hidden talent.

Publicerad 2010-11-25 19:07:02 i Allmänt,

vars har den här veckan tagit vägen? det har gått sjukt fort eller så är det för att man har haft en hel del att göra. Har just gjort klart engelskan och det känns jätteskönt nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna musik och fortsätta rita lite så jag får ihop ännu mer pengar, men dom hade jag tänkt att spara och överraska både Niklas mamma och katti med. Nu ska jag återgå till mitt ritande.

/Carin

2010.11.24

Publicerad 2010-11-24 22:24:53 i Allmänt,

klockan är snart halv elva och egentligen borde jag ligga i min säng nu. Men jag sitter hos magnus och kollar när katti klipper han. Men för att få tiden att gå sitter jag och kollar utlandsresor jag är lite sugen på grekland faktiskt istället för turkiet, men ska fortsätta spåna i det. efter nyår blir det att fixa pass och lite annat. Nu ska jag ringa niklas och höra vad han tycker om min ide.

/Carin

life is a mystery.

Publicerad 2010-11-22 21:47:47 i Allmänt,

nu är första dagen avklarad och jag längtar redan tills fredag, är sjukt skolless så det finns inte. Och jag längtar sjukt mycket till jul och jag vill ha jullov nu. Men det är väl drygt 20 skoldagar kvar? ska försöka hålla ut, eller det måste jag göra.. men skola är så tråkigt. Neh nu måste jag plugga vidare och renskriva till redovisningen som vi har på fredag nog för att det är fyra dagar kvar men det är väl lika när man ändå håller på.

/Carin

2010.11.21

Publicerad 2010-11-21 14:07:07 i Allmänt,

Idag har jag vart duktig och pluggat till provet som jag ska göra imon. Nu har jag bara bokanalysen kvar som jag också måste lämna in imorgon. Men det gör jag lite senare. Nu ska jag slänga ihop någon mat innan mamma kommer hem sen blir det nog en dusch innan jag går och hyr en film med hjärtat.

/Carin

torsdag

Publicerad 2010-11-18 17:19:07 i Allmänt,

Idag blev det inge skola för min del jag har typ haft kramper i magen hela natten det började igår eftermiddag jag hade grymt ont och jag har aldrig haft sån smärta i magen. Men tur så var hjärtat här och tog hand om mig och gav mig massage, han är så mysig. Men nu känner jag mig bättre har bara ont i huvudet känns som om jag inte har någon kraft kvar, den här veckan har varit ganska jobbig faktiskt eftersom vi har ganska mycket i skolan just nu.

Jag ska väl försöka samla på mig lite kraft innan mamma kommer hem för jag måste fara och lämna bilden och inhandla lite ramar osv. Men vette tusan vars jag ska få kraft ifrån. Sen blir det en massa plugg innan provet imorgon.



/Carin

Never give up because it's a wonderful life

Publicerad 2010-11-18 11:52:10 i Allmänt,

Igår fick jag en ny beställning vilket är jätteroligt för mig. Roligt att folk tycker om mina bilder och det vad jag tecknar. Jag fick ett erbjudande att rita nått häftigt till ett företag som dom tänker ha på sina bilar eller traktorer det kommer bli ganska roligt¨, känns att jag har kommit en bra bit på vägen och nu när jag ska få rita till ett företag. Hur som helst håller jag på att måla lite, bilden kommer upp när den är klar.

/Carin

ge mig sommar nu!

Publicerad 2010-11-17 17:32:35 i Allmänt,

guh vad jag har lust att fara och sola men det känns som att jag slösar så mycket pengar. Men ska fråga mamma om hon hade kunnat tänka sig att köpa ett solkort till mig för jag får ändå rabatt ;) fick sån ångest när jag satt och kollade igenom massa bilder från i somras när vi var i stugan fan vilken pepparkaka man var då alltså.



nyvaken och jävlig men det gäller att bjuda på sig ibland ;)

/Carin

sliten som en gammal häst

Publicerad 2010-11-17 12:54:58 i Allmänt,

sitter och drygar på datakunskapen inget roligt alls. Sitter och trixare lite på photoshop men det är inte roligt det heller. Och jag fick bara VG+ på provet och det är inte alls kul men det är bättre än G iallafall. Men jag vet inte Eva säger att jag har så höga krav på mig själv, det kanske jag har men dem blir bara högre och högre ju äldre man blir. Men jag vet inte det kanske är så?

slutar om 45 minuter det känns som en evighet. Idag hade jag tänkt att ägna mig åt en massa pluggande. Har redovisning på fredag i närlingslära och prov. Sen på onsdag har vi prov igen om diabetes det känns ganska surt. Plus att jag ska göra klart en beställning till Päivi idag som ska levereras imon fattar inte vars jag ska få mer tid ifrån.

Nu ska jag fortsätta dryga på photoshop sen ska jag dra hemåt.

tisdagar suger

Publicerad 2010-11-16 17:16:18 i Allmänt,

Jag hinner komma hem trycka i mig mat läsa igenom redovisningssaken sen fara och träna. HATAR verkligen tisdagar och älskar onsdagar eller iallafall den här onsdagen för då får vi veta resultatet på provet spännande.

måste rusa vidare.

planer

Publicerad 2010-11-10 11:06:49 i Allmänt,

Igår satt jag och mamma och pratade om att göra klart mitt rum som jag exakt vill ha det. Hon hade tänkt överraska mig med att gå och kolla nya tapeter till mitt rum. Allt måste bara bort jag är spy less på mitt rum, mina bruna väggar och min fondvägg måste bort. Jag vill ha ljus i mitt rum och stilrent på konstigt sätt? Men har lite planer.

Vars jag har min fula fond nu ska jag ha vitt eller nå krämfärgat och det ska stå carpe diem med nån snygg skrivstil på väggen. Sen får jag se vad det hoppar upp för ideer i min lilla skalle. Nu ska jag kolla i nån katalog med fiskar :o som vi ska ha i vårat nya akvarium drygt!

/Carin

tattoo

Publicerad 2010-11-09 07:35:33 i Allmänt,

nu har jag äntligen hittat den tatueringen jag vill ha. Det har varit ett jäkla tjorv med det, hit och dit. Jag har inte riktigt veta vad det ska stå och vars jag ska placera den osv. Men när jag inte kunde sova inatt satt jag och tänkte på det i flera timmar så att jag fick bara fyra timmars sömn, det var de värt nu vet jag vad jag ska ha och vars den ska sitta. Idag blir det att ringa och boka tid Yeeeeeey!


/Carin

höstkollektion

Publicerad 2010-11-08 20:11:32 i Allmänt,

Jag har länge velat veta när Kenzas höstkollektion kommer ut och nu skrev hon på sin blogg att den kommer ut i mitten av november. Jag älskar bootsen med kilklack som ni ser nedanför på Kenza, skon kommer finnas i den beiga färgen nedanför och även i svart. Vad tycker ni om bootsen?



/Carin

nu jäklar

Publicerad 2010-11-08 18:31:13 i Allmänt,


Har fått mina äppelvinägerkapslar nu hoppas att dom fungerar bra. Dom ökar kroppens förbränning och förlänfer mättnadskänslan. Plus att dom sänker GI-värdet vilket ger en bättre fettförbränning. Så nu blir det inge mer ris pasta och potatis hehe.

/Carin

kattmänniska?

Publicerad 2010-11-08 18:09:56 i Allmänt,

.. Nja, egentligen inte. Jag är inte så mycket för katter men vissa är väl söta plus att jag inte tål dom. Men när jag satt och kikade lite på olika annonser hittade jag en katt som jag VILL ha. Men vars ska jag få 8000kr ifrån?






/Carin

tidsfördriv

Publicerad 2010-11-02 19:33:54 i Allmänt,

FÖR TVÅ ÅR SEN

Hur gammal var du: 14 
Vilken klass gick du i: 8
Vart gick du i skolan: sjöparksskolan
Vart bodde du: gällivare
Vilken frisyr hade du: ljust/lite mörkare slingor
Hade du tandställning: nej
Hade du glasögon: nej
Vem var din bästa vän: carro
Vem var ditt kändis-crush: ingen
Vem var du kär i: Niklas
Hur många piercingar hade du: 1
Vilket var ditt favoritband: 3 doors down?
Vad var din största rädsla: kommer inte ihåg
Hade du rökt: nej
Hade du tagit droger/alkohol: NEJ

NU

Hur gammal är du: 16,9 år
Vilken klass går du i: 1:a
Vart går du i skolan: välkommaskolan
Vart bor du: gällivare
Vilken frisyr har du: mörkbrunt halvlångt
Har du tandställning: nej
Har du glasögon: nej
Vem är din bästa vän: caroline
Vem är ditt kändis-crush: ingen
Vem är du kär i: Niklas<3
Hur många piercingar har du: 4
Vilket är ditt favoritband: har ganska många
Vad är din största rädsla: att mista någon jag älskar
Har du rökt: jo
Har du tagit droger/alkohol: druckit alkohol.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela