Dagens

Publicerad 2011-01-31 12:48:48 i Allmänt,

Dagens låt: running up that hill
Dagens frisyr: nytvättat och utsläppt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: underkläder, stor mysig tröja 
Dagens planer: gå till sjöpen och hämta oskar, inhandla lite saker, umgås med min pojk
Dagens vill ha: money money money ;)
Dagens saknad: therese
Dagens drog: tuggummi 
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: niklas
Dagens kram: fick jag på morgonen av niklas
Dagens humör: glad och pigg
Dagens mående: helt okey
Dagens borde: ringa pappa
Dagens parfym: miami glow 
Dagens bästa: att jag får pengar! :)
Dagens sämsta: att faffa är sjuk 
Dagens sysselsättning: läxor, laga middag, stan, niklas, färga ögonbryn samt ögonfransar.
Dagens köp: inget hittills med det kommer
Dagens längtan: mamma
Dagens fundering: mycket 
Dagens middag: kyckling och melonsallad, mumma ;)
Dagens kärlek: Niklas
Dagens skratt: katti 
Dagens tanke: vet inte 
Dagens irritationsobjekt: ingen 
Dagens smycke: ringar och mina piercingar 
Dagens önskan: att faffa blir bättre :(

Paranormal Activity

Publicerad 2011-01-31 11:39:13 i Allmänt,

Fyyfan vad läskig den var, jag har inte vågar se den förrän nu. Tur att jag hade niklas bredvid mig annars hade jag nog inte vågat se den. Har haft svårt att sova inatt efter vi hade sett filmen och eftersom vi satt i ett kolsvart rum och kollade gjorde saken ännu läskigare :(. Jag är inte så mycket för skräck men det funkar, själv föredrar jag komedi men det är inte alla som tycker om det -.- Men idag blir det att se Paranormal Activity 2 jag känner att jag måste verkligen se den ;), har bara kollat trailen och den verkar sjukt bra .

/Carin

vad är det för fel?

Publicerad 2011-01-30 15:56:56 i Allmänt,

har tagit en promenad till kvarnis med katti, vi kilade även förbi gojjan och hyrde film för idag ska jag bara ta det lugnt. Och nått som jag stör mig på otroligt mycket är att nätet d a m p a r sönder. Så jag kommer inte kunna blogga förrän det har fixat sig. Så jag passar på att skriva ett inlägg medans jag är här för att min blogg kommer att stå still i några dagar. Nu ska jag gå och prata med mamma om lite hemlisar.

/Carin

penicillin

Publicerad 2011-01-28 13:00:35 i Allmänt,

nu har jag fått börja äta penicillin eftersom citronvattnet var inte till sån stor hjälp. Hyfsat roligt med urinvägsinfektion eller så inte :( aja.. kan inte göra nått åt saken får skylla mig själv helt enkelt, jag går med mina tygskor sommar som vinter och blir sjuk även fast jag har fjorton andra par skor men dom är inte lika sköna som tygskor och inte lika enkla, men nu ska jag kasta iväg dom och börja använda lite mer bättre skor för jag pallar inte äta en massa piller nåmer :(.



Jag har även tvättstuga idag från 12-17 inte kul alls :(. Sen har jag ett berg med disk och lite annat som måste fixas. Idag ska jag vara med petra iallafall och hitta på något skoj, vi har lite småplaner så vi får se vad som händer och fötter ;). Nu ska jag kila ner till tvättis och hämta upp lite kläder, puss!

/Carin

äntligen

Publicerad 2011-01-27 15:11:26 i Allmänt,

då var bilden snart klar då och det känns hyfsat skönt nu ska jag börja kolla mina nya beställningar, ska leverera fem bilder på måndag så allt ska vara klart till dess + att jag ska skissa upp en bild på en drake till emilia som ska tatuera sig ;).

/Carin

beach 2011

Publicerad 2011-01-27 11:18:17 i Allmänt,

5 små portioner om dagen. 3 av dessa små mål kommer bestå av frukt. Dom andra två av antingen fisk, kyckling eller sallad och två tabletter morgon och kväll ;) . Med andra ord, inga problem för mig. Älskar allt det så.. :) Plus att jag ska skippa allt med socker som godis, läsk och allt annat onyttigt 

/Carin

Wednesday!

Publicerad 2011-01-26 17:52:34 i Allmänt,

då är man hemma igen. Har varit borta hela dan känns det som, först skolan sen kom mamma och hämta mig från skolan för vi skulle och handla lite på coopi sen for vi hem och rasta hunden och käka sen tillbaks till skolan. Men idag har det varit ganska lugnt vi har inte gjort speciellt mycket. Från 11:45 - 13:25 fick vi sitta och lyssna på en tandhygienist som visade en massa saker osv och som pratade danska och jag förstod typ hälften av vad hon sa. Efter det tog jag 13:36 bussen hem och bytte om sen gick jag och mötte Elli på stan :) och sen gick jag, elli och amanda hem till elli och sen tog vi en liten promenad till sun boutique och sola och efter det tog vi en fika på nyfiket;) och sen gick vi hem till hon och bara tog det lugnt och busade & mös med valparna för dom far troligtvis nästa vecka :(. Nu hade jag tänkt vara lite duktigt och göra klart den förbannade tavlan så jag får in lite money;) och sen börja på en ny och börja med middan.

/Carin

god morgon

Publicerad 2011-01-26 06:42:43 i Allmänt,

har vaknat halv sex idag det började med att hunden vela gå ut så jag fick göra det, sen ville hon ha mat så jag passade på att fika då också och jag hade lite mer än en timme på mig så jag hann duscha också. Så nu sitter jag framför datan och tråkar sålänge tills jag måste gå till bussen som går 07:09 vi hade faktiskt sovmorgon idag men jag måste dit och fylla i nått papper som jag har glömt innan utvecklingssamtalet som jag visst hade idag och hade helt glömt, men tur att min mentor ringde och påminde mig. Nu ska jag börja klä på mig och söka reda på mina böcker sen beger jag mig mot bussen.

Bjuder på en liten söt bild när jag sitter och målar, anja var också lite sugen på att måla tror ja? hon doppade nosen i färgen.

/Carin

6 dagar kvar...

Publicerad 2011-01-24 10:19:05 i Allmänt,

har just kommit till skolan, sitter i datasalen och skriver om mobbning kul kul. Jag är hyfsat less på skolan just nu, vill vara hemma och sova för jag är så jäkla trött fast jag somnade där vid elva nån gång och då borde jag inte vara trött. Hur som helst slutar jag 14:40 idag och då ska jag hem och ta en promenad med min lilla vildnig och sen ska jag vara med petra och hitta på nått :). Jag känner mig riktigt lat just nu så jag orkar inte skriva om mobbning det är såååhäääär tråkigt så jag håller på att somna snart, sen har jag matte efter det här och det kommer jag verkligen inte att orka med, pallar inte med en massa x och y och en massa siffror på en måndagsmorgon :(.

/Carin

23 januari

Publicerad 2011-01-23 21:05:44 i Allmänt,

nu är det inte många dagar kvar tills jag slipper skolan i fem långa veckor, guh så skönt det kommer bli. Imon har jag sovmorgon till 09:25 ganska skönt det också. Nu ska jag fika nått och se I robot och gå ut med hunden en sista gång och sen hoppa i säng.

/Carin

2011.01.23

Publicerad 2011-01-23 11:01:51 i Allmänt,

godmorgon alla snygga, har vaknat för ett tag sen. Jag har varit på en promenad med hunden vid halv tio tiden för hon behövde verkligen springa av sig. Det blir väl sen att gå sen en gång till mot sandviken och släppa henne. Nu ska jag göra lite frulle och kolla tv.

/Carin

Utkast: Jan. 22, 2011

Publicerad 2011-01-22 18:59:24 i Allmänt,

Jag har varit ute men anja sen halv fyra på ett ungefär och nu är vi hemma. Vi har gått runt kulturstingen och sen gick vi förbi jonny och mamma för jonny har inte sett anja på flera månader. Fast det blir nog en till promenad senare ikväll innan niklas kommer, just nu ligger hon på sin bädd och sover. Ska ta och se solsidan och göra klart engelska häftet.

/carin

tjugoandra januari

Publicerad 2011-01-22 17:46:05 i Allmänt,

nu ska jag borsta tänderna för andra gången idag hehe, klä på mig ordentligt med kläder, sen ska jag börja gå mot elli och lämna lite saker till småttingarna och gosa lite med dom och ta en långpromenad med Anja ;)

/Carin

lista

Publicerad 2011-01-22 13:19:07 i Allmänt,

Dag 1: En bild på en person du saknar just nu
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du är kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

A true love story never ends.

Publicerad 2011-01-22 10:40:33 i Allmänt,

god morgon på er. Idag är det ganska skönt ute så då hade jag tänkt ta en promenad med hunden och lite sånt, gå förbi elli och lämna lite saker till små valparna och prata lite. Sen får jag se vad jag ska hitta på, måste iaf förbi mamma och lämna inköpslistan på tavlor och ramar. Jag har ännu 6 bilder kvar att måla och jag ska föröka hinna med allt under helgen så att allt är klart tills praoen. Nu ska jag försöka väcka niklas till liv. Vi får höras så länge.

/Carin

6 dagar kvar

Publicerad 2011-01-21 10:28:11 i Allmänt,

då var det fredag igen, hade tänkt fara på stan med mamma men jag vet inte om jag orkar ha sån jävla m värk. Nog för att jag hade behövt hämta lite mera färg och penslar från håkan på colorama. Jag har faktiskt börjat måla magnus tavla och jag trodde inte att den skulle bli så bra som den blev eller blir rättare sagt. Jag är ännu inte klar med den men bilder kommer upp senare idag.

/Carin

jag har 178683520 saker att göra..

Publicerad 2011-01-20 15:37:51 i Allmänt,

imon är det äntligen helg och jag har tre beställningar som ska vara klar tills på måndag och 1 beställning som ska vara klar till nästa vecka så jag har en del saker för mig. Snart ska jag fara och handla med mamma och kolla en sväng på stan om jag hittar nått annars får det vara. Efter det ska jag fara på colorama och köpa färg och sen en solning där efter. Jag har engelskan som jag också måste göra men det får vänta tills ikväll. Nu ska jag plocka undan, göra mig i ordning och skriva inköpslistan.

/Carin

2011.01.18

Publicerad 2011-01-18 21:09:23 i Allmänt,

Hade tänkt att hoppa i duschen men jag har inte kommit så långt som ni kanske märker, måste göra det nu snart för jag måste komma i säng tidigt. Men som tur har jag kort dag imon slutar 10:50 men jag känner mig ett gäng trött efter denna dag jag hatar verkligen tisdagar, man börjar 08:00 - 16:20. Men en sak fick mig på bättre humör, jag fick nämligen mvg på hygien provet? eller vad det  nu var och det sjukaste är att jag inte hade pluggat till det och skrev det på 25min helknasigt asså. Sen blir det att plugga latinskatermer tills läxförhöret imon bläää. Nu ska jag hoppa i dyyschen.



/Carin

But I got something good

Publicerad 2011-01-18 10:08:52 i Allmänt,

Jag har hål i 3 timmar, så jag tog 09:21 bussen hem. Har just druckit en granatsmoothie nyttigt och bra. Nu hade jag tänkt att göra klart bokrecensionen och sen blir det en liten powernap på de hela och tillbaks till skolan fram till 16:20. Jag döör snart!



/Carin

GODNATT!

Publicerad 2011-01-16 22:07:00 i Allmänt,

Nu ska jag slå på en film och sen sova. Börjar 09:25 skönt med lite sovmorgon iaf, nu kommer jag kunna sova gott eftersom jag är klar med matten och svenskan. Nu har jag bara 10 dagar kvar i skolan sen slipper jag skiten i 5 lååånga veckor.

Och från det ena till de andra så blir det hårdträning med pappa nu. Det blir att åka skidor 3-4 ggr i veckan och gymma 4 ggr i veckan med pappa och elli. Eftersom det var ett av mina nyårslöften så måste men ta tag i det på allvar. Plus att jag ska börja igen med att skippa pasta, ris och potatis och allt onyttigt och börja dricka citronvatten varje morgon, snacka om att jag kommer bli nyttig. Har klickat hem den här lilla saken som jag ska käka i ungefär 1 månad i samband med träningen.



/Carin

söndag

Publicerad 2011-01-16 19:14:02 i Allmänt,

Har just fått lite mat i magen har glömt att äta, har bara käkat frulle idag hehe. Jag har varit lite insatt i matteboken kan man säga. Drog en solning med mami, tänkte att hon också behövde lite värme plus att hon har fått ett solkort av mig som hon inte har nyttjat så det var på tiden. Vi tog en liten promenix också i det här "fina" vädret, men det var skönt iallafall. Längtar till vårsolen kommer fram, jag blir sjukt trött av allt detta mörker. Men jag ska försöka kämpa igenom det. Nu ska jag ta och fylla upp ett bad och stoppa en örtansiktsmask och lyssna på musik. Sen blir det att kolla solsidan, har väntat hela veckan!



/Carin


dålig uppdatering.

Publicerad 2011-01-15 16:24:40 i Allmänt,

lite dålig uppdatering kanske men med tanken på att jag har haft magsjuka och för att jag har fullt upp med anja och valparna. Jag är ett gäng sliten, har bara fått några timmars sömn inatt. Elli kommer iaf vid åtta, känner att jag måste hem och sova i min säng och ta ett varmt bad. Nog för att det är mysigt att sova med valparna men dom vill inte alltid sova, man kan säga att det är full rulle här. Har varit duktig och byggt ihop ett litet hus åt dom också. Nu ska jag städa undan lite här och gå ut med anja.

/Carin

Stormur frá Rjóðri

Publicerad 2011-01-12 18:18:34 i Allmänt,

Har inte fått vetat nått, bara för att du har varit rädd att jag kommer tycka illa om dig och det har gått fyra månader. Fyra långa månader och har inte hört ett enda ljud ifrån dig. Har nämligen bara två ord till dig.. Fuck you!



Stormur frá Rjóðri 

† 29/9 2010.



2011.01.11

Publicerad 2011-01-11 13:18:12 i Allmänt,

Idag ska jag börja måla min första tavla, det ska bli spännande och se hur det blir. Lägger upp bilder senare ikväll.

/Carin

saker att tänka på!

Publicerad 2011-01-11 00:14:20 i Allmänt,

ni som kommenterar att ni vill beställa bilder av mig, tänk på att ange erat namn och efternamn samt telefonnummer för det blir en lättnad för mig och för kunden.

/Carin

till Magdalena Johansson!

Publicerad 2011-01-10 23:21:38 i Allmänt,

Det kan jag absolut göra. Ge mig ditt telefonnummer så hör jag av mig fort som möjligt, Om du har fler önskemål kan du nå mig på 070/3742320 dygnet runt.

/Carin

05:50 ringer klockan..

Publicerad 2011-01-10 21:49:05 i Allmänt,

då var man nyduschad och fräsch igen. sitter och kollar på the break - up en jäkligt bra film samtidigt jag sitter och kollar lite tik namn. Och funderar om jag ska köpa saker imon till magnus tavla som jag ska måla, den kommer bli galet snygg om inte annat. Nu ska jag fortsätta kolla klart filmen och ställa klockan på 05:50 fiifan!



/Carin

Utan musik, inget tecknande.

Publicerad 2011-01-10 13:31:34 i Allmänt,

Sånt här måste jag lyssna på när jag tecknar.


Swedish House Mafia vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza
Tech N9ne - Dysfunctional
Duck Sauce - Barbra Streisand
Rihanna ft. David Guetta - Who's That Chick
Katy Perry - Firework


/Carin

till anonym

Publicerad 2011-01-09 20:09:35 i Allmänt,

fick en kommentar att jag skulle rita en bild på ett djur som jag har eller hade och just nu har jag inga djur så jag ritade en bild på en av mina gamla nymfparakiter birdina.


/Carin

dåligt med sömn

Publicerad 2011-01-09 15:52:18 i Allmänt,

kunde inte somna igår och jag som hade tänkt att vända på dygnet, det ska bli spännande och se hur det blir när skolan börjar igen. Hur som helst hamnade jag framför en film och sen kom katti och emma hem så då gick jag och snackade med dom. Sen började emma prata om en film som jag hade tänkt se för längesen men glömt så vi började kolla den. En film med Richard Gere. Jag har hört folk prata om den filmen förr men det har bara inte blivit helt enkelt, och shit vad jag grät när jag såg filmen. Sen därefter kolla vi en annan film och jag somna sen gick jag till mitt rum och magnus kom tydligen hit vid fyra fem tiden. Katti och emma börja leva om som några IDIOTER och jag fick DAMP! fyfan mina säkringar går direkt när jag inte får sova. Så jag somnade vid halv sju tiden, usch idag ska jag tvinga mig att somna tidigt.



/Carin

peppar peppar ta i trä.

Publicerad 2011-01-08 23:21:56 i Allmänt,

nu börjar det lida mot sitt slut, nu är det inte många dagar kvar av lovet och till skolan börjar igen. Själv hade jag inte tackat nej till några extra dagar. Men jag behöver bara överleva 2 veckor i skolan sen har jag prao i fyra veckor och sen lov veckan där på så jag kan egentligen inte klaga. Kommer tillbaka till skolan andra veckan i mars. Men jag känner mig lite less på skolan, men jag ska försöka tänka positivt så länge det bara går, peppar peppar ta i trä. Dom här månaderna kommer gå otroligt fort längtar bara till april/maj och just därför kommer det att gå segt bara för att man längtar till något! plus att nu är det inte länge kvar tills jag och jessi fyller år hehe. Nu ska jag slå på en rulle känner att jag måste försöka vända tillbaka på dygnet om jag nu lyckas med det återstår att se. adios amigos.

/Carin

The OC

Publicerad 2011-01-08 15:21:23 i Allmänt,

Hej allihopa! sitter och kollar på center stage turn it up och såg att Peter Gallagher var med så fick värsta suget att börja kolla oc igen vilket blir nionde gången kan nästan allt utan till men jag tröttnar inte på serien helt enkelt för att den är så galet bra och det är ändå bara fyra sesonger så varför inte?



/Carin

svar på kommentar!

Publicerad 2011-01-07 23:48:26 i Allmänt,


till anonym: Jo det är för att jag helt enkelt tycker att den hundrasen är den finaste rasen av alla och jag tror att man väljer hundras efter sig själv som person. En rottweiler vill ha väldigt starka band till sin ägare och vill bygga upp starka band och har även ett starkt psyke men är även hur go som helst på insidan. Den behöver inte vara ond bara för att utseendets skull, och det är de folk tror om rottweilers. Men det beror helt enkelt på ägaren hur man uppfostrar den. Och det är därför jag tycker om dom helt enkelt och vill skaffa min första egna brukshund. Dom är väldigt populära som familjehund också. Sen vill jag kunna ha en tålig hund som orkar mycket och tål en hel del. Jag skulle aldrig tänka mig tanken att skaffa en liten hund för det är inte jag helt enkelt.




/Carin

ny beställning

Publicerad 2011-01-06 17:42:02 i Allmänt,

Nu ska jag börja rita av dom här två sötsakerna. Jag kommer att lägga upp bilden så fort den är klar och lite andra bilder så håll utkik.



/Carin

2011.01.06

Publicerad 2011-01-06 02:23:48 i Allmänt,

varken jag eller oskar kan sova så vi kollar på Bert det var ju som ett tag sen man såg den filmen hehe. nu ska vi fortsätta kolla filmen och hoppas på att vi somnar snart.

/Carin

svar på kommentar:

Publicerad 2011-01-05 18:55:42 i Allmänt,

du har inte skrivit om du har några nyårslöften, har du det? ;)

Jo jag har nyårslöften inte bara en utan flera.

1.  Jag ska ta mina bilder upp till nästa steg och det är redan en som ska annonsera mina bilder på "en viss affär" här i gällivare.

2. Jag ska jobba ihop pengar till min alldeles egna vovve som jag ska köpa till våren.

3. och jag ska börja träna som ett psyk!

Det  var nog allt.

/Carin

2011.01.05

Publicerad 2011-01-05 17:04:35 i Allmänt,

Då har jag blivit förkyld och fått feber jippi vad roligt, eller så inte. Mår så inte alls bra har ont i huvudet. Men mamma var snäll och hämtade ut ett hm paket till mig idag hade glömt bort att jag hade beställt ett till paket. Hade inget intressant att berätta, ska ladda ner en film och sova. Godnatt.



/Carin

Dag 22 - Det här upprör mig

Publicerad 2011-01-05 14:48:02 i Allmänt,

Orättvisor kan faktiskt uppröra mig, fast ibland är det ju också en tolkningsfråga. Personer som ljuger, folk som är elaka och helt enkelt falska. Men det som upprör mig ibland är när folk avbryter en. Då blir jag riktigt irriterad om man inte får prata till punkt, det behöver inte handla om mig utan andra också. Det är några saker iallafall orkar inte skriva mer.

/Carin

svar på tal!

Publicerad 2011-01-04 21:37:40 i Allmänt,

har fått lite frågor åter igen, roligt att ni frågar.


vart bor du o trivs du bra? 

hur går det med ditt förhållande?

vill du ha nått djur?

är du gift?

: Jag bor i gällivare en liten håla i Norrland. Mitt förhållande är stabilt och underbart. Jo, jag vill ha en hund så det kanske blir en liten rottewiler till våren om jag har tid och om jag har råd, men just nu ser det ljust ut. Nej jag är inte gift eftersom jag är bara 16 år men är däremot förlovad.

vad är det för "sak" som du arbetar med? är det hemligt?

: Nej, absolut inte det är inte hemligt. Det är en av min mammas bästa vänner som har frågat mig om jag kan måla av henne på en jättestor tavla.

får jag beställa en bild av dig?

: absolut, ge bara ditt namn och telefonnummer och skicka bilden som du vill att jag ska rita av till min mail.

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Publicerad 2011-01-04 21:04:07 i Allmänt,

fan vad jag är kass på att följa den här listan alltså, men men.

ett annat ögonblick - Det måste varit när jag insåg att dom personerna som stod framför mig var mina riktiga vänner.

/Carin

En hundradels sekund

Publicerad 2011-01-04 18:33:28 i Allmänt,

helvete vad det är kallt ute! skulle egentligen inte gå ut idag men mitt paket hade kommit så jag var tvungen att hämta det. Ska fan gå i ide nu vi syns till våren.


/Carin

onsdag

Publicerad 2011-01-04 09:14:32 i Allmänt,

Idag ska jag vara barnvakt till mina småkusiner och eftersom det är -27 varma grader ska vi vara inne och baka kärleksmums och kolla massor med filmer. Sen ska jag till min pappa och hämta skidorna och en snabbsväng på stan och kolla om jag hittar nått, måste iallafall köpa en ny skiddress. Och jag hade även tänkt sola och fara förbi colorama med mamma. Har en hel del att göra idag, men hellre det än ingenting alls.

/Carin

svar på tal

Publicerad 2011-01-03 20:10:40 i Allmänt,

på några tidigare inlägg är det några som har frågat vad jag målar och tecknar, vad jag tjärnar per bild, vem det är som har lärt mig att teckna och hur många beställningar jag får.

Jag kan tjärna upp till 450:- per bild beroende på storlekar osv. Jag målar i princip allt, det är ganska nyligt jag började att måla människor och innan det var det djur och från första början var det ganska mycket infa bilder. Det är ingen som har lärt mig att rita utan det är bara nått jag kan och jag tror att har ärvt det av min pappa. Jag har haft ganska många beställningar under jul och det har vart folk som har velat beställa för att ge bort bilder som en julklapp. Just nu har jag två beställningar och ett stort projekt att utföra. Sen har jag lite andra saker på G.

/Carin

äntligen!

Publicerad 2011-01-03 19:45:30 i Allmänt,

det är bara två veckor kvar tills jag får träffa min saknade lilla sak och hennes fyra små.



/Carin 

2011.01.03

Publicerad 2011-01-03 17:05:21 i Allmänt,

har funderat i flera månader och nu känner jag mig redo för att göra det även att det gjorde satans ont. Men om man ska vara fin får man lida pin helt enkelt.

/Carin

2011.01.02

Publicerad 2011-01-02 20:22:11 i Allmänt,

har varit lite lat idag. orkade inte laga mat så jag beställde en grekisksallad, fan vad gott det var och degade framför tjenare kungen. Men jag har också hunnit med mycket ändå, har hunnit städa lägenheten sortera tvätt och en massa annat. Nu ska jag ta ett varmt bad och kika Arn - riket vid vägens slut och börja spåna lite i ett stort projekt som jag ska göra.
/Carin

nytt år och nya möjligheter.

Publicerad 2011-01-01 14:56:20 i Allmänt,

Gårdagen var jättemysig och rolig. Vi blev bjudna på middag till lillemor och firade nyår tillsammans med dom. Jag hade verkligen ingen lust att dricka alkohol så jag skippade det förutom lite vin till maten och champagne. Det var verkligen supertrevligt. Niklas kom också förbi, så vi kom hem vid fyratiden.

Och 2011 började väldigt bra. Ska ta mina bilder till nästa steg och tjärna mer pengar. Plus att min mamma har bestämt sig för en sak som jag ska få, en sak som är väldigt stort och mycket på mitt ansvar. Så eftersom året började bra för min del hoppas jag att det fortsätter så också.

/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela