29/7

Publicerad 2011-07-29 15:39:39 i Allmänt,

chacha! 
sitter i bungalown och bara tar det lugnt, sitter och kollar the king of quenns medans carro och becca sover. Har hunnit dusha, nu ska jag försöka klura ut vad jag ska ha på mig ikväll. Väntar på att jennifer ska komma med en ny ögonbrynspenna och ögonbryns noppare. Jag var klantig och glömde det hemma. Tror jag ska ta och avrunda här och fortsätta kolla min favvo serie och hoppas på att människorna vaknar snart, peace!



/Carin

PITEÅ

Publicerad 2011-07-29 01:29:36 i Allmänt,

2 timmars sömn inatt, var typ död när jag vakna. Mötte upp becca och carro vid SJ sen tog vi tåget till luleå & därifån men buss in till piteå. När vi kom in till stan drog vi på max och tjockade oss och pratade gojja ett bra tag, efter ett bra tag bestämde vi oss för att dra på stan och kolla läget och möjligtvis inhandla något. Jag hittade faktiskt lite grann & jag är nöjd med dagens inhandling iallafall, hoppas att jag hittar mer imon. Efter några timmars vandring på stan och bland alla affärer tog vi bussen till havsbadet och chillade här i timmar och sen drog vi en pizza. Sen har vi packat upp och hängt i våran bungalow och lyssnat musik och intagit lite alkohol hehe . Sen blev det kvällsbesök/käk hos malin och roger, sen träffa jag jennifer och hennes polare samt kusinen min. Så jag sökte upp syster och pratade med henne ett tag. Efter det drog jag hem för jag orkade verkligen inge mer. Är helt färdig efter denna dag och nu behöver jag verkligen sömn. Tagga morgondagen! ska knarka lite alvedon och hoppas på att febran försvinner. Natti!.






/Carin

gästbloggar

Publicerad 2011-07-27 22:12:38 i Allmänt,

chacha bloggen, lillasyster här! tänkte gästblogga lite här dårå. storasyrran ska fara iväg nu på lite misson, så jag ska vara snäll och vara hundvakt åt lilla noomisen!
ville bara tillägga att carin är världens bästa storasyster. ♥



/ katti jungfall

27/7

Publicerad 2011-07-27 13:27:18 i Allmänt,

fan så regnar det nu igen. Lyckades somna vid fyra tiden nån gång och vaknade av att mamma ringer som en galning, väckarklockan ringer o har 4 missade samtal och 7 sms som jag inte hade svarat på hehe... hade tänkt att ta en promenix med noomi men då börja det att spöregna & då vare bara att vända om vid dörren. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen och sen gå ner till tvättis och börja tvätta alla jävla kläder . Efter det blir det att vänta på morsan så jag får fara på stan och köpa kläderna som jag vill ha .

/Carin

gårdagen

Publicerad 2011-07-26 14:35:33 i Allmänt,

vid fyra tiden hängde jag med cissi sara och katti på stan en sväng och gick igenom alla affärer i princip. sen chillade vi ett tag ute och sen mot kvällen blev jag upphämtad av sara & cissi så vi for runt o kolla läget på stan och mötte upp cicci och gabbi sen. Efter ett tag hoppa vi alla in i cicci s bil och åkte runt ett bra tag. Sen hamnade vi på mds parkeringen och pratade med lite folk, efter en stund hamnade vi på statoil ett tag. Så kom hem vid tolv tiden & sen kom martin förbi en sväng och var social & pratade lite gojja. Sen kom jag och cissi på att klockan började bli ganska sent så vi prompa hem till henne och slumrade till vid tre tiden nån gång.

/Carin

dålig på att uppdatera?

Publicerad 2011-07-22 18:00:33 i Allmänt,

jaaa, vem orkar sitta vid datorn när det är toppenväder ute. Har iallafall varit i byn sen ondags & imon åker jag hem för att tvätta en massa kläder som ska med till piteå och fixa lite annat som ska med . Hur som helst har jag suttit i solen typ hela dan, badat, käkat massor med jordgubbar och lyssnat musik & nu håller vi på att grilla. Sitter ute på verandan och chillar järnet och väntar på maten, har inte käkat på hela dan .

Imorgon på morronen kommer mami och katti för att hämta mig äntligen! Avrundar här, ska vara social med några grabbar .

/carin

I'm praying, screaming and crying.

Publicerad 2011-07-19 00:36:20 i Allmänt,


nu vet jag vad jag är utan, ropa mitt namn och rädda mig ifrån mörkret. väck mig. Allt detta kan jag inte tror att jag inte kunde se förvaras i mörker, men du var där framför mig, fick öppna mina ögon för allt, utan en tanke,utan en röst, utan en själ. Det måste finnas något mer, men jag kan inte tro det om jag inte får höra det ifrån dig. Jag försöker döda smärtan och bearbeta vissa tankar om oss, men det går inte. Hur jag än gör så finns dom kvar. Texten på min vägg påminner mig om hur jag trodde det var & just då trodde jag på att den stämde. Jag vill måla väggen svart eller dölja den med en tavla.


The king of Queens

Publicerad 2011-07-18 23:16:29 i Allmänt,

nu har jag laddat ner första säsongen av the king of queens, väntar på att andra säsongen ska bli klar snart. så ska jag slå på första episoden, yeeey! .





/carin

for till byn

Publicerad 2011-07-18 22:59:14 i Allmänt,

mot kvällskvisten drog vi till byn, det fanns ingenting att göra här hemma så vi orkade inte stanna i stan. När vi kom dit hade mommo bakat så vi fikade och surrade på, sen hann det bli ganska så sent så då blev det kvällsfika också. Efter det tog vi en kvällsprommis med hunden upp på kalhygget och sen har vi virrat runt där ett bra tag sen gick vi hemåt till stugan och åkte hem vid halv tio tiden. Ganska så skönt och mysigt att vara i byn, tror jag åker ut dit i veckan och stannar där 1 vecka.





/carin

hinner inte med!

Publicerad 2011-07-18 17:25:59 i Allmänt,



bara på en sån här kort tid så har den här lilla saken utvecklats extremt mycket. om en vecka ska vi börja träna spår och lägga på mer lydnad. Sen börjar valpkursen till hösten, vi ska även börja träna henne att stå. mentaltestet i maj och nästa sommar utställning i vännäs. Den här tjejen kommer bli vass, hehe.

Blurring and stirring - the truth and the lies.

Publicerad 2011-07-18 01:26:16 i Allmänt,

Jag är så trött på att vara här, undertrycks av alla mina rädslor. Din närvaro dröjer fortfarande här och det kommer inte lämna mig ifred eftersom jag tänker på dig då och då. Dessa sår kommer inte tycks läka, denna smärta är alldeles för verklig. Det är bara för mycket att tiden inte kan radera. När du grät skulle jag torka bort alla dina tårar, när du skulle skrika skulle jag kämpa bort alla dina rädslor och jag höll din hand genom alla dessa år. Men du har fortfarande hela mig. Ditt ansikte och din röst har hemsökt gång på gång mina drömmar. Jag vill vakna av att mina drömmar blir verklighet.



/carin

17/7

Publicerad 2011-07-17 22:51:19 i Allmänt,

helgen har varit helt okej fast det har också varit som en berg och dalbana. Men som tur är har jag haft evve och varit med henne två hela dagar. Vi har skrattat och flummat oss som vanligt, pratat om allt mellan himmel och jord även tagit promenader med milleboy och noomi & kollat på utomlandsresor.










sen har jag även hunnit fara förbi magnus ett tag eftersom min morsa var väldigt seg att komma hem idag och fick ingen hundvakt under några timmar så då fick jag gå till magnus och hängde där ett tag och var social med han och erika. Sen vid tio tiden for vi till coop och storhandla. Nu ska jag ta och fylla upp badkaret och ta ett bad, sen kolla nån film.




/carin

go kväll

Publicerad 2011-07-16 18:05:43 i Allmänt,


fan vad dåligt väder det är, usch vad less jag blir. Har också huvudvärk tror jag ska knarka alvedon, ladda ner en massa roliga filmer och slappa dela kvällen. Orkar inte göra nått, mitt huvud EXPLODERAR snart!
/carin

innan jag kände dig

Publicerad 2011-07-15 16:59:28 i Allmänt,

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

- melissa horn

15/7

Publicerad 2011-07-15 15:11:28 i Allmänt,

fick lite sovmorgon idag, vaknade vid tio tiden av att hunden hoppar och har sig i sängen & vill ut... sen har jag sprungit upp och ner i tvättis, städat halva lägenheten än så länge.. har faktiskt halva kvar. Men jag tror jag sparar det till kattis istället. Nu ska jag ner i tvättis sen städa mitt rum lite snabbt sådär, ut med hunden, ta en dusch och sen chilla tills evve och milton kommer :)

/carin

126 ORD

Publicerad 2011-07-14 18:55:27 i Allmänt,

För alla gånger du stod bredvid mig. För alla fel som du har gjort rätt. För varje dröm som du har gjort till verklighet. Du är den som höll upp mig och lät mig aldrig falla. Du är den som såg allt och förstod mig. Du var min styrka när jag var svag och du fick mig till en bättre människa. Du såg det bästa som fanns i mig och du lyfte mig när jag inte kunde nå. Du sa att ingen stjärna var utom räckhåll, du stod bredvid mig hela tiden. Jag hade din kärlek, jag hade allt. Jag är tacksam för varje dag du gav mig allt. Jag kanske inte vet så mycket, men jag vet så mycket att allt är sant som du sagt.



Skulle bara inte ta allt för givet.

/carin

20110714

Publicerad 2011-07-14 18:24:23 i Allmänt,

två promenader med noomi idag, Ska träna snart i ca 1tim sen blir det nog bara att ta det lilla lugna, kanske en film eller nått sånt. Får se hel enkelt. Imon kommer evve iaf och det ska bli superkul får se vad vi ska hitta på. Nu ska jag springa ner till tvättis en snabbis och boka tvättstugan -.- drygt som fn men nån måste ju tyvärr.

/carin

PÅ ETT PLAN, NÅGRA TIMMAR HÄRIFRÅN.

Publicerad 2011-07-13 22:50:29 i Allmänt,

Jag och evve har nämligen planer att åka utomlands om inte så länge, och jag är verkligen taggad till tusen! Det finns knappt någon sol här, dom flesta dagarna här består av regn och blåst och jag vet inte om jag kan kalla det sommar precis. Just därför hade det varit så underbart att komma härifrån med en av mina bästa vänner och bara ligga på stranden, sola och bada hela dagarna & lite galenskaper såklart! hehe. Kan inte tänka mig nått bättre.



Det lockar verkligen - jag vill dit nu!

/carin

back in town.

Publicerad 2011-07-13 12:25:14 i Allmänt,

Kom hem igår vid ett tiden ungefär, sen har dagen bara rullat på och jag har haft fullt upp hela dan nästan. Idag blir det nog att kontakta veterinären IGEN eftersom min lilla vovve har bitit av sin andra huggtand & det ser inte så mysigt ut, fattar inte heller hur hon lyckas... Funderar även på att åka tillbaka till stugan för det finns inte så mycket att göra här heller. Nåväl vet inte hur jag ska göra känner mig lite tankspridd på nått sätt. Nu ska jag slå en signal till min mor och höra om hon kanske orkar hämta mig.

/carin

20110711

Publicerad 2011-07-11 23:10:39 i Allmänt,

tog en springtur här på kvällskvisten och kom hem efter en timme, tog nästan direkt en iskall dusch och nu ligger jag i soffan och myser och kollar johan falk. Imon blir det hemåt för min del, ska börja packa ihop lite av noomis saker så allt är halvklart iaf. Nu ska jag ut med hunden och sen packa.



/carin

svar på kommentar

Publicerad 2011-07-11 19:31:25 i Allmänt,


det är var så här att jag har sett alla stieg larssons filmer och det är några av dom bästa svenska filmerna som jag har sett. Av en slump kollade jag bara upp vad Lisbeth Salander hette på riktigt vet inte riktigt varför och kommer inte ihåg heller. Hon hette Noomi rapace, tyckte att det var snyggt och det namnet blev en av dom tre favoriter som jag skulle ha till min valp. Varför jag just tog det namnet var för att Noomi Rapace är en mörk tjej med ett skarpt psyke och folk missbedömer henne i själva Stieg Larssons filmer. Därför fick hon heta noomi, hon är mörk med ett väldigt speciellt psyke och folk tror fel om sånna hundar som hon och har fått helt fel uppfattning om just hennes egna ras. Själv älskar jag rottweiler och vet hur speciella hundar det är, men jag tror inte att det går att hitta någon trognare hund än just en rottweiler.

HAHAHA!

Publicerad 2011-07-11 11:15:04 i Allmänt,

lyckades hitta just ett klipp från en gammal serie som man kolla när man var lite och som jag och magnus tittade på för några veckor sen, så jäkla typiskt oss alltså. Tur att vi har våran humor för vi har ju aldrig tråkigt hehe .


/carin

NOOMI

Publicerad 2011-07-10 22:29:33 i Allmänt,

insåg just vilken förändring/skillnad det har blivit på mitt lilla monster, shit vad stor hon har blivit stor.


smider planer hehe

Publicerad 2011-07-10 20:17:55 i Allmänt,

har lite planer på g med evve, väldigt bra planer som jag verkligen ser fram emot. Nu ska jag fortsätta kika på hotell .
/carin

8/7

Publicerad 2011-07-08 08:27:37 i Allmänt,

förkyld och dassig tjej här! det verkar som att det inte vill försvinna. Men det spelar ingen roll, idag blir det pyn och pajalamarknaden .

/carin

6/7

Publicerad 2011-07-06 06:51:16 i Allmänt,

vilken jävla natt alltså. Efter att vi hade sett 40 year old virgin gick jag och la mig, och hunden hade redan gått i sängen och paxat sen skönaste delen av bäddsoffan -.- plus att hon sov så jag kunde inte flytta på henne. Så min rygg är typ av nu, eller jaa nått åt det hållet iallafall. och när man lägger sig i sängen börjar man typ att koka ;o då har jag ju varit ute i solen hela dan och har typ bränt mig! så då tog dey ytterligare ett tag att somna, hojj vilken cirkus. Lyckades somna vid halv två tiden iaf, men då väcker hunden en och vill ut 05.42 kollade på klockan med ögonen i kors och sen var det bara att gå ut. Hade tänkt att börja bädda ihop lite och packa ner lite småsaker, sen fika och efter slappa framför tv n ett tag. Åker hem vid 12 tiden och det ska bli fettskönt!

/carin

mobilbloggar

Publicerad 2011-07-05 21:44:58 i Allmänt,

ligger i soffan och kikar 40 year old virgin. Efter filmen blir det en promenad med vovven och sen är det sängen som väntar. Imon blir det hemåt vid 12 tiden, ska råna min fader på lite pengar (om jag kan) sen förbi hälsokost och köpa lite saker, träna och sen åka till byn tror jag.. vet inte riktigt än, men det lutar nog åt det hållet. För på fredag blir det pajala marknaden och skulle tydligen få pengar av mommo så då är det lika att åka till byn och vara med dom i nån dag. Nu ska jag fortsätta kolla filmen tjing!

3/7

Publicerad 2011-07-03 23:25:00 i Allmänt,

har verkligen kunnat/fått sova ut idag, hunden vaknade halv tolv sen for vi abborrtjärn så att hon fick springa av sig ett tag. Sen for mamma och köpte glass till mig♥ för jag är fortfarande sjuk...... Efter det har jag kollat en massa bra filmer och bara tagit det lilla lugna fram tills 6 tiden då jag for och hälsade på fammo och visade "min lilla människoätare" som fredde säger. Sen efter ett tag kom fredrik förbi och vi fikade och pratade en massa strunt med katti och elin. Efter nån timme där kommer faster hem just innan man skulle fara, men jag hann slänga några ord med henne också. Några minuter efter det ringer min lilla mor och säger att hon har packat mina och noomis saker så vi hoppade i bilen och drog till stugan. Troligtvis blir det väl att stanna här till onsdag eller torsdag, men jag kanske drar till dokkas på tisdag istället och lirar lite tv-spel med moffa HEHEH. Annars blir det en snabb titt förbi byn och sen till pajalamarknaden som är i helg.

/carin

jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Publicerad 2011-07-03 14:34:15 i Allmänt,

Ibland känner man sig så trasig och att allt ligger verkligen på botten av något som är väldigt djupt. När ska man få känna sig helt trygg. Samtidigt önskar man att det fanns någon som kunde lyfta upp en från allt mörkt och gjorde så att vissa saker blev lättare än vad dom egentligen var. När man har fått känna så en gång, vet man hur det känns att bli älskad av någon annan. Man behövde aldrig tveka om det var rätt eller fel, man visste att man hade en person som var speciell och älskade en för den man var. Man kunde säga vad som helst till varandra och bevara varandras hemligheter utan att någon annan visste om det. Dock vet man inte om samma kärlek kommer varas förevigt, kärleken är ett livslångt ämne som följer med en under hela livet. Men sen kan man välja att gå skillda vägar, och även pröva på andra saker. Det kan vara ganska bra ändå på samma gång, för det kan få en att inse vad man egenligen vill. Sen att inse vem man egentligen vill vara med. Man behöver inte alltid se saker som ett slut, det finns nya chanser om man är beredd att satsa.

I know what I have done wrong and I regret it, but at the same time has it made me to realize what I really want.

/carin

I know what I have done wrong and I regret it, but at the same time has it made me to realize what I really want.

sänghäng

Publicerad 2011-07-02 16:51:41 i Allmänt,

trött och sjuk tjej här! jag håller på att bryta ihop. Är täppt i näsan och det är ett av det värsta som finns, sen har man åkt på feber och halsfluss & hela paketet så här ligger man i sängen och kan inte göra ett piss, förutom att äta en massa isglass, vila och kolla American pie.





/carin

F U C K !

Publicerad 2011-07-02 09:46:29 i Allmänt,

Godmorgon!

eller.. idag är det inte så bra morgon kan jag ju säga. Jag har fått halsfluss och feber, great! vi skulle aldig ha gått i regnet, men men. Nu ska jag slå på american pie och gosa lite med mitt lilla monster som just har vaknar till liv.

/carin

vilken bra dag!

Publicerad 2011-07-01 13:28:39 i Allmänt,

jag har hunnit med en hel del redan och klockan är lite över ett. Varit ute men noomi, tagit en springtur, varit i abborrtjärn även varit & bokat tid till min första gaddning och fixat lite annat med johan. Nu ska jag hinna hoppa i duschen innan mamma kommer, ska till frissan och pröva en massa uppsättningar av hårförlängningar och boka tid till det eventuellt, samt klippning och färgning & hade lite funderingar på att pimpa mina öron också med några till hål iaf 2 till så får se hur det blir. Nu ska jag hoppa i duschen. puss!

/carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela