peoples always leave

Publicerad 2010-03-31 18:00:20 i Allmänt,

nu är det bara en dag kvar som återstår sen är det lov och de kan inte bli bättre. Det kommer också i rätt timing också, all min energi är slut och ja känner att jag bara inte orkar mer. Just dom här veckorna har varit som tyngst men de kom man igenom, allt skolarbete är inlämnat och nu kan jag äntligen pusta ut. Over and out!




/Carin

tråkiga rubriker

Publicerad 2010-03-28 21:54:17 i Allmänt,

Känns verkligen som söndag idag grått och tråkigt. Men jag fick iallafall hem min lilla vovvsing idag som har varit med sandra i hennes stuga i några dagar, känns otroligt skönt när hon är hemma igen. Hade tänkt att plugga hela kvällen men jag han klart med engelskan och matten plus att jag har läst ut svenska boken så nu ska jag svara på några frågor om boken och sen är jag helt klar. Att söndagar ska kännas så tunga, tummen ner för det. Jag kunde inte låta bli att beställa underkläder från hm så jag gjorde de, jag hade tänkt att ja skulle vara lite snål men det gick inte tyvärr over and out!
/Carin

Publicerad 2010-03-28 00:04:38 i Allmänt,

fick just reda på att min lilla vovve kanske måste opereras om inte det inte fixar sig med hennes mage. Men det är de värt, har grymt ont i magen just nu.

jag älskar dig lillskiten!♥

Våfflor ♥

Publicerad 2010-03-25 15:11:40 i Allmänt,

Höll nästan på att glömma att det är våffeldagen idag, nog för att jag är dålig på att hålla kolla på sånt men nu var de emelie som påminde mig och det är inte första gången heller. Så idag blir de våfflor här hemma och katti ska få göra dom med ett rent nöje. Hoppas att jag kan smaka lite eftersom jag har så svårt att svälja, det är så tråkigt när jag har får leva på piggelin och varmakoppen som jag har  nästan ätit en hel vecka, lite enformigt.

nu har jag äntligen hittat de som jag har sökt ett bra tag. Imon ska jag be mamma hämta ut det från apoteket. Jag har fått jätte tunt hår och de har blivit helt konstigt efter jag har slutat äta mina vitaminer när jag har vitaminbirster, kanske inte så smart av mig att jag sluta äta dom. Men jag har börjat äta dom igen för inte så längesen, men hur som hellst så vill jag få tjockare hår och längre desutom så jag hittade Priorin och det ska tydligen fungera jättebra. Så nu ska jag testa dessa piller i drygt tre månader, de var efter tre månader man såg mer och bättre resultat. Hoppas att jag får perfekt fint hår till sommaren. Peace and love♥
/Carin

Hon är en sann levnadskonstnär, för hon älskar livet. Sitt Eget.

Publicerad 2010-03-24 13:57:33 i Allmänt,

sorry för en dålig uppdatering, men nu sitter jag och knaprar på en pencillinkur som jag ska äta i 10 dagar till och jag måste äta fyra stycken om dagen. Och jag som har svårt att svälja pencillin. De är så att jag har fått vara på halsodling och tagit massa läskiga blodprover och en massa andra skumma saker. Så igår fick jag veta att jag har fått en ganska rejäl halsinfektion. Jag kan knappt sova på nätterna, de gör så ont att svälja känns nästan som att man sväljer knivar plus att jag har feber. Men det är ganska skönt att vara hemma och vila ut sig men jag måste ändå plugga lite smått så jag inte hamnar efter och sen har jag service de är fettnice;) Har inget mer att tillägga ska ringa mamma och be hon hämta ut mitt paket som har kommit och slå på Twilight. Ha de gött!♥






klockan tickar..

Publicerad 2010-03-20 13:21:54 i Allmänt,

Igår var de min sista dag som barnvakt, och de firar vi med ett hallelujah moment. Sen när jag kom hem kom carro fanny och frida och niklas jonta matti och max var redan här när jag kom. Senare kom pontus och vi alla drog till manuella, sen snurra vi runt stan och hamnade bland marknadsstånden och blablabla.. men kortfattat var kvällen toppen och man fick skratta ett gäng, helst till max och filip som pratar sin gojja;) Avrundar här ska hoppa i ett varmt mad med hjärtat ♥

vi lekte lite med kameran igår♥
/Carin

fredagsmys

Publicerad 2010-03-19 16:38:00 i Allmänt,

Jag måste bara tillägga att denna person är en av dom få gryma på jorden. Helt otrolig, man hade gjort vad som helst för att få hennes röst.

En av världens mest finaste låtar.
/Carin

dagens rubrik

Publicerad 2010-03-18 17:38:28 i Allmänt,

Inatt fick jag 3timmar och 15minuters sömn. Jag känner mig som död! Men de lönade sig att vara vaken till klockan 04.00 och träna till provet för det gick bra tyckte jag inga svårigheter alls trodde att de skulle vårare än så men icke.Nu har jag tänkt att krypa ner i sängen tills klockan 19.15 - är barnvakt ännu en dag men idag är de den sista, de känns otroligt avslappnande. Nått som är fettnice är att vi börjar klockan 10 imorgon och vi ska till blåforell och sen har vi frilufsdag efteråt. Tycker att de låter som en toppen dag och plus att de är marknad.

En sjukt skön låt som jag ska sitta & lira tills jag kan hela låten på gitarren.


John blund kommer inte inatt

Publicerad 2010-03-17 21:58:27 i Allmänt,

sitter här ännu en kväll till, men imorgon är det sista dagen som barnvakt. Jag hoppar nämligen över fredag för de är marknad och sen har jag andra planer för kvällen. Men ikväll fick jag sällskap av hjärtat som kom hit och var gullig att hjälpa mig och plugga lite so för imorgon har vi prov om judendomen ganska intressant faktiskt men vissa saker är b o r i n g ! Men ska stanna uppe så länge jag orkar och plugga plugga plugga.. sen sover jag dom timmarna eller timmen som blir över. Och nu ska jag avrunda här, måste göra kvällsfika till cassie och få henne att somna så jag kan få fara hem någon gång.


Otroligt fin låt!



/Carin

2tusen10

Publicerad 2010-03-16 14:59:03 i Allmänt,

kom just innan för dörren och jag har längtat efter denna dag hela helgen för att min lille valp skulle komma hem. Men nu har elli stuckit hem till byn och vovvsingen är med. så hon kommer först hem hit på torsdag -.- men de är bara att hålla ut antar jag, men jag längtar så tills när hon sover med mig de är så otroligt mysigt med en liten valp i sägen. Fast egentligen ska hon inte sova i sängen utan på hennes enorma bädd men de ser så kallt ut på golvet. Vissa kanske tycker att de låter konstigt men jag har inge problem med de utan jag tycker snarare att de är det bästa med att ha djur, allt gott sällskap och deras närhet!

/Carin

ingen dag är den andra lik

Publicerad 2010-03-15 18:01:49 i Allmänt,

Äntligen har jag hittat linserna som jag vill ha. Jag har kollat runt på en massa olika sidor och på färgadelinser.se hade dom fått in nya linser så nu ska jag beställa mina efterlängtande linser. De som var toppen med de hela var att man fick köpa ett startpaket och rabatt får man på de hela, med vätska och allt supernice!






/Carin

vårkänsla i kroppen

Publicerad 2010-03-14 13:59:57 i Allmänt,

Jag har en liten fundering på att börja rida igen och nu väntar jag bara på ett svar av cecilia. De var någon som stod före mig, men hoppas att jag får platsen istället. Antingen får jag svar idag eller nu i veckan spännande.
/Carin

livet är som att cykla, man måste hålla balansen för att klara sig.

Publicerad 2010-03-10 17:36:02 i Allmänt,

nu är de bara en dag kvar i skolan för min del, sen drar jag till luleå med hjärtat över helgen och bor på hotell. Men under den här veckan har jag fått svälda halsmandlar, ont i halsen och jag får äta penicillin that's great! Jag tror att de räcker såhär, ska lägga mig i ett varmtskummigt bad.

man kan aldrig få nog av Gustav Svensson.

you can always get what you want, but not this time.

Publicerad 2010-03-02 00:01:20 i Allmänt,

Hatar allt jävla skit snack bakom ryggen! Och folk som inte lyssnar. Utan tror att det är sant som dem vill höra. Så jävla löjligt. Folk som tror mer på skit snack än riktiga sanningen. Asså seriöst förstår mig inte på sådant. Varför gå runt och snacka en massa skit om folk man inte känner. Det är ju det som är så töntigt att man skrattar åt det. Men folk är ju som dem är. Men ärligt talat så orkar jag inte lägga ner min tid på att försöka bry mig det är ju dem som är löjliga inte jag.




bokat och klart!

Publicerad 2010-03-01 18:00:29 i Allmänt,

nu är det fixat och klart har nämligen bokat ett dubbelrum till mig och hjärtat den 12 mars när vi ska till luleå och shoppa guh så underbart!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela