lördag

Publicerad 2012-03-31 10:15:41 i Allmänt,

morron!

Jag har redan vaknat vid sju för att hjärtat skulle till jobbet...... fast jag somnade om ett tag ;b vid nio tiden tog jag en promenad med vovve på skoterspåret upp mot dundret, det var kanonsol fast lite kyligt. Kom just hem, ska hoppa i sängen och slå på ett avsnitt av OC:) tjing!

några rader

Publicerad 2012-03-31 08:55:13 i Allmänt,

Igår spenderade jag nästan hela dagen med Therese elsa och Magnus, det var jättemysigt. Fick hämtning av Magnus nån gång på dan ;b hur som helst så åkte vi till snickis vars tess o elsis var. Jag har lekt med lillan och alla vi 4 satt och kolla pingu hehe ;) på eftermiddan kom Erika förbi och då blev det hämtmat, efter allt babbel och lek så hjälpte vi tess o packa för att hon skulle till stugan. När vi var klar rullade vi hemåt och jag tog en snabbdusch, sen drog jag till mango ensväng. Sen kom hjärtat och hämtade mig. Jag var svintrött redan vid 9 tiden ;o när vi kom hem så la vi oss i sängen nästan direkt o somna <3

 

Fredag!!

Publicerad 2012-03-30 12:15:21 i Allmänt,

Hey!

Kom just hem från mommo, jag for dit och käka frulle efter jag och mamma hade varit på promenad med vovven :) Snacka om finväder imorse, och nu snöar det :( Ska slå på ett avsnitt av OC och käka lite naturgodis ;b Nu ska jag slänga mig i sängen och lata ett tag. Herrå!

dagvild!

Publicerad 2012-03-29 10:11:10 i Allmänt,

Tjabba!

snacka om att jag är snurrig, trodde att det var onsdag idag, fattar inte hur jag har fått för mig det haha ;b Kom hem för ett litet tag sen, har varit och tränat fyrbentingen och det gick ganska så bra idag, hon är ju i ett års trotsen och jag blir lite irriterad....... men snart är det över som tur är ;) Nu ska jag byta om och käka lite frulle, sen försöka ringa o väcka Magnus om de nu går. tjingeling!! :)

gokväll!!

Publicerad 2012-03-27 22:09:59 i Allmänt,

Tja!

vilken toppendag det har varit ;b Började med att Erika hämtade mig vid 4 tiden så for vi hem till magnus, vi fika och kollade när Magnus spelade nått svincoolt spel ;p sen drog vi till snickis 5 vars alla var samlade ;) Äntligen är tess och dom här! Det blev fika och massa babbel där. Sen vid 8 tiden drog vi hemåt. Och nu ligger jag i sängen med min prins & kollar the walking dead, värsta myyys! ;) aja nu ska vi kika ett nytt avsnitt sen sova, natti !!

Tisdag

Publicerad 2012-03-27 11:19:50 i Allmänt,

Idag är det tisdag, inte vilken tisdag som helst. Jag har längtat efter den här dan i flera veckor! För att idag kommer Therese Elsa och frank :D ska strax göra mig redo och slå en pling till Magnus och se vad han sysslar med :) Just nu ligger jag i sängen och kikar OC ;b måste verkligen kliva upp snart, dehär går inte.. ja kan ju inte ligga i sängen hela dan ;) tjing!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_195736842.jpg" class="image">

söndag!!!!

Publicerad 2012-03-25 17:53:33 i Allmänt,

Tjabba!

Ligger i sängen och kollar OC, jag har världens huvudvärk, den vill liksom inte försvinna... har haft det sen jag vakna :( Ska knarka lite alvedon och försöka vila ett tag, sen ta en kalldusch, och hoppa i mina myskläder :) tjingeling.

240312

Publicerad 2012-03-24 17:28:54 i Allmänt,

den här fina saken ska få hamna under mitt bröst, jag lääängtar! jobbigt att det är drygt 2 hela månader kvar..

Lördag

Publicerad 2012-03-24 17:18:03 i Allmänt,

vilken kanon dag det har varit :) Vaknade vid åtta tiden, gick ut med vovven och det var strålande sol ute. Vid 11 tiden drog jag mamma och oskar till dokkas, katti och cissi kom dit med skotern :) Vi har varit ute hela dan, grillat, cissi katti och jag tog en tur med skotern ner till sjön och kolla lite ;b Sen har jag hjälpt moffa med att mäta nå lister och vare nu va, vi båda blev less tillslut så vi satt oss i soffan och käka karra istället hehe ;p Vid två tiden ville oskar hem så vi plockade ihop lite saker sen åkte vi till stan igen. Hade vela stanna där längre men men.. Just nu ligger jag i sängen och kollar OC ska strax springa ner till tvättis och hjälpa mami, efter det blir de en promenix med fyrbentingen och efter det ska jag ta en lååååång dusch ;b tjing!!

gokväll!

Publicerad 2012-03-23 22:47:04 i Allmänt,

Tjena tjena!

Ska strax hoppa i sängen och se några episoder av oth tills jag somnar... Dock saknar jag min andra halva som är i byn.. Får hoppas att jag somnar lika fort utan honom "/ Hursomhelst blir det byn imon på morgonen, blir nog där hela dagen, kommer bli kanon ;D Nu ska jag krypa ner under täcket, nattinatti!!

Fredag!!

Publicerad 2012-03-23 11:29:17 i Allmänt,

Tjabba!

Härligt med fredag. Vaknade vid åtta, kunde inte somna om efter att hjärtat for till jobbet.. så jag kikade tv ett tag sen blev det lite tråkigt så jag och mami åkte mot dundret och promenerade med vovven :) Idag händer det väl inte så mycket, hade tänkt fixa mitt rum med mamma.. kanske göra ett besök på dollar och uträtta lite andra saker ;b Imon blir de byn som gäller, ska dit för att fixa o dona med allihopa ;b Hoppas att denna dag går fort så att man får åka till byn :D tjing!!

gårdagen

Publicerad 2012-03-23 08:17:59 i Allmänt,

Igår hade jag tid hos tandis kl 8 på morronen.. och kl 12 skulle jag tatuera mig hos Eva i Töre. Så det blev lite stressigt men vi hann i tid som tur va ;) Det tog ca 50 minuter, och jag blev supernöjd med tatueringen! När jag var klar bokade jag in en till tid ;b så 25 maj åker jag tillbaka dit och då ska jag göra en fjäder under bröstet, kommer bli skitsnyggt! När jag var klar drog vi hemåt igen.. Vi stannade på nått ställe och käka, minns inte vare hette, men det var gott iaf ;b Sen när vi började närma oss hakkas var jag så less att åka bil, hade svinont i röven också haha ;p När vi kom till stan hämtade mamma ut mitt hm paket, lämnade av katti o Emma hos oss. Sen for jag och mamma till mommo o moffa för att käka maaaat, och efter det tog vi en promenad med noomi. Jag var svintrött när jag kom hem och hade världens huvudvärk ;s så jag o Oskar kikade bb, sen kom hjärtat och hämtade mig :)

Tisdag

Publicerad 2012-03-20 09:30:18 i Allmänt,

gomorron!

Har vaknat för en liten stund sen, ligger dock ännu i sängen och kollar tv ;b ska strax kliva upp och ringa mamma så hon får hämta mig för hade tänkt ta en promenad upp mot dundret med min fyrbenta kompis. Måste passa på att vara ute i solen när de väl är kanonväder och blå himmel annars får man ju ångest ;) Jag längtar superdupermycket till sommaren!! Kollade bilder ifrån förra sommaren och jag vill vara så brun igen, får fan ångest när man är såhär blek, usch usch.. På fredag måste jag och köpa ett nytt solkort och ett gymkort ;b Nääh, nu ska jag kliva upp och göra någon nytta :) tjingeling!

TJENA!

Publicerad 2012-03-19 22:07:49 i Allmänt,

Jaha då var man några hundralappar fattigare.. Har just klickat hem nya träningskläder från stadium ;b Nu ska jag bara hitta några snygga träningsskor till de också, ja vill ha reebok zig.. Men blev lite snål igen hehe ;) Ska fara och kolla om dom finns på intersport eller Erikssons och om dom råkar finnas så kommer jag garanterat köpa dom, bara för att dom var så fräsiga ;D Aja har inget mer ointressant att berätta. Ska slå på tv:n en sväng och invänta min snygging ;) natti!!

19032012

Publicerad 2012-03-19 18:26:28 i Allmänt,

tjena!

ska försöka skrapar ihop ett inlägg hära medans jag sitter och väntar på att morotskakan ska bli klar ;b För ett tag sen tog jag en långpromenad med min fyrbenta kompis, superhärligt vare. Jag hade solen mot mig hela vägen och Håkan hellström som sjöng i mina öron ;) När jag kom hem blev det käk och sen har jag kikat några episoder av oth. Blev lite less tillslut så jag slängde ihop en morotskaka bara sådär mitt i allt haha ;p Ska väl börja med garnering nu, efter det blir de en promenad IGEN och därefter hoppar jag i duschen. Tjingeling !!

HAHAHAHA!!

Publicerad 2012-03-19 10:30:04 i Allmänt,



Det är lika roligt varje gång, när det väl händer att någon idiot bara slänger ur sig nått om min hund bara för att hon är en rottis. Jag får jämt snälla och positiva kommentarer om noomi, vilket är jättekul :) Men idag mötte jag grannkärringens son utanför huset när jag var påväg in. Då slänger han ur sig; nå var det allt fel hund du har skaffat hurru du. Självklart blev jag nyfiken och vill höra vad han hade att säga så jag frågade vad han menade med det. Då står han där som någon hundexpert och berättar massa negativa saker om rottisar. Fattar inte folk att man kan göra en pudel farlig om man bara så vill det. Visst har rottweiler haft dåliga rykten, men nu klassas en rottis som en vanlig schäfer så.... Min hund har aldrig gjort utfall eller varit aggressiv, hon är dominant och vaktsam, vilket jag har lärt henne att vara. Hunden blir vad man gör den till som sagt. Efter att han hade berättat allt frågade jag om han var klar och frågade om han kunde berätta allt positivt om hundrasen, då stod han där och kolla på mig som om jag var dum i skallen haha ;b då sa jag; precis, det är lätt för folk att döma.. och du är exakt en sån person, vänd om och gå härifrån innan du blir lunch till min hund, idiot. :)

måndag

Publicerad 2012-03-19 08:15:01 i Allmänt,

morron!

då var de måndag igen.. Ligger ännu i sängen hehe ;b väntar på att mamma ska bli klar hos tandis så vi kan fara och promenera med vovven :) och från det ena till de andra så fyller noomi 1år idag :) nääh, ska nog börja klä på mig snart, får avrunda här, herrå!

lördag

Publicerad 2012-03-17 23:02:46 i Allmänt,

Denna dag började med att mamma hämtade mig ifrån hjärtat, för att vi skulle ut och promenera med vovven. Efter det tog vi en fika hos mommo o moffa, o pratade lite gojja med Mobbo och spelade air hockey ;b Jag orkade inte vara där så länge så jag o mami for hem... sen har jag latat och kollat lite king of queens. Vid 2 tiden for jag och hjärtat på marknaden, hittade ingenting.. sen mötte vi cecilia och marc så vi drog på manuella ensväng :) När vi hade gått klart på marknaden åkte jag & Martin o köpte glass hehe ;) sen har jag hunnit träna ensväng oxå. Dagen har gått svinsnabbt ;p mamma hämtade upp mig vid 10 och skjutsa mig till
Martin, nu ligger jag i sängen och kollar bröllopsfotografen.. kommer nog somna strax, är sjukt trött ;b aja ska nog avrunda här. Natti!

16032012

Publicerad 2012-03-16 08:13:04 i Allmänt,

Jaha då var de fredag igen.. Jag ligger ännu i sängen och hjärtat har farit på jobbet. Ska strax klä på mig och slå en pling till mamma så ska vi fara och promenera med vovven. Det är ju svinhärligt ute, men de blåser ;s Funderar om man ska göra ett ryck och fara på coopi sen en sväng, måste på Apoteket, även handla hem lite.. Och från de ena till det andra så äre ju marknad i helg, wiiiii. så ska väl försöka få med mig Magnus på marknaden, får se hur de nu går :) aja nu ids jag inte skriva nåmer, hejs ;b

15032012

Publicerad 2012-03-15 09:01:09 i Allmänt,

morron!

Idag är jag på jäkligt taskigt humör. Mami har bombat mig me sms hela morronen för att jag skulle till tandis 07:50 och dra ut en tand ;o så har just kommit ifrån tandis och nu ligger jag i sängen o kollar plastikdoktor 90210 och är helt bedövad i käften, kul kul :( ska dit nästa vecka på torsdag o dra ut en till tand, fast då äre sista gången som tur är.. och efter de drar jag till Töre och sätter lite bläck i huden ;) nu ska jag krypa ner under täcket och vila ett tag innan jag ska till Veronica och fixa håret :) herrå!

HEJ!

Publicerad 2012-03-13 18:42:27 i Allmänt,

Har just slängt mig i soffan och ska slå på ett avsnitt av king of queens. Jag tog en promenad efter jag hade varit hos Maria och Danne, de var superhärligt! Fast ja tror att jag håller på att bli sjuker igen... inte kul :( jag fryser & har ont i huvudet o halsen, ska nog ta ett bad sen ;b nae.. nu ska jag kika lite king of queens och vänta på att katti ska komma hem, tjingeling!

Tisdag

Publicerad 2012-03-13 13:43:55 i Allmänt,

Tjabba!

har lite tråkigt så jag slänger upp ett litet inlägg här ;b Idag har jag hunnit med en hel del, vid tio tiden for jag till mommo & moffa, men dom hade dragit till byn så jag tog en långpromenix med mamma o vovven, sen satt vi ute i solen ett tag och efter det drog vi på coopi. Jag köpte massa bakgrejjor eftersom jag skulle baka ;) sen for vi och spanade jackor, men jag hittade typ ingen.... o jag är i ett stort behov av en ny jacka! ;o får nog beställa en istället ;b hursomhelst har jag bakat nu och ska snart slå en pling till Maria och höra om hon är hemma, så kanske jag går dit en sväng med katti :) äääh, ids inte skriva nå mer.. hejdå!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_193720480.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1259247/images/2012/pic_193720540.jpg" class="image">

american horror story

Publicerad 2012-03-06 18:58:59 i Allmänt,

efter att man har nött OC och One tree hill sjuhundraelva gånger så blir man juh ganska så less hehe ;p jag och hjärtat har börjat kolla en serie som heter american horror story, svinbra faktiskt ;b herrå!

söndag!

Publicerad 2012-03-04 15:30:48 i Allmänt,

min lilla mor kom och hämtade mig ifrån martin vid 11 tiden elr nått sånt.. ;p kom hem och bytte om till lite varmare kläder, sen drog jag ut på en promenix med byrackan. Har även hunnit kika oth och käkat popcorn med syster ;b nu ska jag slå en pling till herr Kihlberg och höra om han vill hitta på nått.. tjingeling!

morron!

Publicerad 2012-03-03 10:20:53 i Allmänt,

har vaknat för en liten stund sen, ligger i sängen och lyssnar musik. Ska strax hoppa i kläderna och gå ut med vovven. Ännu en dag med goväder, lite senare blir det en långpromenad ;)

-

Publicerad 2012-03-03 10:16:51 i Allmänt,

Detta fick jag med mig hem från luleå: fyra tröjor, linne, klocka, nagellack, örhängen, en töjning, mobilskal, trosor, bh, skor. Det bästa inköpet var skorna :)

fredag

Publicerad 2012-03-02 15:02:55 i Allmänt,

tjabba tjena!

snacka om goväder ute, man blir ju värsta glad när solen kikar fram och när det är varmt ute, de känns verkligen som vår :) Jag har iallafall hunnit vara ute på en långpromenad med mamma och odågan på morronen. Sen käkade jag och katti frulle hos mommo o moffa fast dom hade åkt till byn ;p och när jag öppnar kylskåpet hittade jag jordgubbar, så vi käkade dom till frukost ;D hehe. Efter de for vi på coopi ensväng, sen åkte vi hem och nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk, inte kul :( ska väl börja göra mig redo snart och invänta herr Kihlberg, så ska vi väl fara och inhandla lite städsaker o massa annat onödigt.. Herrå!

påväg hem

Publicerad 2012-03-01 17:09:11 i Allmänt,

äntligen är vi påväg hem från luleå, sitter på tåget och lyssnar musik. Jag har svinont i fötterna och är superdupertrött! Nu vill jag bara hem och ta en långdusch och slänga mig i soffan o krama min bebis ;) Har fyndat en del och är supernöjd, hittade allt jag behövde så tummen upp för de :) bilder kommer upp sen, nu ska jag lyssna på musik och försöka sova ett tag så att tiden går fortare!

morron!!!!!

Publicerad 2012-03-01 05:48:00 i Allmänt,

Jag somnade lite innan ett.. gissa om jag är trött nu! Har vaknat till och från hela natten och sovit jättedåligt.. När jag tittade på kl var den 05:06 så jag orkade inte ligga kvar i sängen för jag hade ändå inte kunnat somna om..... så jag gick ut och hämta pengar och rastade hunden i samma veva hahaha! ;p nu ska jag slänga mig i soffan och kolla lite tv å mysa med min bebis ett tag, tjingeling!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela