DET VAR ÖDET!

Publicerad 2011-02-26 11:52:59 i Allmänt,

Sitter hos jonny nu, är och checkar läget hur det är med mamma. Det är sjukt fint väder så jag och katti gick kulturstrigen hit. Jag är värsta sugen på att fara ut och åka skidor nu, men jag måste inhandla lite saker först. Innan vi kom hit så stötte vi på Björn Nagander, helt sjukt!  Han är så galet snygg, grrrr!;) Det måste varit ödet, helt klart. Fan vad jag kan har tur ibland ;). Nu ska jag inte slösa min dyrbara tid på att dryga vid datan.

/Carin

OH HAPPY DAY!

Publicerad 2011-02-25 12:00:41 i Allmänt,

Nu är det helg och det känns helt u n d e r b a r t. Just nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma och hämta mig och skjutsa mig till elli en snabbis, sen ska vi vidare och handla och jag ska slösa pengar om jag hittar nått  ska även hämta ut några paket;). Nu ska jag göra mig i ordning, ni får ha en underbar fredag allesammans puss!

/Carin

JAG ÄR SÅ GLAD!

Publicerad 2011-02-23 22:28:54 i Allmänt,

gookväll allesammans! :)

Idag har jag varit ledig och det har varit grymt skönt. Gårdagen var toppen, nu längtar jag bara tills jessi kommer hem:). Nu ska jag ta och slå på andra avenyn sen blir det dejt med john blund;).

Och måste bara säga att jag är så himla glad för att nu har jag fått pengar till min lilla vovvsing;). Nog för att jag vet att mamma är inte så mycket för det just nu pga Anja. Men som sagt nu har jag lyckats spara tillräckligt med pengar till en liten bebis. Kan knappt vänta, vill ha en liten hårig gosig sak som ser ut som en liten nallebjörn och som har stora tassar. Det är så mysigt!



/Carin


17ÅR!

Publicerad 2011-02-22 05:51:35 i Allmänt,

Idag är det inte vilken dag som hellst. Utan det är min födelsedag, idag blir jag ett år äldre. Det känns inget speciellt med 17. Vill bli 18 nån gång. Men hur som hellst ska denna dag firas med släkten och familjen, sen till helgen får vi se vad som händer, eller så sparas det till när jessi kommer hem eftersom vi båda har då fyllt år. Men som sagt ett år äldre och många erfarenheter rikare. Nu ska jag börja klä på mig sen blir det jobb som står på listan. Bilder kommer senare i kväll.

/Carin

-

Publicerad 2011-02-20 13:19:48 i Allmänt,

har inte orkat blogga på några dagar, uppdaterar senare!

I'm lost, can you hold me tight?

Publicerad 2011-02-17 22:01:33 i Allmänt,

fy fy och fy!


Imon är det fredag och jag tackar gudarna för det. Tror jag inte hade orkat en dag till. Känner mig helt överkörd av en lastbil eller något liknande. Mår inte alls bra idag, fast moffa fick mig på bättre humör som vanligt. Men man har 1345264 tankar som snurrar runt i huvudet hela tiden och jag vet inte hur jag ska göra, har en hel lista med saker som ska hinna med under helgen och under den kommande veckan. Ska nog slå min pappa en pling imon och höra om han vill ta en fika på tisdag när jag fyller år, hoppas på det bästa iaf. Från de ena till det andra så måste jag hoppa i lådan nu, klockan ringer 05:45.

/Carin

-35,4

Publicerad 2011-02-16 06:23:01 i Allmänt,

Godmorgon!:)

Har vaknat 05:40 och klädde på mig hur snabbt som helst, sen gav jag voffsingen mat och hann fika lite sjäv också. Sen fick vi ut i 20min och termometen visade -35,4 brrrrr.. Fatta vad kallt det är:(. Jag är i princip klar, ska bara borsta gaddarna och gå ut med hunden 1 gång till sen kommer mamma och hämtar mig;). Nu ska jag ta och plocka undan lite här och se om katti ska till ska till skolan;).

/Carin

2011-02-15

Publicerad 2011-02-15 13:16:51 i Allmänt,

Imon hamnar den här bilden på en STOR tavla tillsammans med massa klarstarka färger. Ska fara och inhandla allt möjligt till tavlan imon, guh så roligt det här ska bli!:)



/Carin

- 33,8

Publicerad 2011-02-15 11:13:53 i Allmänt,

Chacha!:)

Idag är jag ledig och det känns helt underbart med tanken på att jag har jobbat hela helgen, så nu är det bara tre dagar kvar tills helg igen då. Tur att jag får vara ledig i helg;). Men det spelar ingen roll just nu, hoppas bara på att denna vecka kommer gå fort för idag är det precis en vecka tills jag blir ett år äldre;). Vi hade lite planer om att fara till luleå och fira min födelsedag. Men jag vet inte hur det blir med det, ska ändå slösa en jädrans massa pengar eftersom jag ska köpa mig en egen present, och inte vilken present som helst :). Så luleresan och shoppingen får nog vänta ett tag till skulle jag tro.

Från de ena till det andra.. vaknade jag halv sju imorse och var superduper pigg! och jag kunde inte somna om så jag gick ut med hunden ungefär lite mer än en halvtimme sen kom vi in lite över sju . Så då kokade jag lite te och kollade TV och somnade till halv tio, och sen gick jag ut igen med vovven och fyyyfan vad kallt det var! Men kan tro att istiden börjar närma sig sakta men säkert:(. Just nu vill jag ha sommar och sol, solbrända bruna ben, blekthår, kunna gå barfota och äta isglass hela dagarna:(. Hoppas det blir en bra sommar i år!

/Carin

GOD MORGON!

Publicerad 2011-02-13 11:48:42 i Allmänt,

chacha! :)

Jag har vaknat för ett litet tag sen. Somnade två igår, det blev att kolla andra avenyn så det blev lite sent så jag är lite förvånad att jag är uppe såhär tidigt hehe;). Sen var jag med evve igår, vi satt och pratade i flera timmar;).Sen vid ett tiden började vi båda bli "lite trötta" så evve gick till erika och jag velad inte vara själv så jag gick och film med cissi elin och katti.

Denna dag kommer att bestå av jobb ända till 20:00 sen vet jag inte vad som händer och fötter. Ska iallafall kolla lite på tågbiljetter / priserna. Annars blir det väl att gå till dom på sj och prata med dom om biljetter, pris osv . Men det får jag göra imon, nu ska jag göra mig i ordning, sen jobbet.

/Carin

WALK IN TO THE SUN.

Publicerad 2011-02-12 19:52:30 i Allmänt,

Tjena alla snygga!:)

Här sitter jag nyvaken och är ännu trött, känner mig lite halv död på ett ungefär. Idag har jag börjat 07:00 så jag har stigit upp klockan 06:00, då när man sover som bäst ska man upp:(. Det har varit fullrulle idag iaf så jag bytte på schemat idag så jag går em imon istället så jag får sovmorgon till tolv och så går jag till 20:00 så det känns ganska skönt att man inte behöver lägga sig så tidigt idag iallafall;). Nu sitter jag och inväntar melodifestivalen med katti, egentligen är det inget som jag precis har följt och gillar inte det så speciellt mycket heller, men va fan spela roll då har man nått att se på iaf;). Nu ska jag slå på TV och ringa pappa för jag behöver pangar hehe.

/Carin

Jag kan om jag vill.

Publicerad 2011-02-10 15:32:41 i Allmänt,

Klockan är snart 16:00 och det innebär att Magnus mango slutar och då ska vi på coopi och handla tacos:). Jag har längtat hela veckan efter det, bara för att äta tacos, det låter ganska illa hehe;). Idag blir det att skapa nya bilder med mina fantastiska ideer, men det får vänta. Före det ska jag färga och experimentera med magnus hår. Hade tänkt att göra mig i ordning, det är nog bäst att jag sätter lite fart;).

/Carin

you are like a dragon

Publicerad 2011-02-09 22:56:44 i Allmänt,

Jag har försökt hjälpa Emilia med hennes tatuering som hon ska göra;) och jag har försökt att plocka inspiration från olika drakmotiv osv och bilden blev såhär. Hoppas du gillar den :).

/Carin

H&M

Publicerad 2011-02-09 11:15:27 i Allmänt,

klickade hem lite saker från hm, passade på när det var så billigt ;)











/Carin

14 dagar kvar!

Publicerad 2011-02-08 10:42:19 i Allmänt,

Godmorgon! ;)

Inatt har jag kunnat sova ganska bra och jag har inte feber mer, nu är det bara den förbannade snuvan som måste ge sig:). Så snart kan jag börja träna igen, härligt med andra ord ;). Idag blir det att fara och handla gå en snabbis på stan, kolla om jag hittar nått och gå förbi intersoprt och lägga undan lite saker som pappa sen får hämta ut åt mig :) Och sen tänkte jag ta en solning eller höra vad petra har för sig ;). Nu ska jag fortsätta leta hundbäddar och lite sånna grejjer och göra lite frulle. Puss!

/Carin

2011.02.05

Publicerad 2011-02-05 21:44:58 i Allmänt,

Det kommer en tid då allas liv spårar ur, i ett desperat ögonblick måste du välja riktning. Kommer du att kämpa för att hålla dig på rätt väg. Kommer andra bestämma vem du är? Eller bestämmer du det själv? Kommer ditt val att förfölja dig? Eller kommer du att välkomna din nya väg. Varje morgon väljer man man att fortsätta framåt. Eller så ger man upp om man är svag. Livet rusar mot en från mörkret och när det gör det, finns det nån man kan lite på? Nån som vakar över en när man snubblar och faller och i det ögonblicket ger en styrka att ensam möta sin rädsla.


/Carin

ett liv utan kärlek är som en målning utan skuggor.

Publicerad 2011-02-04 22:30:17 i Allmänt,

sjuhundraelfte och sista inlägget för idag.

Jag lider verkligen av min förkylning och det är fett tråkigt och jag är helt rastlös och en gnutta irriterad på en viss liten pyssling. Snart är min röst borta och jag har gett upp med alla varma drycker eftersom inget verkar hjälpa. Är galet trött också men jag vet inte om jag ska gå till niklas.. Kanske lika att stanna hemma?

/Carin

powernap

Publicerad 2011-02-04 19:53:53 i Allmänt,

Shit!
Jag har just vaknat, har sovit ett tag råkade somna till oth som jag har kollat hela dan, det finns inte så mycket att göra när man är sjuk helt enkelt:(. Funderar om jag ska ta lite friskluft och hyra film och sen gå till niklas, men jag vet inte vad han har för sig så får väl slå en pling innan jag går dit. Ska väl ta och klä på mig nu.

/Carin

sjuk!

Publicerad 2011-02-04 12:00:33 i Allmänt,

.. Jag har fått feber, snuva och halsont och jag har världens panik för min prao börjar nu på måndag och jag vill inte vara sjuk då. Men jag tror jag ska ringa mommo och be hon komma förbi med isglass och halstabletter, för jag måste verkligen ta det lugnt och vila hela helgen, och jag som var så sugen på att åka skoter och idag hade jag vela fara ut och springa, men nu sket det sig :(. Det känns som att jag håller på att tappa rösten och det är ett minus jag tror mamma har smittat mig . Hade tänkt att kolla oth, har börjat kolla om den för femte gången och hur desperat är men inte då?;) Men den är så sjukt bra och det värsta är att man inte tröttnar, inte på the oc heller. Och det ska vi inte ens nämna hur många gånger jag har sett den, kan nästan allt utan till hehe;). Nog om det ska återgå till mitt tittande och kura ner mig i soffan och hoppas på att jag blir bättre.


/Carin

HAPPY FACE

Publicerad 2011-02-03 21:27:09 i Allmänt,

cha cha!

om några dagar ska jag riva ner mina tapeter, äntligen! :) På måndag blir det att fara och kolla tapeter samt lampor m.m. Mamma tyckte att det hade passat bra med en liten fåtölj i mitt rum och jag har alltid vela ha en sån med högtalare i  så får se hur det blir och om allt får plats ;) Guuh vad jag längtar tills allt är på sin plats det kommer bli så fint och stilrent ;) Mamma kan verkligen överraska en ibland.

/Carin

REEBOK EASYTONE

Publicerad 2011-02-03 09:36:08 i Allmänt,

En sak som jag blev lite förvånad över mig själv var att jag kom på hur jädrans snål jag har blivit när det gäller pengar. Jag har funderat på att köpa ett par nya träningsskor och jag vill absolut pröva på Reebok Easytone och nu ligger dom under tusenlappen så varför inte slå till? det handlar bara om 600 spänn liksom. Men jag vet inte kanske ska fråga pappa istället hehe ;). Han köper ändå allt till mig som har med träning att göra så varför inte? Jag tror inte att han kommer säga nej ändå när jag är så duktig ;).

/Carin

2 februari 2011

Publicerad 2011-02-02 09:04:35 i Allmänt,

Vad snabbt allting kan gå och vad snabbt allt kan ändras bara på några få timmar eller en natt. Fick ett samtal för ett tag sen av mamma att faffa har dött så idag blir det ingen skola för min del, kommer inte palla trycket. Tur att mommo kommer hit vid elva tiden efter hon har varit hos frissan för moffa är uppe i malmberget hos faffa. Blir nog ingen mer uppdatering idag skulle jag kunna tro.

/Carin

1 februari

Publicerad 2011-02-01 21:20:03 i Allmänt,

Jag tror jag somnar snart är sjukt trött. Har varit vaken sen halv sex imorse och haft skola till tjugo över fyra så jag känner mig ganska sliten. Jag råkade somna om imorse när jag skulle väcka Niklas så jag missade bussen så tog 08:45 bussen och det som var det bästa var att vi hade sovmorgon utan att jag visste om det, tur att jag träffa elina annars hade jag inte fått reda på nått. Vi hade även prov idag också vilket jag hade glömt bort men det gick bra, hoppas jag iallafall.. Sen förövrigt har allt annat varit ganska chill, men ändå är man så jävla trött och slite, usch!

Imon börjar jag 12:00 iaf, skönt! Eftersom vi har öppet hus så ska vara i skolan till 19:00 känns inte alls bra att vara i skolan på kvällen. Men efter det hade jag tänkt ta en låååång solning och bara njuta för jag behöver verkligen det och nu har jag solat några gånger så har fått väldigt mycket färg och helst på magen och bena även pannan. Men det är ju en positiv sak iaf, hatar att gå vit som ett lakan på vinten. Nu ska jag ta och borsta mina gaddar sen är det sängen och en film som väntar.

lite färg har man ju fått ;)

/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela