jag hatar tisdagar

Publicerad 2010-09-28 19:35:05 i Allmänt,

.. det gör jag verkligen jag börjar åtta och slutar tjugo över fyra. Jag har varit så trött idag, först hade jag svårt att somna igår kväll så jag kollade två nya avsitt från säsong 8 av one tree hill då var klockan redan halv två innan jag hade kollat klart båda avsnitten. Och före det höll jag på att klippa magnus och redan då var jag trött eftersom jag for på coop innan idol och köpte mat för jag hade inte ätit någon middag igår. Och samma hände idag.. Jag han trycka i mig en macka innan snabb bussen gick sen fick jag småspringa till sj och självklart var det äcklig mat i skolan så jag åt inte och åter igen hade jag inte med min börs eftersom den var i min andra jacka. Men nu är jag helt färdig hade kunnat somna, tror att jag ska vila ett tag har bara sovit fem timmar i natt och blev så mätt efter maten så jag behöver en fem minuters.


/Carin

Jag är varken hjälten eller boven- jag är bara lite lost.

Publicerad 2010-09-27 19:00:45 i Allmänt,

då har man varit och bränt fett i 1½ timma med mamma och sen kom pappa också och gymma. Känner mig på topp igen sjukt skönt faktiskt, jag var duktig för jag fick med mamma och träna det kändes riktigt bra och nu ska hon börja träna med mig två gånger i veckan iallafall, dom andra tre dagarna får man köra själv om inte pappa jobbar är han tvingad att följa, men det har han väl inget emot eftersom träna är hans liv. Nåväl slut snackat om det ointressanta ska fara på coopi och köpa billys till syster och sen klippa mango.

slänger in min och pappas favorit låt som alltid spelas på gymmet enjoy!


/Carin

måndag 27/9

Publicerad 2010-09-27 16:31:27 i Allmänt,

Då var man hemma igen. Snacka om vilken chill vi har haft idag, jag älskar verkligen måndagar och fredagar, men det tror jag dom flesta gör. Men jag har bara tre lektioner båder på måndag och fredag och det är mer än underbart. Jag har redan hunnit läsa ut " kort kjol " under två dagar och börjat lite smått med frågorna, sen har jag renskrivit mitt brev som vi har gjort på engelskan och nu ska jag skriva om en film på engelska och det vet jag inte riktigt om jag ska ta och göra det nu eller sen i kväll efter träningen.

Kvällen blir nog också rätt chill faktiskt. Jag hade tänkt att klippa Magnus faktiskt och efter det blir det att kolla idol för det är kval idag och det kan man verkligen inte missa. Och efter idol ska jag skriva engelskan, känner mig ganska pluggis, blev nämligen kallade det idag av linnea jenny och johanna men det kan vara bra att vara pluggis ibland då får man saker gjort iallafall. Om jag skulle ta och avrunda här och börjar röra mig mot Jonny och mamma ska nog göra det tjingeling.

/Carinfick jag min lärare att börja gråta?

Publicerad 2010-09-26 18:38:22 i Allmänt,

Som jag skrev tidigare i bloggen höll jag på att skriva en novell förra veckan. En novell som vi hade som någon slags hemläxa eller nått minns inte riktigt. Jag skrapade ihop en novell under en kväll, det var jag stolt över för att jag hade suttit och skrivit hela kvällen tills niklas kom.

Sen lämnade jag in den i tisdags och jag försökte att skicka den till min svenskalärare men det gick inte så jag fick gå och skriva ut den. Efter det lämna jag in den och gick ut och satt mig i soffan för att läsa min bok, så kom min lärare och satt sig  bredvid mig och hade skrivit MVG+ på den :o och hon hade tårar i ögonen. Det var ganska läskigt faktiskt, hon sa att det var en av dom bästa noveller hon har läst. Och bara för att jag har varit så duktig ska jag få köpa ett par skor imorgon som jag verkigen vill ha längtar. Tack mamma <3


/Carin

det gör så fruktansvärt ont!

Publicerad 2010-09-24 14:36:55 i Allmänt,

Idag blev det 20 min skola för min del. Skulle ta bort motorvärmarsladden från bilen och den small i min hand och sladden började brinna och jag fick en sån chock så jag föll i sladden fortfarande. Och det såg inte så roligt ut måste jag säga, jag tror jag aldrig har varit med om en sån smärta i hela mitt liv. Hela handflatan blev svart och jag tappade känseln i tummen och i ett annat finger. Mamma tyckte att jag skulle vara hemma men jag vela till skolan men när jag visade Ewa min had så skickade hon hem på en gång för hon sa att jag var tvungen att fara och lägga om det på akuten eller vårdcentralen. Herreguh vilken morgon alltså. Har ännu sjukt ont i handen har lust att skrika rätt ut, nog för att jag gjorde det i morse men det hjälptes inte märkta jag. Nu ska jag hämta ut pengar och fara till apoteket och sen kolla en sväng på stan om jag hittar nått att köpa.

/Carin

dåligt med uppdatering

Publicerad 2010-09-20 19:56:22 i Allmänt,

.. jag vet men det inte så mycket att sitta vid dator nu när man han en massa andra saker omkring sig. Men jag ska försöka hålla bloggen levande så länge det bara går men det kommer inte inte bli 84355342 inlägg /dag för jag har inte sått stort intresse för att sitta på datan och nöta ut mina små fina knappar.

/Carin

gillar inte att säga hejdå

Publicerad 2010-09-17 22:20:48 i Allmänt,

då är det fredag och det är kväll. Det är mörkt och tråkigt, det här var ingen dag som jag har sett fram emot utan jag har inte ens velat tänka på den. Igår har jag hjälpt therese och frank att bära massor med grejor till en enorm flyttbil för idag har dom flyttat ner till alingsås och det är verkligen tråkigt måste jag säga. Med tanken på hur mycket hon har ställt upp för mig och alltid funnits där, man jag är verkligen glad för hennes skull. Hoppas att dom kommer trivas där nere.


/Carin

skola!

Publicerad 2010-09-16 10:36:56 i Allmänt,

sitter i skolan och har omvårdnads ganska intressant faktiskt. Jag kan inte fatta att det redan är torsdag, trodde att det var onsdag idag, jag är helt dagvild. Men det är ju tur att dagarna går fort. nu är rasten slut måste kila.


/Carin

Mary-Ann

Publicerad 2010-09-15 18:09:38 i Allmänt,

En sjukt rolig sak var att Björn var med igår på tv (idol) sist jag såg han var förra somman i piteå, sen har jag inte sett han alls. Och det som är det roliga var att han snackade med mamma för nått år sen och nu kände jag knappt igen han, han har verkligen förändras nå så kopiöst. satan i gatan vad han är het shit asså! :o
/Carin

you put us behind and let him be in front.

Publicerad 2010-09-15 15:14:04 i Allmänt,

Äntligen har man fått lite mat i magen jag har varit hungrig hela dagen, fan säger jag till skolmaten usch! Idag blir det att fara till stinas och göra ett till hål i örat och sen hade jag tänkt att fara till fysioterapin och träna 1½ timma och efter det ska jag vara med min underbara pojk längtar!


/Carin

ZzZz..

Publicerad 2010-09-13 22:24:16 i Allmänt,

nu är jag klar med min andra novell, fick det som en extra uppgift för att jag har redan gjort den första och renskrivit den känns ganska skönt faktiskt. och nu har jag lagt ner nån timma på den här novellen så nu är den äntligen klar, och jag är sjukt trött. Tyvärr så har jag lovat oscar att vi ska se madagaskar och jag vet att jag kommer inte kunna hålla mig vaken länge till.


/Carin

12/9-2010

Publicerad 2010-09-12 17:55:00 i Allmänt,

gårdagen var bättre än bra. Jag elin niklas och katti käkade plankstek och sen mot kvällskvisten för niklas till vilka det nu var, jag och cissi hade jävligt skoj sen for vi ut och så träffade jag Felicia och dem. Det var den roligaste kvällen på evigheter. Det behövde jag verkigen.

Nu ska jag skynda och göra mig i ordning ska på bio med några roliga typer, dom verkar ha fått eld i röven så måste skynda mig puss!
/Carin

om du ska gå bakom min rygg kan du passa på och kyssa mitt arsle när du ändå är där.

Publicerad 2010-09-11 14:12:12 i Allmänt,

Gårdagen var helt okej förrutrom att den blev som den blev innan. men allt blev mycket bättre sen, massor med goa och roliga folk kom hit. Efter elva tiden drog några stycken så det var bara jag niklas ralle och adde kvar och lite senare kom jacqueline, sen efter adde och hon hade farit kom jacke hit. Alla kollade lite av pirates of the caribbean och sen fick jag göra upp ett skumbad till ralle och nikke. Och det såg verkligen inte bra ut måste jag säga.

/Carin

suck!

Publicerad 2010-09-08 22:05:54 i Allmänt,

nu sitter jag hos Niklas med röda kliande ögon och ett gäng snuva. Undra hur jag kommer se ut imorgon på morgonen? Som sagt tål jag inte hans söta katt ludde, men jag får väl skylla mig själv att jag har satt mig i det här. Egentligen skulle jag ha stannat hemma som mamma sa för jag behöver undvika vissa hundar och katter just nu men envis som jag är så vill jag sova med han! Nu ska jag fortsätta att klia ögonen GODNATT!


/Carin

Bad day

Publicerad 2010-09-07 17:50:21 i Allmänt,

Denna dag har börjat dåligt och kommer med säkra ord sluta dåligt också. Klantigt nog missade jag två bussar på morgonen men jag han med den tredje som tur var. Sen måste jag bara säga att jag hatar min mattelärare för att jag fick inte sluta tio minuter tidigare för att hinna med bussen, så självklart missade jag en tredje buss. Och tur som var kan Therese vara en räddare i nöden, hur ska jag klara mig utan henne egentligen? Hon kom och hämtade mig och sen när jag kom hem hade jag en hel lista med saker som skulles göra / ska göras är inte klar med vissa saker än. Jag har ännu kvar.. tvätt, städa mitt rum och dammsuga vardagsrummet, fixa en jävla massa disk, göra klart en ritbeställning och skriva en novell. Och jag undrar det själv hur fan ska jag hinna med allt det här idag?/Carin

Hold my hand

Publicerad 2010-09-06 17:32:06 i Allmänt,

ett litet kort inlägg innan jag slänger mig i duschen. Har varit på gymmet i 1½ timma är ganska så trött men inge vila här inte, efter duschen blir det att göra mat till en liten huligan och sen vidare till Jonny och mamma för att skriva ut nå papper? Nu får det vara slut babblat ska hoppa i duschen på en gång puss!

/Carin

hostar förkung och fosterland

Publicerad 2010-09-05 14:27:04 i Allmänt,

nu har ännu en helg flygit iväg och jag har blivit förkyld igen och har sjukt ont i huvet och halsen. Vet inte om det blir någon skola imon för min del får se hur jag mår imon på morgonen. Idag blir det att göra klart novellen iallafall och sen bara slappa framför en film, det kan verkligen behövas om man är krasslig.
/Carin

enda gången jag backar är när jag tar sats.

Publicerad 2010-09-04 19:48:27 i Allmänt,

då var det helg igen. Veckorna går förfort tycker jag men det är en  positivt sak iallafall, det känns som att det är söndag idag vet inte varför är lita dagvild kanske? sitter och kollar postkod och äter grönsaker och dipp, väntar på att ett program ska börja. Och nu håller jag på att bli förkyld igen! Niklas har väl smittat mig igen som vanlig =) Men tur att jag har mitt varma duntäcke som kan värma mig när niklas inte är här. Nu ska jag kila iväg och göra chokladansiktsmask Puss!


/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela