Utkast: April 29, 2011

Publicerad 2011-04-29 13:06:37 i Allmänt,

Det blev att jag gick på dansensdag iallafall igår, fick sällskap av katti & emma annars hade jag inte orkat gå.


diggade kycklingdräkten som fan, vill ha en haha!

/Carin

FREDAG!

Publicerad 2011-04-29 06:49:13 i Allmänt,

då har man vaknat för ett litet tag sen och jag är så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen! Sitter just nu och fikar helt ensam medans alla andra sover... aja så kan det också vara ibland, hoppas iaf att det bli fint väder idag. Nu ska jag inte sitta här och svamla bort tiden, måste borsta tänderna och slänga på kläder sen är det schooltime!

/Carin

ÄNGELHOLM

Publicerad 2011-04-28 22:24:28 i Allmänt,

Tidigare idag har jag kollat billiga flygresor och jag hittade från luleå till ängelholm tur/retur bara för 4276:- både för mig och min lilla mor.



har inte tänkt på det tidigare, insåg just hur jäkla långt ner jag ska flyga omg!

/Carin

over the threshold,

Publicerad 2011-04-28 22:01:29 i Allmänt,


imon är det äntligen fredag & jag är så lycklig! hoppas bara att allt går som planerat, hoppas även att vädergudarna är på våran sida. Nu ska jag vara duktig och borsta tänderna sen ska jag hoppa i min stora mysiga tröja och kolla bb godnatt!

/Carin

2011-04-27

Publicerad 2011-04-27 18:37:25 i Allmänt,

Idag har jag betalat in 4000kr i handpenning till Kullabergets kennel så nu är jag fattigare än någonsin och ikväll blir det att beställa flygresan ner till ängelholm, äntligen!



/Carin

2011.04.24 - 2011.04.25

Publicerad 2011-04-25 18:44:29 i Allmänt,

Nu bjuder jag på ett inlägg bara för att jag inte har något att göra medans jag sitter & väntar på att jag ska få tvätta ur min färg som jag har i håret. Gårdagen var toppen, var med becca på kvällen sen for vi ner till coopi och köpte glass efter det for vi tillbaka till becca och sen efter ett tag for vi ner till coop igen med matti för att köpa hårfärg hehe. Sen ännu en gång tillbaka till becca xD och sen kom jocke joppe pontus & några till dit. Så vi slingade mattis hår och chillade. Och vid elva tiden gick jag och jocke hem till mig för att hämta lite OC & sen knatade vi hem till han.

Och nu ska jag göra mig klar och packa ihop lite saker, och tvätta bort färgen & sen knata till becca och hitta på nått roligt! :)

/Carin

GÅRDAGEN!

Publicerad 2011-04-24 15:32:56 i Allmänt,

som sagt åkte jag till byn igår för att äta middag & umgås med släkten. Det var jättemysigt och trevligt och mommo hade gjort jättegod mat. Egentligen är det inte så ofta vi träffas så det var lite extra roligt att träffa vissa som man inte har sett på ett bra tag. Även Pia i kiosken blev superglad när hon såg mig så det kändes väldigt bra, man saknar byn och folket där väldigt ofta. När vi kom fram åkte vi direkt ner till farfars hus för alla var typ där men jag gick lika snabbt upp till stugan med katti och magnus. Sen efter ett litet tag kom titti & fredrik? så vi kantade ner för gångstigen återigen för att gå ner till farfars hus.
sen när vi väl närmade oss började man tänka på massa saker som man har gjort där tillsammans med farfar & farmor och helt plötsligt är dom inte där nåmer..
Sen när vi kom in var typ alla där och vi kollade på massa gamla kort sen farfar & farmor var unga, det fanns även bilder på oss när vi var små hehe. Det var jättemysigt, allt var och såg ut som förut inne i huset.
vid halv 5 tiden började jag och katti gå upp mot stugan igen för att hjälpa mommo med lite saker inför middagen, det var så härligt att vara där igen på nått sätt plus att vi fick toppenväder!
Under middagen hade vi jättetrevligt vi satt och pratade, svamla osv. Sen efter vi hade ätit fick vi en jättegod efterrätt som mommo hade bakat med hemgjord hallon/citron glass, guh så gott det var! Men efter det mådde jag inge vidare. Jag fick åka hem med pettsson och katti hängde även med till stan så jag fick lite sällskap här hemma, det är så tyst när alla är borta. Jag var helt slut när jag kom hem så jag råkade somna ett tag och sen blev det lite OC & sen slocknade jag efter ett tag igen och senare kom jocke hit. Dagen igår var helt klart bäst & jag var nöjd till 1000!

/Carin

PÅSK!

Publicerad 2011-04-23 14:17:49 i Allmänt,

utvilad? neh det kan jag inte säga... Jag hade inte tackat nej till några timmars sömn, får ångest om jag sover bort hela dagen, så jag antar att jag inte får sova nåmer. Men jag har hunnit med en hel del på väldigt kort tid, städat mitt rum duschat, ätit och nu sitter jag här hos magnus & väntar på att karin ska hämta oss för vi ska åka till dokkas idag!♥ Där ska vi träffa släkten & äta påskmiddag och ha det trevligt. Kommer att fota så bilder kommer upp senare, nu ska jag göra mig i ordning & sen åker vi.

/Carin

UNDER NÅGRA TIMMAR..

Publicerad 2011-04-22 18:59:35 i Allmänt,

Jag kan redan säga att mina ögon är helt uppspärrade känns det som och jag stirrar typ HELA tiden. Men det är väl inte så konstigt när jag har fått ungefär 3 timmars sömn sen igår. Jag är typ halvdöd & vill sova men samtidigt vill jag något helt annat och jag har ingen aning om hur jag ska göra!?! Hur som helst for jag magnus frank & therese till Luleå idag 05:00 på morgonen heh, för att dom skulle åka med flyget hem.

så jag & magnus passade på och for till the big M och käkade frulle, en toast med varm choklad stod på menyn!
Efter det åkte vi runt lite och stannade bilen utanför någon parkering på storheden och chillade, lyssnade på massor med musik, skratta & hade de gött.
Sen blev det time för lunch / middag så vi drog en Mcdonald's rive in hehe ;)
Efter det var vi nöjda och bestämde oss för att åka hemåt
Sen for vi till rauta och byta bil och där var det soligt och fint väder fast det blåste.
Efter att vi hade käkat där så for vi vidare, in till stan för att tvätta nillas bil
och efter att vi hade tvättat bilen for jag hem och tog en dusch för att jag skulle piggna till men det hjälptes inte så mycket.. så jag ska göra ett försök till att hålla min ögon öppna, men det kommer nog inte hålla så länge till.

/Carin

SMÅTTINGARNA

Publicerad 2011-04-22 13:35:18 i Allmänt,

Fick en jättesöt bild av Kullabergets kennel som önskade glad påsk! Min lilla noomi & hennes syskon.


Akilles,Daddy,Dixi,Frazze,Noomi,Rio och Stella!


I love when you smile

Publicerad 2011-04-21 14:08:01 i Allmänt,

nu är jag klar med allt som jag skulle fixa & snart far jag och magnus katti & kanske emma? till stugan för att byta bil, sen in till stan igen. Efter det blir det väl att hänga hemma hos magnus hela dan skulle jag tro, för vid 2 elr 3 inatt åker vi till luleå för att lämna tess och frank på flygplatsen för dom ska hem nu :( Men det blir nog roligt iaf, älskar att åka bli på natten i längre sträckor fast det är väl inte så mörkt nå mer, men det är mysigt i vilket fall. Nu ska jag göra mig redo för rautakoski, puss!

/Carin

CAN YOU

Publicerad 2011-04-20 20:57:50 i Allmänt,

har tagit det lugnt ett tag och bara slappat i sängen och lyssnat på musik men jag har fortfarande värk i hela kroppen. Åhhh jag tror jag dör snart! Det gör så förbannat ont! Ikväll blir det iallafall bb-mys med en söt & sen vet jag inget mer än så. Nu ska jag fortsätta att slappa & lyssna musik byebye.



/Carin

AJAJAJ !

Publicerad 2011-04-20 19:25:10 i Allmänt,

Idag har jag varit duktig & lagat middag efter det tog jag ett varmt bad för jag frös och hade sån värk i hela kroppen. Som tur var försvann den när jag badade men nu har den kommit tillbaka. Jag har verkligen jätte jätte ont! Usch jag vet inte vad jag ska göra, det bli väl att ligga i sängen resten av kvällen & kolla OC!!!



/Carin

2011.04.20

Publicerad 2011-04-20 15:58:21 i Allmänt,

kom för en liten stund sen till magnus, så nu sitter jag här och väntar på att han ska bli klar så vi kan gå hem till mig och laga middag. Innan det har varit förbi Lillmor & surrat om allt möjligt, även överraskat henne med en jättefin blombukett, bara för att hon är en underbar människa & har hjälp och stöttat mig med med en hel del ♥. Har ingen aning om vad som händer sen, har lite ont i huvudet så det blir väl bara att ta det lugnt & umgås med några söta och hoppas på att värken försvinner .

/Carin

JAG LYCKADES..

Publicerad 2011-04-20 09:34:23 i Allmänt,

vakna, helt otroligt! sitter och lyssnar musik & dricker proviva♥ Väntar på att mamma ska hämta upp mig så jag får fara och handla. Det kändes ganska skönt att vakna såhär tidigt plus att jag somnade inte så jäkla sent heller som jag har gjort dom alla andra dagarna. Så nu ska jag dricka upp min proviva borsta gaddarna sen ger jag mig iväg på storhandling på coopi.

/Carin

ONE DAY FOREVER

Publicerad 2011-04-19 22:55:46 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen, jag fick min glass idag & jag är super duper nöjd! Jag & becca gick ner till coopi och köpte glass och pratade om allt möjligt, sen knatade vi hem till hon och chillade ett tag. Fick hämtning av min mor så då for jag förbi mommo & moffa vid halv tio tiden och kollade läget & surrade lite med dom. Efter det for vi hem och nu sitter jag här i sängen och lyssnar massa bra musik och tänker slå igång OC. Jag ska vara duktig imorgon (hade jag tänkt) så jag ska ställa klockan på 09:00 sen ska jag hinna en runda och duscha, sen följa med mami på stan och handla inför helgen & fylla kylskåpet som aldrig förr. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta gaddarna, sen blir det OC för hela slanten!





/Carin

A NEW DAY HAS COME.

Publicerad 2011-04-19 19:22:55 i Allmänt,

morgonen började med att MAMMAS mobil j*vel ringer 711 gånger, så jag var inte så glad åt det. Sen gick jag till manuella för att hålla elli sällskap medans hon åt, efter det drog vi stan och köpte hårfärg & lite annat. Efter det knatade vi hem till mig och slingade mitt hår, vi båda färgade ögonbrynen och sen klippte hon mig så nu är jag korthårig hehe. Efter allt färgande & klippande drog vi en solning på 20min och sen kom ellis polare och hämtade upp oss. Fram till nu har jag inte gjort någon nytta alls, väntar på att becca & ada ska bli klara, dom är sååå snabba! vi ska väl gå ner till coopi & köpa nått gott och jag ska köpa min glass som jag har längtat efter hela dan hehe! Har ingen aning vad som händer här näst, det får vi se.



Nu ska jag chilla ett litet tag till & lyssna på go musik, samt vänta på 2 sega människor ;) Jag börjar bli sjukt sugen på glass nu! ;o

/Carin

MÅNDAG

Publicerad 2011-04-18 20:30:24 i Allmänt,

for förbi mommo & moffa för ett tag sen och mobbo var även där vilken tur alltså, vi snackade om rottisar, jag fick väldigt bra tips + att han ska hjälpa mig sen och visa lite coola saker som rottisar kan och gillar. Ser verkligen framemot det här.



Nu ska jag fortsätta att läsa lite om rottisar, kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg här. Om ett tag blir det väl att hitta på nått med becca och ada och efter det blir det väl att kolla bb med en söt.

/Carin

WAITING ON THE WORLD TO CHANGE

Publicerad 2011-04-15 12:55:26 i Allmänt,

nu har jag LOV fan vad underbart det känns. Snart ska jag till SJ och kolla flygbiljetter med mamma, sen ska jag göra lite andra ärenden på stan. Idag hade jag tänkt att börja med att måla en tavla som magnus har beställt så jag ska och inhandla färg och lite annat. Resten av dagen ska jag bara njuta av mitt lov.

/Carin

BESLUTSÅNGEST!

Publicerad 2011-04-14 08:04:22 i Allmänt,


Igår fick jag bilderna på dom tre sötaste valparna jag någonsin har sett. Nu känns det jättesvårt att välja och jag vet inte hur jag ska göra hjälp mig! Bjuder på bilderna på alla 3 små trollen.
TIK 1

TIK 2

TIK 3
/Carin

OJOJ!

Publicerad 2011-04-13 18:00:53 i Allmänt,

Efter att jag har pratat med mina underbara vänner och fått säga hur jag känner & hur jag vill göra så mår jag så mycket bättre. Jag vet inte vars jag har fått all energi ifrån, men det är nog tack vare alla underbara vänner och dom i min närhet. Under några månader och veckor har jag verkligen insett vilka som är ens riktiga vänner, dom som alltid finns där och dom som man kan ringa till när som helst, klockslag eller tid på dygnet har ingen betydelse. Det är riktiga vänner och dom betyder sjukt mycket för mig.


En annan sak som jag hade lust att ta upp är, vad skulle gällivare vara utan sina "rykten" ? Jag är så trött på att höra folk prata om allt och alla. Man vill tydligen såra alla här. Hur kan man vara så dum att tro på vad hon/han har sagt? Ska det vara så svårt att gå fram till personen som saken handlar om och fråga hur det egentligen ligger till? Du som sprider rykten lider inte, utan det är den det handlar om. Måste man alltid tro på vad alla säger? Varför ska folk bry sig som aldrig har brytt sig förr, det kallas bara för nyfikenhet. Gällivare är ett sånt ställe vars alla vet vem man är & man kan inte dölja nått utan ett rykte sprids. Därför bryr jag mig inget mer, det kommer in i ena örat och åker ut från det andra. Ibland vill man bara packa och fara bort för att slippa allt strunt här, det finns inget vettigt med att bo kvar här. Jag har bestämt att jag kommer inte bo kvar här och jag är nog inte den enda heller som tänker och känner såhär. Man behöver nog få känna sig lite anonym ibland, som att man är vem som helst. Visst kan det vara en slags trygghet att bo i ett litet samhälle. Vad gör folk om dom inte snackar? Därför orkar jag inte lyssna på allt skit, det man inte vet, det lider man inte av. Det är ganska intressant det här när man ändå tar upp ämnet. Jag tycker bara att folk är så bra på att prata och sen när man väl ser dom är dom hur goa och trevliga som helst, det är så genomskinligt alltihop och väldigt skrattretande ibland.

2011-04-13

Publicerad 2011-04-13 13:45:24 i Allmänt,

Idag på eftermiddan kommer jag att få välja min blivande vovve. Jag kommer att få välja mellan alla tre tikar och det känns ganska svårt men samtidigt bra eftersom jag är etta på tiklistan. Lägger upp bilder på tikarna när Thomas har skickat dom. Namnet är klart, nu är det bara resan som ska fixas & vänta på att dom ska blir 8 veckor, sen flyger vi ner och hämtar hem henne.

/Carin

I KNOW WHO YOU ARE!

Publicerad 2011-04-13 08:10:18 i Allmänt,

Jag har insett att allt blir inte som man alltid har tänkt sig och saker som man aldrig trodde skulle hända händer. Men kan inte bara gräva ner sig och gömma sig ifrån allting, man måste finna styrka och ljuset igen. Man måste helt enkelt göra det som känns bäst för en själv. Det är bara att acceptera att folk förändras & man kan inte göra något åt saken, om man inte accepterar det fastnar man och vägrar att gå vidare. Det kan vara hur jobbigt som helst på vägen. Men att stanna upp är nog det sämsta valet man själv kan göra.



/Carin

SNART!

Publicerad 2011-04-12 17:24:19 i Allmänt,

Gick förbi pressis för ett litet tag sen för att köpa en loka och då fick jag syn på en rottis! Det var samma sak igår när jag skulle möta becca så såg jag en till rottis, asså herreguh jag tror jag blir galen snart. Jag vill hämta min bebis snart!!! Till veckan blir det väl att köpa lite saker till min lilla Noomi♥ & pappa hade också fixat nått till henne så det ska bli spännande och se.

/Carin

A DROP IN THE OCEAN

Publicerad 2011-04-12 11:04:01 i Allmänt,

Gårdagen var rolig och mysig, kom HEM lite sent men men.. Jag och becca drog på jordgubbsjakt hahah! men vi hittade inga jordgubbar :( så vi köpte lite goda men onyttiga saker. Sen gick vi till gojan och hyrde en film och när vi kom till becca var matti & jocke redan där så vi kollade film och vid elva tiden gick jag hem och sov. Idag känner jag mig yr och har faktiskt lite ont i halsen så jag kanske håller på att bli förkyld & det vill jag inte! ;o Nu ska jag ta en alvedon och kolla gårdagens avsnitt av bb ;)

/Carin

DET GÅR BRA NU!

Publicerad 2011-04-11 18:04:43 i Allmänt,

Vilken tur jag hade som fick hämtning från skolan idag. När jag kom hem blev det ett bad & ansiktsmask väldigt mysigt! Idag har jag gjort bort engelska - talet, ett matte prov och lämnat in min rapport. Imon blir det att plugga till matteprovet som är på fredag och sen blir det att fara och köra bil med Rickard. Känner mig väldigt pigg och allt rullar bara på, imon ska jag ha bestämt mig för vilket namn jag ska ha på min lilla buse & jag tror faktiskt att jag har bestämt mig nu.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik & väntar på att becca ska bli klar och sen ska vi väl hitta på nåt roligt :)

/Carin


MÅNDAG

Publicerad 2011-04-11 10:01:41 i Allmänt,

Sista veckan innan påsklov, det känns helt underbart. Men det hade inte suttit fel om påsklovet hade varit 2 veckor hehe. Idag ska jag iallafall vara duktig, jag ska göra bort 2 matteprov denna vecka. Men idag blir det träning efter jag har slutat & sen får jag väl vänta på becca tills hon slutar :)

Hur som helst har jag svenska nu & jag är klar med min rapport, men jag orkar inte påbörja något nytt innan lovet så då pluggar jag lite fb & bloggar. Fyy vad drygt det här är! Neh om man skulle ta och spela lite mobilspel så att tiden går fort haha ;)

/Carin

FLITIG!

Publicerad 2011-04-10 14:41:19 i Allmänt,

Har varit duktig & pluggat lite matte, ska göra ett ryck och städa rummet så allt är snyggt och prydligt. Älskar att sova i renbäddad säng! ;)
/Carin

KÄNNER MIG TYP HALVDÖD....

Publicerad 2011-04-10 12:14:39 i Allmänt,

.. för att jag kom hem lite innan fem inatt, men det har varit rolig i vilket fall som helst. Helgen har varit helt underbar & allt känns bra JUST nu. ska ta och göra lite fika och plugga matte så jag slipper göra det sen, smart vaah? ;)

/Carin

FREDAG

Publicerad 2011-04-08 14:15:26 i Allmänt,

Snart ska jag slinga håret sen blir det en dusch och efter det blir det att fixa lite saker inför kvällen :)

/Carin

OJDÅ!!

Publicerad 2011-04-08 11:18:08 i Allmänt,

Jag försov mig idag hehe. Kom hem vid tio igår så jag började plugga matte ett tag och läste igenom mitt tal, och sen blev jag sjukt trött och började göra mig klar för sängen. Sen slocknade jag nästan direkt och jag känner mig fortfarande helt död. Fyfan vad trött jag är!

/Carin

ETT LIV UTAN KÄRLEK ÄR SOM EN MÅLNING UTAN SKUGGOR

Publicerad 2011-04-07 22:24:28 i Allmänt,

Idag har jag varit sjukt trött, jag har hållt på att somna flera gånger i skolan & när jag kom hem kolla jag klart filmen som jag kollade igår, men jag somna igen. Sen tog jag en dusch och efter det gick jag och mötte becca, vi gick och tog en fika på alla tiders & pratade om allt möjligt. Efter det gick vi till skoterklubben & sandviken för att kolla om det gick att grilla där. Det var som ett litet äventyr på vägen dit och tillbaka hehe. Sen väntade vi på bussen och for till coopi, sen promenerade jag hem o nu är jag här och ska öppna matteboken för har prov imon. Pratade med mina lärare idag, så allt värkar helt grönt för mig, så jag ska vara klar med allt i mitten av maj, wonderful!



Jag ser verkligen framemot morgondagen, först ska jag göra bort talet, sen matteprovet och då kan jag andas ut.. Efter skolan ska jag hem och fixa mig & vidare till mommo för att gratta henne. Sen ska jag och handla på coopi & sen blir det väl att göra upp en eld på skoterklubben eller sandviken med några goa folk och ha det mysigt!

/Carin

7 APRIL

Publicerad 2011-04-07 11:59:02 i Allmänt,

sitter i skolan & har hur tråkigt som helst! väntar på att arbetsmiljön ska börja, sen är det bara engelskan kvar och några av oss ska hålla tal idag. Väldigt spännande hehe. Nu måste jag kila!

/Carin

SALTOLUOKTA

Publicerad 2011-04-06 20:59:23 i Allmänt,

Jag inte bara lite avundsjuk på pappa och stina som är i saltoluokta nu och åker skidor och har finväder och varmt. Det hade suttit perfekt att vara där just nu. Jag är inte så mycket för fjällvärlden precis, men det är så sjuktfint & mysigt där!

/Carin

VINDARNA VÄNDER

Publicerad 2011-04-06 20:30:31 i Allmänt,

Nu är man hemma igen, har knappt varit hemma idag. Vi har haft det otroligt lugnt i skolan idag förutom att vi hade prov då men jag tror det gick bra. Slutade 13:40 då gick jag till mammas jobb och chillade i soffan ett tag sen for vi hem och lagade mat sen följde jag med till sjöpen och kollade läget, samtidigt som katti hade utvecklingssamtal. Sen for vi till Nilla. Men innan när jag kom till mammas jobb fick jag reda på att Therese var på väg upp hit, så jag blev helt överlycklig. Så när vi kom till nilla kom tess och frank bara några minuter efter och herre guh vad jag har längtat. Så efter nån timme på snickis sitter man hemma och ska plugga lite matte, sen kolla nån film som Jocke tipsade om sen blir det att kolla bb.

När jag kom hem var det en påse hängandes på våran dörr med några böcker i och jag fattade inte heller vem som hade lämnat dom på vår dörr. Men sen när jag öppnade böckerna fick jag reda på att det var Jennifers mamma som hade varit förbi oss och lämnat konstböcker till mig, hon är så snäll!

Jag är så tacksam att många folk tror på mig och min konst!
/Carin

2011.04.05

Publicerad 2011-04-05 20:54:51 i Allmänt,

har suttit och pluggat till provet imon och jag har ingen aning om hur läng jag har suttit och pluggat. Usch vad jag känner mig som en pluggis, jag gör ju nästan inget annat än pluggar pluggar pluggar. Men snart är det frid och fröjd för mig iallafall så jag måste väl plugga som ett psyk för att hinna klart med allt innan slutet av maj. Jag har verkligen inte många skoldagar kvar nu, under den här veckan kommer jag ha gjort bort 3 prov, helt fantastiskt!

Jag tappade lusten med allt pluggande och började rita istället, det är så typiskt mig. Bilden som jag rita är en skiss till emelie som ska göra en tatuering, tycker att det är så himla roligt att folk har börjat vela att jag ska skissa tatueringar och ge förslag.

/Carin

5 APRIL

Publicerad 2011-04-05 09:01:23 i Allmänt,

jäklar vad fort allt går helt plötsligt. Har svenska just nu iaf och har min rapport hemma, glömde att skriva ut den.. så jag sitter och spelar mobilspel hehe. Jag var så trött imorse så jag hade ingen aning om vad jag gjorde. Idag blir det iaf att fara och grilla med elli och gänget, sen träning och efter det plugg... Nu jäklar känner jag att det börjar ta sig, har bara 4 skolarbeten kvar från & med idag, om man ser bort nationella då, men det är inget man kan plugga till så mycket. Är klar med rapporten och sen ska jag gör prov idag, känner mig riktigt taggad! Vill bara att det ska bli helg snart så jag får vila ut! är hur trött som helst och träningsvärken håller på att ta död på mig. Har inget annat ointressant att berätta det får duga såhär, ska fortsätta spela mobilspel tills lektionen är slut.

/Carin

SKOLA SUGER!

Publicerad 2011-04-04 12:18:56 i Allmänt,

då är man i skolan och har sjukt långtråkigt.. Börjar först 12:45 nästa lektion och jag vill hem! ska plugga till provet på fredag, jisses nu är det verkligen mycket att stå i plus att jag har prov imon. Jag ska hinna springa idag också och sen hinna med skidorna. Aja det får väl gå som det går. Nu ska jag fortsätta att plugga, känner på mig att katti kommer in hit snart och då blir hon nog inte så glad om hon ser att jag sitter & bloggar heh.

/Carin

horoskop

Publicerad 2011-04-04 09:18:24 i Allmänt,

Fiskarna Vecka: 14 (2011-04-04 - 2011-04-10)

Du får extra energi av att vara en fri, oberoende själ. De projekt du kan ta hand om utan att ha någon som tittar över din axel är extra intressanta för dig. Du har framför dig en möjlighet till intressanta och givande resor. Denna nya situation i ditt liv kan bli till något väldigt minnesvärt, så ta bilder – med både din kamera och din hjärna.


MÅNDAGMORGON!

Publicerad 2011-04-04 08:26:45 i Allmänt,

jag kom upp från sängen, men satan vilken träningsvärk jag har! just nu sitter jag och käkar lite fil och lyssnar på Those dancing days, bussen går först 09:06. Idag kommer jag plugga som ett psyk och sen kommer inte jag göra så mycket mer. Jag måste verkligen bli klar med allt så jag sen får åka ner till helsingborg och hämta min bebis. Nu ska jag gå och söka min mössa och slänga på den för att dölja min morronfrilla heheh.

/Carin

sweetdreams

Publicerad 2011-04-03 23:06:11 i Allmänt,

då är man nyduschad och klar för sängen. Är svintrött och har sån träningsvärk i rumpa låren och magen, hoppas jag kommer upp imon hehe. Sitter och kollar Taken som snart är slut, neh nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa i lådan godnatt!

/Carin

SÖNDAGKVÄLL

Publicerad 2011-04-03 21:42:11 i Allmänt,

Har kommit hem för ett litet tag sen, har varit på skidspåret ca 1 timma. Nu ska jag ta ett bad och sen slå på en film.



/Carin

NEVER SAY NEVER

Publicerad 2011-04-03 17:33:20 i Allmänt,

Sitter och kollar resor ner till helsingborg. Det blir nog att vi flyger ner och tar tåget upp. Jag längat verkligen och är super spänd, har fått bilder av Thomas idag och nu är dom 15 dagar och har öppnat ögonen. När dom är 4 veckor kommer jag att få välja vilken tik jag vill och nu har jag ungefär 2 veckor kvar tills jag ska ha bestämt namn. Har två namn som jag verkligen har fastnat för.. så vi får se vilket namn jag väljer.

Charmtrollet ♥
/Carin

2011-04-03

Publicerad 2011-04-03 16:47:18 i Allmänt,

Om ett tag blir det skidor och sen där efter ska jag fara och köra bil, sen plugga plugga plugga och invänta big brother.

/Carin

VÅR!

Publicerad 2011-04-03 14:39:00 i Allmänt,

Idag har jag verkligen varit flitig. Först en springtur i det fina vädret på morgonen, och nu kom jag just hem från 1timmes promenad med mamma och ikväll blir det skidor.



/Carin

HÅLLER PÅ ATT FÖRSVINNA?

Publicerad 2011-04-03 11:18:29 i Allmänt,

Jag har fått många kommentarer om hur "liten & spinkig" jag håller på att bli, och jag är less att höra folk säga det. Men det är såhär att när jag mår dåligt har jag inte alls någon matlust och så är det bara. Jag har märkt att mina kläder blir allt större och många gnäller att jag måste äta. Men jag kan inte! Kan äta lite om jag känner mig jättesugen med det är inte så ofta och då är det i väldigt små mängder.Jag hoppas att allt blir som det var och matlusten kommer när den kommer så är det.

/Carin

LÖRDAG

Publicerad 2011-04-02 11:02:03 i Allmänt,

kom nyss hem från en springtur, nu ska jag hoppa i duschen och sen gratta erik & oskar och därefter blir det skidor och plugg hela natten lång. Jag har lite mer än 1 månad kvar i skolan så nu ska jag göra bort allt under veckan så jag kan göra sista kapitlet i matteboken och plugga till det sista matteprovet.

/Carin

PLUGGIS.SE

Publicerad 2011-04-01 13:32:56 i Allmänt,

Idag blir det massa plugg och skriva det sista i rapporten sen är jag helt klar, jag är så himla duktig! Nu väntar jag bara på att mamma ska hämta upp mig så ska vi dra en handlig och sen ska vi och kolla en ny jacka till mig, för hon snor alltid mina jackor så jag har deala lite med henne hehe. Senare ska jag umgås med min saknade evve ♥ och vi ska väl säkert hitta på nått roligt. Nu ska jag slå på musik och plugga vidare.

/Carin

1 ARPIL

Publicerad 2011-04-01 11:36:03 i Allmänt,

vilket drama det blev imorse och 1:a april till och med. Det ska alltid träffa in på sånna här dagar, nu missa jag provet också.. får göra det på måndag istället. Vad lyckat att man får åka in på akuten det första man gör på morgonen. Vilket aprilskämt!

/Carin

GÅRDAGEN

Publicerad 2011-04-01 08:36:25 i Allmänt,

bestod av plugg plugg och plugg. sen gjorde jag slingor i mitt hår och efter hundra år (kändes det som) kolla jag lite hockey och sen kom philip ada och becca för att hämta upp mig, så vi drog en fika på alla tiders. sen drog vi till coopi och efter det blev det for jag hem. När jag kom hem for jag med mamma och skjutsade hem magnus & lefi, sen drog vi förbi ica för att köpa proviva♥ till mig och lite fika till dom andra. Efter det kollade jag bb och sen somnade jag? tror ja? Nu ska jag iaf borsta tändernan och söka kläder, läsa igenom sakerna till provet och sen gå till bussen som går 09:54. Sen är det helg och jag måste verkligen plugga och hinna skriva klart min rapport under helgen!

/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela