60 minutes

Publicerad 2010-08-26 18:12:31 i Allmänt,

nu är kylan verkligen här och nu är det bara snön som återstår. Jag kommer aldrig att bli friskt för det blir bara kallare och kallare för varje dag som går och jag är less på det här. Funderar om jag ska skippa springningen idag eller om jag ska iaf? känner mig nästan tvingad för det har blivit som en vana nu och om jag inte springer får jag panikångest men det är den förbannade kylan jag gruvar mig för. Men jag ska nog knyta skorna och fara ut och springa snart tjingelning!


/Carin

HATAR NORRLAND IBLAND!

Publicerad 2010-08-25 14:42:39 i Allmänt,

fii fan vad kallt det är idag, trodde att jag skulle dö i morse när jag skulle till skolan men mamma fick köra mig till skolan istället. Tur som det var började vi 11:00 och slutade just lite över tolv om jag kommer ihåg rätt? tvåorna; malin jenny och linnea visade oss runt på skolan fattar inte hur man ska hitta till alla klassrum kände mig ett gäng förvirrad, men man lär väl sig så småning om. Efter det blev det fika och sen fick vi sluta så jag fick lifta med malin och jenny så hängde med dom på stan och coop. Och nu ska jag hoppa i ett varmt bad för jag håller på att frysa ihjäl!


/Carin

första skoldagen avklarad!

Publicerad 2010-08-23 14:41:52 i Allmänt,

Då var första skoldagen avklarad och jag är så sjukt trött för det blev inte mycket till sömn inatt, eftersom man satt och tänkte på uppropet och vilka som skulle hamna i min klass. Så jag somnade elva och vaknade två sen har ögonen inte blundat en enda gång utan jag hoppade i duschen vid sex tiden och åkte med mamma till jobbet och gick sen därifrån till skolan. Och  efter uppropet fick vi träffa våran nya mentor hon verkar helt ok faktiskt och hon råkar till och med vara mammas jobbarkompis så jag får vara lite på min vakt. Men idag fick vi bara en massor med papper och sitta och lyssna på en massa saker som kanske är bra att veta? Vi slutade där lite över tio så jag och Linda drog en fika på Jeanettes cafe´ och sen for vi förbi mammas jobb och fick skjuts hem och sen hoppade jag bums i sängen och slocknade. Och nu har jag vaknat och väntar på att mamma ska sluta så får jag dra en runda på stan och se om jag hittar något vettigt. Nu ska jag gå och söka mina förbannade nycklar puss!


/Carin

gårdagen kortfattat.

Publicerad 2010-08-21 15:11:32 i Allmänt,

.. Så var jag med linda där på kvällen och vi knatade till niklas där folk var men när vi nästan var där mötte vi dom och alla skulle ut vilket vi hakade på så for vi till manuella, men jag träffade hägg och philip så satt där och snackade ett tag och kollade när per och dom spelade basket. Sen kom cissi jossan och dem så vi kom inge längre än så på ett tag. Men efter vi hade samtalat med poliserna som kom och kolla läget drog vi mot manuella och då trädda vi på sara cicci joel och jonne så där stod man ännu ett tag och pratade. När dom drog gick vi äntligen in på manuella och sen knatade vi tillbaka några stycken till niklas för jag höll på att frysa ihjäl! Sen satt man där halva natten och pratade med niklas benna och jesper om lite allt möjligt. Sen drog jag och hjärtat hem till mig och sussa.

och nu ska jag göra mig i ordning innan mamma kommer, ska och gratta thereses killa som har fyllt år.


/Carin

20082010

Publicerad 2010-08-20 10:50:52 i Allmänt,

ganska stolt är jag för att jag har vaknat redan klockan nio för nu gäller det att vända på dygnet. Nee nu ska jag slänga i mig lite frulle och sen fara och hämta mina efterlängtade panket och sen ut på min morgonrunda tjingeling!


/Carin

förbannade förkyldning!

Publicerad 2010-08-18 13:35:47 i Allmänt,

Jag är så förbannad och less att förkyldningen inte försvinner. Och typiskt mig som har ett sånt dåligt immunförsvar det ligger verkligen på botten och då är det inte så lätt att bli frisk. Plus att jag har fått reda på att jag är allergisk mot katter så när jag har varit hos hjärtat har det varir ganska tungt, hojj hojj allt kan då verkligen hända.

Men från det ena till de andra så har jag äntligen fått min iphone så jag kan konstatera att gårdagen var som mini julafton. Så nu sitter jag här och väntar på att min gamla mobil ska tömmas så får jag sen åka och lämna den till jocke som ska få den. Nu ska jag söka reda på alla sladdar och skit till mobilen tjingeling!


/Carin

fallen

Publicerad 2010-08-17 14:05:30 i Allmänt,

som det ser ut nu så blir det volbeat den 16 oktober i luleå. Yeeeah!


/Carin

zebrakåt?

Publicerad 2010-08-16 21:52:14 i Allmänt,

.. jaa det kan man väl nästan säga. Jag tycker att zebra är så grymt snyggt och niklas hatar det självklart. Men nu har jag beställt nya zebra leggins från nelly och jag vet att niklas kommer inte alls gilla det. Får inte ha på mig nått med zebra mönstrat enligt ♥-at. Men kan man låta bli när det är så ruskigt snyggt? nej det kan man inte. Jag råkar till och med ha örngott med zebra mönster och jag älskar det!




/Carin

trubaduren

Publicerad 2010-08-16 20:56:11 i Allmänt,

nu börjar sommerlovet lida mot sitt slut det är endast sju dagar kvar av sommarlovet och hösten har kommit med stora steg. Det mörknar och löven ändrar färg och kylan smyger sig på. Jag ser faktiskt fram emot några saker när skolan börjar, en ny skola, nya människor. Det blir som en lite ny start och det bästa är att man aldrig mer behöver återvända till sjöparksskolan mer. Hur som helst har det här sommarlovet varit bra eller riktigt bra, man har lärt sig andra saker inte bara om sig själv utan om andra också, gjort heltokiga och roliga saker som man inte kommer glömma.

Men jag måste bara säga att jag älskar hösten. Jag älskar när det är mörkt och när man har tända ljus och när man får ta fram lite varmare kläder som stickat det är så otroligt mysig och när man använda sin stora halsduk då känns det verkligen som höst och jag gillar det!









/Carin

finväder

Publicerad 2010-08-16 11:57:35 i Allmänt,

då har man varit ute och sprungit i nästan en timma, har fortfarande tungt att andas för förkyldningen har inte gett sig än irriterande! Men det var sjukt fint väder för att  vara ute och springa så det var perfekt. Drar en kvälls runda sen till kvällen. Nu ska jag hoppa i duschen och sen kika oc.




/Carin

hjärta

Publicerad 2010-08-15 17:49:52 i Allmänt,

nu ska jag hoppa i duschen, och sen göra mig i ordning innan hjärtat kommer. Längtar tills han kommer han ska få hundratals pussar. Tjingeling!






/Carin

ajaj min mage!

Publicerad 2010-08-14 23:37:22 i Allmänt,

nu är man tillbaka till stugan igen. Kvällen blev verkligen lyckad och moffa blev supernöjd med sina presenter. Trodde bara att det skulle bli fika och tårta, men det blev det visst inte.. det blev varmrätt och kallrätt och ostbricka och fika därefter. Mår äckligt illa just nu och har sån huvudvärk, plus att jag ännu är förkyld -.- nåväl ska försöka sova nu godnatt!


/Carin

hahahah!

Publicerad 2010-08-14 17:16:36 i Allmänt,

sitter i stugan och väntar på att jonny ska komma hit så vi kan börja åka till dokkas. Under tiden har jag suttit och kollat på family guy, fan vad jag diggar Quagmire. Typiskt min dåliga humor har suttit för mig själv och skrattat så mycket att jag har träningsvärk i magen.


/Carin

städning på g!

Publicerad 2010-08-13 14:00:00 i Allmänt,

egentligen är jag / vi mitt uppe i städningen men jag har tagit en paus, hatar verkligen att städa ibland som te x idag. Är inte ett dugg sugen på att städa men man är väl så gott som tvungen -.- för mammsen kommer hem imon vid 12:00 tiden för att hämta upp oss och sen fara till dokkas och fira moffa. Så det måste vara städat annars blir det inge roligheter för mig, jag är duktig på att stöka och ta fram men när det gäller att ta undan och städa, då ligger jag lite lågt. Nåväl nu skriker katti halsen av sig för att jag måste komma och hjälpa. Åter till städningen.



/Carin

jag blundar, lyssnar och njuter av min värld

Publicerad 2010-08-12 18:35:07 i Allmänt,

Idag har jag elin och katti varit och fixat moffas present. Känner mig lite sent ute med att börja leta presenter men tur har mamma köpt en snygg jacka till han och av mig och katti ska han få det vad han har önskat hoppas att han blir nöjd är nästan 99,9% säker på att han kommer gilla det. Så på lördag bär jag mig av till min lilla hemby och myser järnet med släkten & vänner och firar moffa. Kommer bli grymt kul ska fota så det kommer bilder sen, lovar.

Nu ska jag och hjärtat fixa upp ett varmt skumbad med tändaljus och bara mysa. Sånt behöver jag verkligen just nu när jag är förklyd så han får pyssla om mig lite extra ha-ha. Efter det ska vi väl knata till gojjan och köpa nått gott och invänta filmen som börjar först 21:00 men tiden rinner och jag måste rusa puss!



/Carin

nästa dans

Publicerad 2010-08-11 22:44:14 i Allmänt,

nu hade jag ta ett varmt bad och sen hoppa i säng och slå på en rulle är inte alls pigg idag heller undrar när förkyldningen ska ge sig, är hyfsat trött på att ha ont i halsen, huvet och vara snorig inte alls kul. Nåväl skulle bara skriva ett ointressant inlägg medans jag väntar på att badkaret ska fyllas.


slänger också in en sjukt bra låt med en skön kille.



/Carin

jag gråter!!!!!!!!

Publicerad 2010-08-10 20:26:54 i Allmänt,

usch jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu jag hade kunnat raka av mig mitt hår om jag så hade kunnat. Låter ganska konstigt men det finns en förklaring till det hela. Jag skulle färga min gulliga ljusa utväxt som jag har / hade och jag köpte samma hårfärg som sist " choklad brun" men resultatet blev SVART! så juat nu håller jag på att bli trokig har gråtit för jag hatar svart det är verkligen inte min färg utan jag vill ha mitt bruna hår :'O Jag kan inte förstå hur det kunde bli svart, om inte.. det är någon som har bytt själva färgen och stoppat den in en annan kartong som jag lyckades ta. Men imon kan jag då ta och säga farväl äckliga missfärgade svarta hår och hej avfärgning och efter det en chokladbrun färg på det. Nog för att mitt hår kommer bli slitet men spela roll jag ska till frissan den 19:e så det passar ganska bra det också. Hejdå!



/Carin

upp och ner

Publicerad 2010-08-08 11:22:36 i Allmänt,

ibland är jag ganska duktig faktiskt. Jag har bara vaknat för ungefär en timma sen och har redan tvättat en massa kläder redan, sprungit upp och ner för trapperna med all tvätt. Hoppas bara att kattis vaknar snart för lite hjälp hade inte suttit hel fel plus att alla kläder är inte mina och så snäll tänker jag inte vara mot henne. Tycker nästan som att jag låter som ett ego men det är så det funkar när vi är själv hemma då måste man tyvärr hjälpas åt.

Nog om det nu så var det tänkt att jag skulle till luleå med magnus idag och hämta therese frank och helix. Men jag orkar nog inte, för jag har så sjukt ont i magen och i halsen så jag väntar bara på att det ska bli värre för det vet jag att det kommer bli. Sen som sagt har jag en hel del att fixa här hemma. Det ska handlas, tvättas och städa lite och det kommer jag inte hinna med om jag far till luleå. Men det är inte så " roligt " att åka bil när man mår illa, de är nog ingen höjdare percis. Plus att min snygging kommer hem idag och vi ska då verkligen ha det mysigt, så har lite saker att fixa innan han kommer hem.

Nu ska jag gå ner till tvättis och hämta upp tvätten och slänga in mer tvätt, hojj.




/Carin

bilder från några dagar

Publicerad 2010-08-07 22:51:45 i Allmänt,

igår var jag på g med kameran kan man då verkligen säga, och lovade att förbättra mig och det gjorde jag också.




ser ut att vara halv död! jag är verkligen ingen morgonmänniska ;)

världens sötaste Elsa.
/Carin

Glorious

Publicerad 2010-08-06 00:17:31 i Allmänt,

innan jag hoppar i lådan slänger jag in en låt som jag aldrig kommer att tröttna på, massor med kärlek till den här låten.




/Carin

säsong 8

Publicerad 2010-08-05 22:32:22 i Allmänt,

den 14;e september är det säsongspremiär på one tree hill säsong 8, 40 tunga dagar kvar hjälp mig!



/Carin

You are the one and only

Publicerad 2010-08-05 21:31:17 i Allmänt,


Dom bästa stunderna är dom sekunderna, minutrarna och timmarna som jag får dela med dig. Det är då man känner sig hel och utan din närhet är jag halv. Älskar dig! 





/Carin



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela