TORSDAG

Publicerad 2012-11-29 14:58:32 i

Jag längtar som en tok till lördag!! Då är det dags för första avsnittet av julkalendern! 😄 Känner mig som en liten unge på 6år, men vadå?? Julkalendern tillhör ju julen och vem vill missa mysteriet på greveholm 2? Inte då jag iallafall😋. Fast den kommer inte vara lika bra som den första. Hehe.

Idag har jag varit duktig och städat, plockat undan lite och diskat. Nu ligger jag i soffan och väntar på att oth ska börja, sen ska jag kocka ihop middan innan hjärtat kommer hem och därefter ska jag hämta lite tvätt ifrån morsan. Sen ska jag krama min prins hela kvällen ❤.

/Carin

KATRIN ZYTOMIERSKA

Publicerad 2012-11-26 13:50:55 i Allmänt,

Nu har jag klickat hem katrin zytomierska bok dags att bli smal, en bok som innehåller lchf recept, träning osv. Efter jul ska jag inhandla ett nytt gymkort och börja träna igen och följa Katrins recept. Känner själv att jag måste börja röra på mig för jag mår mycket bättre av det och får en helt annan energi och ork. Nu mera känner jag mig lite som en soffpotatis haha!! Har sett bilder på folk som har följt katrins bok och jäklar måste jag säga, vilka resultat! med hjälp av förbättrad kost och mer motion.
 
Själv följer jag Kartins blogg och hon ger verkligen en inspiration, hon är häfigt och vågar verkligen sticka ut och säga vad hon tycker. Längtar tills jag kan börja använda boken! Köpte den på Bokia för 139kr. 
 
/Carin
 
 

MYCKET NÖRJD MATTE!

Publicerad 2012-11-24 19:40:28 i

min lilla ängel var så duktig när vi tränade idag, vi tränade lite över 1tim. apportering och inkallning, hon är så duktig när hon väl skärper sig, ibland kan det bli lite förmycket lek. Men inte idag. Det är så kul och se henne arbeta för hon är så jädrans duktig! På inkallningen har vi jobbat med en ny visselpipa som jag fick av SSK, den fungerade kanon! Imon ska vi ta en långpromenad och lillan ska på dra en pulka med lite grejor i för hon måste bygga upp sig lite, så hon blir lite mer biffig 😉. Hon är så fin våran lilla bebis!❤

22 NOVEMBER

Publicerad 2012-11-22 21:38:05 i

Tjabba!!

Hela förmiddan har jag suttit fastklistrad i körkortsboken, det börjar närma sig sakta men säkert, ja är duktig när jag väl ids hehe 😉. Sen har jag inte gjort något speciellt, kollat playa del sol tills hjärtat sluta då for vi till Gällivare måleri och spana på tapeter, vi hittad faktiskt en, som jag blev typ kär i!! Få se nu om vi hittar någon annan tapet eller om det blir den? Efter det for vi till Eriksson och kika lite, jag hade behövt en vit mössa men hittade ingen. Så vi for hem för vi var svinhungriga 😜. Nu ligger jag i soffan hos mommo & moffa och kollar hela Sverige bakar, ska snart hem och krama om min prins ❤.

-

Publicerad 2012-11-18 21:06:29 i

I fredags åkte jag och hjärtat till hakkas efter han hade slutat jobbet. Vi har inte gjort nått speciellt, pratat, kolla film och ätit massa godis, mys ❤ När vi kom hem igår åkte jag till mammas faster och grattade hon och hennes gubbe. Där blev det massa mat och annat gott, jag kom hem vid elva nån gång. Sen kom hjärtat hem och då kollade vi playa del sol.

Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag har varit på bb och hälsat på Tina och hennes lille bebis. Efter det åkte jag vill Mommo ett tag och sen kom hjärtat och hämta mig så vi skulle hinna se solsidan. Och nu sitter jag i soffan och kollar när min sötis spelar tv spel, ska nog gå ut med hunden och sen hoppa i säng och slå på ett avsnitt av playa del sol. Tjing!!

BESLUTSÅNGEST

Publicerad 2012-11-12 18:54:21 i Allmänt,

Tjabba! 
 
sitter här med världens beslutsångest. Det är så typiskt mig, ska alltid skynda på saker och ting hehe och då blir det fel. För ett litet tag sen klickade jag och hjärtat hem nya skal till våra telefoner och då började jag fundera om det inte hade varit snyggare med en svart Iphone 5.. Jag min smartskalle tog en vit. Åhhhhh!! Den kommer vilken dag som helst. Om jag inte vill ha den vita så måste jag skicka tillbaka den, gu va jobbigt. Plus att då får jag vänta ännu längre. Hmmm.. Men det kanske är värt. Det hade ju varit snyggt med en svart, börjar bli lite less på min vita.
vad tycker ni vit eller svart?? 
 

LÖRDAG

Publicerad 2012-11-10 13:47:00 i

kom nyss från ishallen, jag har varit och kollat när Erik och Oskar hade match. Nu sitter jag hos hos mommo och gör ingenting alls. Ska nog ta en promenad med hunden ensväng, efter det åker jag nog hem och slår upp körkortsboken ett tag, sen blir det kvällsträning med hunden.

14:11

Publicerad 2012-11-08 14:11:35 i Allmänt,

Jag kan inte ha mer otur, nu har jag blivit förkyld och jag har knappt nån röst och inte nog med det så fick jag tandställing igår. Det värker i hela munnen, så jäkla obehagligt. Idag är jag inte alls pigg skallen bara snurrar, känner mig jätte dassig. Sitter här hemma med min onepiece och gör inte ett skvatt. Ska ta och öppna körkortsboken ensväng och kolla twilight, ha de! 
'

ONSDAG 7 NOVEMBER 2012

Publicerad 2012-11-07 11:46:11 i Allmänt,

usch, fy och blää jag tror att jag har värsta förkyldningen på g. Jag har jätteont i halsen, så ont att jag nästan blir förbannad. Har sovit svin dåligt inatt, hatar att vara täppt i näsan och att man knappt kan svälja för att det gör så ont. Jag tror att jag hat tittat på klockan minst 10 gånger inatt hehe. Innan jag somna så låg jag och titta på hjärtat när han sov, han är så söt, världens finaste♥ Sen pussa jag lite på han och kröp bredvid honom och sen somna jag, klockan var typ halv fem eller nått sånt. Vid halv åtta hör jag att hunden spyr, då var det bara att hoppa upp ur sängen och börja städa (usch) och efter allt städande fick jag hoppa tillbaka i sängen, men då var vi alla vakna men vi somna om igen, värsta mysigt! Så har min morgon sett ut, har inte hunnit med så mycket mer hittills. Ska till tandis på ett tag få se va dom hittar på idag, själv tycker jag att det är roligt att gå till tandläkarn hehe. Nu ska jag göra mig redo, ha de! 

ÄR DET BARA JAG SOM LÄNGTAR TILL JUL?

Publicerad 2012-11-06 13:32:46 i

Idag är det en såhär dag när jag längtar jättemycket till jul eller jaaaa, till advent. Det är så mysigt när det är mörkt och man får tända massor med ljus, utanför snöar det för fullt och man få slå in julklappar och dricka massa tomtemust. På stan är det julpyntat och fullt med folk på alla affärer. Julafton måste vara den mysigaste dagen under hela året. Alla är samlade och klockan tre sitter man och kollar Kalle anka fast alla är spyless på det. Men det är mer som en tradition nu hehe, sen på kvällen får man öppna en massa julklappar och äta julmat, åååh jag vill ha jul nu!

MÅNDAG 5 NOVEMBER 2012

Publicerad 2012-11-05 18:05:10 i

tjabba!!

nu hade jag tänkt att börja skriva i min lilla blogg igen, det var ju ett tag sen. Under dom här två månaderna som bloggen har varit död har jag gjort en massa saker. Orkar inte rabbla upp allt, men jag har hunnit tatuera mig 2 gånger, slösat pengar i Luleå, fått glasögon (fiiifan så hemskt) och har tillbringat en hel tid hos veterinären med min vovve. Annars har allt rullat på som vanligt, försöker ta mig ur den där förbannade körkortsboken.. jo, jag är seg! Men snart sååå!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela