I don't know what I want anymore

Publicerad 2011-05-31 14:50:46 i Allmänt,

det behövs ett under för att detta ska kunna hända. Hur ska man kunna hitta tillbaka? jag vill inte stå mitt på en väg vars den delas åt två olika håll och en av dom måste jag välja. Jag vill vara säker och veta vilken väg jag ska ta, utan att tänka efteråt om den andra vägen skulle varit bättre.


I just Can't forget, I just can't..




/Carin

you have made ​​my world upside down

Publicerad 2011-05-30 17:34:37 i Allmänt,

det var ett tag sen sist tanken slog mig och igår hände det igen innan jag soman. Jag har fått gå igenom så mycket dom senare 6 månaderna och jag är så otroligt less att känna mig ensam, otrygg och ledsen. Det finns inte en chans att jag ska känna så ingen. Jag vill inte känna så något mer. Jag vill inte vara ensam. Tur som det är har jag mina vänner som alltid finns där, men det är fortfarande något som saknas.

Jag vill känna värme, någon som håller om mig och säger dom söta orden. Gör så att mitt hjärta slår snabbt och gör så att allt känns lätt & underbart. Är det för mycket begärt?

/Carin

det var ett tag sen..

Publicerad 2011-05-29 12:55:51 i Allmänt,

jag bloggade sist, men det har varit fullt upp innan min lilla rottis skulle komma hem. Det har varit helt underbart i skåne. Det är verkligen sommar där och när vi kom hem igår fick jag sån fett ångest. Jag fattar inte varför vi bor i en sån här kall grå håla egentligen när det finns så mycket bättre ställen att bo på. Men hur som helst är noomi hemma nu och vi har sovit till elva idag, helt sjukt! trodde att jag skulle få springa ut och in hela natten.. men inte det, vi båda var så galet trötta så vi tog sovmorron. Nu är det full rulle, ska ut och busen med den här lilla saken så att hon gör av sig med lite energi.

/Carin


-

Publicerad 2011-05-29 12:43:20 i Allmänt,

du är väldigt nära, fast ändå så långt borta..


/Carin

1 dag kvar!

Publicerad 2011-05-24 11:13:55 i Allmänt,

Packat och klart imon smäller det. Jag har hunnit skriva klart egna arbetet om MS, arbetsmiljö arbetet, rapporten och skrivit klart till redovisningen imon. Fasiken vad jag har varit duktig är nästan lite stolt över mig själv! Snart ska jag fara och hämta noomis hundbädd, sen storstäda mitt rum så att allt är som det ska när jag kommer hem på lördag. Och när jag väl kommer hem ska jag fara till byn med min mor och noomi, åh vad underbart imon får jag sommarlov!



/Carin

Lördag

Publicerad 2011-05-21 16:45:20 i Allmänt,

fyy vad tråkigt med regn jag tror jag dör.. idag har jag vaknat vid elva, halv tolv tiden om jag inte minns helt fel? sen har jag legat och myst med en söt ett bra tag. Sen efter ett tag hoppa jag i kläderna och bestämde mig för att gå till cissi när jocke skulle hem. Så snart ska vi tjocka oss med pizza hos magnus och sen baka chokladbollar till jocke heheh. Känner mig riktigt snäll idag som ska bjuda på pizza och baka chokladbollar haha! ;) nu ska jag ta och avrunda här, det var inte så roligt att skriva idag, hejdå!

/Carin

.......

Publicerad 2011-05-20 22:48:08 i Allmänt,

är faktiskt lite förvånad och galet besviken på att varken keira knightley eller orlando bloom var med i fyran. Trodde att den här skulle vara så mycket bättre än trean, men det var den verkligen inte och det är ett stort minus!



/carin

20/5

Publicerad 2011-05-20 11:53:47 i Allmänt,

Godmorgon alla snygga! Jag är så jävla stressad ang resan ner till skåne, faaan jag har tusen saker som måste göras. Och inte bara det, jag ska packa och se till att jag har med allt både till mig och noomi.. Om ett tag ska jag och mamma fara och göra ärenden på stan och fixa lite annat. Jag blir tokig snart!!! Nyss var det 6 veckor kvar tills jag skulle hämta henne och nu är det bara 6 dagar, hur kunde det gå så jävla fort helt plötsligt? nåå jag nu ska jag hoppa i duschen och hinna fixa min innan min lilla mor kommer hem.




/Carin

pluggis.se

Publicerad 2011-05-19 20:48:20 i Allmänt,

faaan vad jag har varit duktig idag! engelska np gick galant så nu slipper man tänka på det. Jag har även skrivit en bokrecension som är klar och inlämnad. Sen har jag skrivit klart allt innan redovisningen och ikväll ska jag plugga till provet som är imon, nu ska jag börja med arbetsmiljösaken så jag också får det bortgjort. Guuh så flitig jag är idag då ;)

men jag måste få allt bortgjort så att man får hämta den här lilla pysen på torsdag ♥




/Carin

...

Publicerad 2011-05-19 12:17:04 i Allmänt,

snart ska jag till skolan för jag har np i engelska (muntliga delen) svintråkigt. Sen ska jag försöka söka upp anki så jag kan göra klart mitt arbete i arbetsmiljön. Så idag kommer jag bara plugga eller bara och bara ska jag väl inte säga, men jag ska iaf göra klart två saker sen får jag se när jag pluggar till provet som jag har imon. I vilket fall så måste jag juh göra det. Nu ska jag hoppa i skorna och gå mot bussen.

/Carin

19/5

Publicerad 2011-05-19 11:54:00 i Allmänt,

Imon ska biljetterna hämtas ut, sen fara och köpa det sista innan vi åker. Måndag ska vi börja packa, på tisdag ska vi möblera och fixa det sista. Onsdag ska jag chilla hela låååånga dan och på torsdag åker jag ner till skåne!
/carin

ta mig härifrån!

Publicerad 2011-05-19 11:43:49 i Allmänt,

jag är så less less less. Hur ska jag göra? jag har ingen lust längre, vill bara ha tid att tänka på annat än bara en massa skola hela tiden. Allt har varit så jävla jobbigt på det senaste så usch, men det finns vissa stunder som har varit bra. Men jag behöver verkligen åka här ifrån och tänka på annat för annars kommer det aldrig att fungera. 

Idag ska jag plugga som en idiot! ska lämna in en bokrecension, göra klart min arbetsmiljöuppgift, prov imon och på måndag även tisdag, på onsdag ska jag väl också göra ett prov. Faaan vad det är mycket just nu, när allt detta är klart så går jag ifrån skolan och kommer inte tillbaka förrän till hösten.

/carin

18/5

Publicerad 2011-05-18 17:54:09 i Allmänt,

fasiken vad trött jag är, det är helt sjukt. Imon är det dags att återvända till skolan för att göra engelska np muntliga delen, sen är det klart och slut äntligen! Sen ska jag göra prov på fredag och nästa vecka från måndag till onsdag har jag prov, sen har jag SOMMARLOV! Fan vad underbart nästa onsdag är sista skoldan för mig, tycker lite synd om er andra.

/Carin

räddare i nöden

Publicerad 2011-05-18 13:33:13 i Allmänt,

Igår fick jag min älskade big M mat, åhh vad gött det var. Tur att magnus for till piteå ;)


Idag har jag anmält noomi till valpkursen som börjar nu till hösten så tills dess får jag träna lydnad själv och sen när hon blir lite äldre ska vi köra spår och utställning. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker nere i ängelholm och hämtar henne. Idag har jag och mamma storstädat och plockat bort en massor av saker, sen ska vi fara och hämta lite annat till noomi.
Sen ska jag försöka övertala min lilla mor att jag ska få köra till byn med bilen hehe, typiskt att hon ska vara sååå lat idag -.-

/Carin

2011.05.16

Publicerad 2011-05-16 14:15:10 i Allmänt,

om 10 dagar sitter jag på flyget ner till ängelholm. Jag känner att jag håller på att bryta ihop här, jag måste bort härifrån, nu måste jag bara hålla ut i tio dagar till. Jag är spyless på allt, men det kommer väl bli bättre när jag får hem noomi. Jag känner mig ganska stressad eftersom jag har tyckt att allt har gått så segt men helt plötsligt är det bara några dagar kvar och jag har en massa saker att fixa innan dess.



sen blir det att vara med becca, behöver verkligen prata och vara med henne just nu.

/Carin

I never thought that it'd be easy.

Publicerad 2011-05-16 13:27:38 i Allmänt,

jag vet ingenting längre, allt har förändrats under en sån kort tid. Allt går för fort och jag hinner inte med, jag vet inte vad jag vill. Det finns ingen annan som vet vad jag vill. Vissa saker känns konstigt och det gör mig osäker. Jag vill inte bli sårad eller ensam. Just nu vet jag inte vad jag vill och vem ska veta det om jag inte själv vet?



/Carin

2011.05.15

Publicerad 2011-05-15 22:04:29 i Allmänt,

snacka om en händelserik helg, det har hänt massa saker både bra och dåliga. Men det har varit roligt iallafall hehe. Imon smäller det, men mer än så säger jag inte. Just nu ligger jag och kollar bb och vänar på att en söt sak ska höra av sig. Senare blir det dusch och sen film, jag har lyx imon vissa börjar 11.05 hehe så jag kan vara uppe lite längre ikväll mohaha! Jag har fettont i halsen tror att jag håller på att bli sjuk & det får jag inte ;o

/Carin

Torsdag!

Publicerad 2011-05-12 11:57:00 i Allmänt,

sitter i skolan och har sååå häääääääääääär tråkigt, jag vet inte riktigt vad jag ska göra så jag slänger upp ett inlägg här. Snart börjar arbetsmiljön som vi har i 40 min och sen är det engelskan kvar, sen ska jag vara snäll och göra mamma sällskap på hennes friskvård så vi ska promenera hem. Efter det ska jag och köpa lite nya färger och sånt till en ny tavla som jag ska måla, ska även hinna med att leverera en tavla idag. Tur som det är slipper jag allt pluggande idag!  har varit flitig och pluggat under rasterna. Nu ska jag kila! 

/Carin

jag hinner inte med...

Publicerad 2011-05-11 22:04:22 i Allmänt,

dagarna bara flyger förbi och om några dagar sitter jag på flyget ner till skåne och hämtar hem min lilla bebbe.


Idag har jag varit flitig och gjort en massa saker hehe. Jag har lackat lillemors tavla och nu är den "helt" klar, pluggat, varit med moffa & kollat på mommo och kullekören när dom hade nått vad de nu var, nått uppträdande av nått slag med "kärlekstema" ganska mysigt ändå. Sen har jag målat och nu har jag varit så duktig och städat mitt rum och renbäddat min säng. Jag älskar verkligen när det är städat och rent i rummet. Efter mitt lilla inlägg ska jag ta och hoppa i badet ett tag sen skriva lite till redovisningen och sen kolla ronny och ragge.

/Carin

tisdag

Publicerad 2011-05-10 17:13:13 i Allmänt,

då var denna skoldag avklarad och jag är helt slut just nu. Fast jag är ganska paff själv att jag tyckte engelskan var riktigt rolig idag, jag som annars hatar det. Plus att jag gick till skolan fast jag hade feber det trodde jag inte igår att jag skulle göra men jag övertalade mig själv på morgonen, fast det var jävligt tungt kan jag säga. Nu hade jag tänkt dra med mamma på lite ärenden och sen ska jag plugga elsäkerhet.. och jag har absolut ingen aning om varför vi ska ha prov i det imon? aja vissa lärare är inte alltid helt 100 har jag märkt. Nu ska jag kila vidare ha det gött!


2011-05-09

Publicerad 2011-05-09 23:01:27 i Allmänt,

nu ska jag sova, mitt huvud håller på att explodera och inte nog med det så har jag fått feber. Livet är fan inte rättvist! godnatt.

/carin

knarkar ipren

Publicerad 2011-05-09 20:58:28 i Allmänt,

hoj jag har haft huvudvärk i princip hela dan och har sovit i flera timmar och pressat i mig en massa ipren men inget verkar vela hjälpa mig. Sen är det dessutom sista dan jag käkar penicillin och det känns toppen, får ersätta det med massor av citron vatten i några dagar nu. Hade inte så mycket mer att informera er om, orkar inte sitte mer vid datan då känns det som att mitt huvud kommer att explodera hehe. Nu ska jag käka lite fil ♥, hejdå.

/Carin

2011-05-06

Publicerad 2011-05-06 13:47:21 i Allmänt,

ligger och kollar oc & mumsar på en honungsmelon och spanar in Adam Brody. Hur kan han vara så satans snygg? snacka om ögongodis!





/carin

bilder från förr väcker många minnen.

Publicerad 2011-05-04 22:40:36 i Allmänt,

haha detta var ju som ett tag bra sen, hittade massa bilder som jag har laddat upp på bloggen förr. Kommer knappt ihåg dom här bilderna, snacka om att jag måste haft lite att göra hehe dock saknar jag mitt långa bruna hår.

/Carin

GE MIG VÄRME!

Publicerad 2011-05-04 20:09:35 i Allmänt,

jag vill vara såhär brun nu! kan inte någon komma med värmen och vars fasiken har solen tagit vägen?
/Carin

skola är inte alls roligt...

Publicerad 2011-05-04 12:09:41 i Allmänt,

sista lektionen nu till 13:40 och jag håller på att avlida på riktigt. Mitt huvud värker och jag är trött/hungrig, jag vill soooova! men det ska jag inte, eller jag får inte rättare sagt, nu ska jag fortsätta skriva och sen ska jag försöka fjäska lite på kattis så jag får sluta tidigare. Tur som jag har kommer moffa och hämtar mig för han tycker att jag inte ska behöva åka buss, han är helt klart bäst! vad skulle jag göra utan honom?

/Carin
 

ONSDAG!

Publicerad 2011-05-04 10:34:44 i Allmänt,

då har man gjort nationella får hoppas att det gick bra. sen fick vi 30 minuters rast så jag tog en fika med min mor och pratade lite strunt. Nu sitter jag på arbetsmiljön och slappar & läser lite bloggar och annat. Efter denna tråkiga lektion har vi lunch och sen ska jag fortsätta sitta och skriva lite fakta på datan om schizofreni (väldigt intressant) till 13:40. Efter det ska jag ta en springtur och kanske umgås med en söt!

/Carin 

tisdag 3/5

Publicerad 2011-05-03 10:43:57 i Allmänt,

jag är så irriterad.. idag fick vi sovmorron till 09:25 har ingen aning om varför vi fick det? men men. och sen när man väl kommer till skolan är läran sjuk och matten börjar först 12. Åhh jag hade kunnat sova längre faaan, men nu är jag iallafall hemma, min lilla mor fick komma hämta mig så nu ska jag ta och sova ett tag sen drar jag tillbaka till skolan och gör prov, godnatt!



/Carin

FUCK MATTE!

Publicerad 2011-05-02 20:17:20 i Allmänt,

Ikväll blir det matteboken som får hålla mig sällskap, usch vad tråkigt hatar verkligen matte ibland! men men.. vad ska man göra åt saken? det hade varit en befrielse om jag hade kunnat stänga igen boken och göra det som jag egentligen vill göra, istället för att sitta här & räkna en massa siffror.



nu ska jag ta en dusch, sen återgå till pluggandet och sen bb-mys med matteboken!

/Carin

KLICK

Publicerad 2011-05-02 19:36:57 i Allmänt,

nu har jag klickat hem lite saker åt mig som jag verkligen vill ha, men det bästa med det hela är att papi får äran att betala det hehe!

den här tröjan


och den här


Även lite annat!







/Carin

17 DAGAR

Publicerad 2011-05-02 09:43:22 i Allmänt,

nu är det bara 3 veckor kvar tills jag åker ner till ängelholm och endast 17 skoldagar kvar tills jag får sommarlov. Nu måste jag börja plugga som ett psyk för att bli klar med allt, två matteprov och nationella sen är jag klar med allt som har med prov att göra.. nog för att jag kommer få hemmauppgifter, men det gör inget iallafall. Nu vill jag bara åka ner och hämta hem min lilla bebis!

/Carin

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela